Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hordas1990
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Sta zna papak.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:30Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.![]()
Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
**** mi se i za Sa klubove i za Milan.
Znam da je satira. Nek si skino ljagu sa gospon Štimca i plemićkog kluba. Ipak su to štovatelji europskih vrijednostiZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.
Ali se Plodjeni provaljuju u zadnje vrijeme, sta je ovo
Jedva cekam da predju na podforum federalne, gdje im realno i jeste mjesto.
Jedva cekam da predju na podforum federalne, gdje im realno i jeste mjesto.
- TheTruth34
- Kontakt:
Odišu inteligencijom zaista navijači kluba koji preko 103 godine nikada nije bio najbolji u svojoj državi 
E sto se provaljuje lik hahahha njima ne treba niko, sami sebe prcaju
-
jurisicduska
- Kontakt:
Trebamo navijat da vam se ne obije o glavu i cvijece vam kakvo poslati ?Orvel je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:30E cuj kako ce vam se ovo likovanje obiti o glavu hahahhahaha kakvi baletani. Imal iko od ovih ogledalo?
Kae slave x na derbiju, slave i prcaju nakon pobjede na derbiju i vrha tabele koji je postignut zajednistvom. Kako su samo bahati ccc.
Sto bi delegati za ispravnost prodaje clanskih i pojedinaxnih ulaznica rekli - poluprazna Grbavica i pokradeni pitari.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ja da sam ti odjavio bi se sa foruma duze vrijeme, ima i ljepsih stvari u životuTuce11 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:34Znam da je satira. Nek si skino ljagu sa gospon Štimca i plemićkog kluba. Ipak su to štovatelji europskih vrijednostiZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Austinpowers
- Kontakt:
Jel istina ono sto pricaju da je Adzem poslao Musemica direktno u penziju?
VTZ
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave među navijače stavili plus oni dječiji transparenti pušite kur...plemići na običnoj plahti.Cirkus što se tiče navijanja i općenito kulture plus što su svoga vlastitog igrača pogodili u glavu bakljom koliko sam upratio.
Zadnjih 17 mostarskih derbija od 2020. 13 pobjeda 2 nerješena susreta i 2 pobjede Veleža.
Uopće nema draž derbija kao sarajevski gdje je kvalitet barem približan pa su i utakmice zanimljivije.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Nisi baš najinteligentniji. Nadovezao sam se na tvoje pisanje o sarajevskim klubovima, implicirajući na grad Sarajevo glupko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:23Sarajevo je sprdnja od kluba do navijaca, znaci imamo 200 ljudi vise od vas u prosjekuNoProfit je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:19Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14
Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Sanjate Sarajevo svi, džaba vam osmine finala i trofeji kad nas sanjate. I imate 1200 ljudi u prosjeku na utakmicama.![]()
![]()
I da, nemate 200 ljudi više u prosjeku, nego skoro 4500 manje.
Nije baš najinteligentniji.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:33Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!![]()
![]()
**** mi se i za Sa klubove i za Milan.![]()
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sta li ce se desiti sa onih 10 pomocnika?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jest vam duša slagati Smiljko je ponosan na vasZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:56
Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave

Da je neki drugi klub iz BiH usao u osminufinala LK (prije svega mislim na Sa i Zelju) zivi ne bi do danas ostali od komentara, clanaka, epiteta (divovi, golemi itd.). U svakom slucaju dok neko iz BiH ne udje u cetvrtinu finala bilo cega van BiH, prosla godina Borca ostaje najveci uspjeh BiH klubskog fudbala od kada je BiH samostalna drzavaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:33Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!![]()
![]()
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa niko ne spori da je to najveci klupski fudbalski uspjeh od osamostaljenja.MikiPirs je napisao/la: ↑28 sep 2025, 23:26Da je neki drugi klub iz BiH usao u osminufinala LK (prije svega mislim na Sa i Zelju) zivi ne bi do danas ostali od komentara, clanaka, epiteta (divovi, golemi itd.). U svakom slucaju dok neko iz BiH ne udje u cetvrtinu finala bilo cega van BiH, prosla godina Borca ostaje najveci uspjeh BiH klubskog fudbala od kada je BiH samostalna drzavaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:33Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14
Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!![]()
![]()
![]()
Hahah.. kako se ljudi prepoznaše u zajebanciji. **** li vas zrinski, a vi njega.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Kakva grupa bidona na forumuThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 sep 2025, 23:08Jest vam duša slagati Smiljko je ponosan na vasZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:56
Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Google [Bot], held9 i 16 gostiju.