Klasičan degenerik, al klasičan! ono kad znaš da se smiješ sam sebi ali mržnja te tjera da pošalješ.....
Osmina finala evropskog takmičenja nije ništa, važi

Klasičan degenerik, al klasičan! ono kad znaš da se smiješ sam sebi ali mržnja te tjera da pošalješ.....
Reinkarnacija onog mongoloida mosarajvosa83
Možda sam i on? Šta znaš, i on vas je isto ovako skupljo na kamaru i prco.
On je samo skupljao vnago po švabskim domovima staraca, mada mislim da se nije pomakao dalje od togaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:34Možda sam i on? Šta znaš, i on vas je isto ovako skupljo na kamaru i prco.![]()
Bar se zna ciji su. Ti si onaj sto se ne smije izjasniti za koga navija u PL ili ono ne navijas ni za koga?
To tih nebi znao. Ne pratim forumaše okolo, samo sam upratio šta radi na ovom forumu.Combattente87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:36On je samo skupljao vnago po švabskim domovima staraca, mada mislim da se nije pomakao dalje od toga![]()
Ja navijam za suce, kao i ti.
Ako ti kažeš onda je sigurno tako.
Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Velež i Posušje su dosta gore ekipe, popravit će se i realizacija...
Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Sarajevo je sprdnja od kluba do navijaca, znaci imamo 200 ljudi vise od vas u prosjekuNoProfit je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:19Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Sanjate Sarajevo svi, džaba vam osmine finala i trofeji kad nas sanjate. I imate 1200 ljudi u prosjeku na utakmicama.![]()
Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.