Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jatta napravio 70% faulova, mesar 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovo je za pohvalu zaistabrile je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:49https://youtu.be/H13YWXP3-qQ?si=szEUkRkUXOPTAey3
09:01 zanimljivo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Nije stigao, morali ga zamjenit jer ide crveni. Znamo svi da ce covjek dobit crveni. A svaki mu je faul prvo loptu izbije pa zakaci igraca sto se nigdje ne svira, evo nama penal takav nije svirnuo i nek nije jer nije ni bio. Zašto ? Jer ne znate drugačije nit ste u stanju. Vama bi to bio penal.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mogu. Izgubili tamo, znamo kako.
Ono je bio čist gol kod 2:2.
Kasnije su dobili crveni i sve se raspalo.
Na Koševu će ih dobiti. Dolazi i novi trener. Dohavizaće se Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vi komsinice dobro spremite zivce. Jedini ako ovaj mirotvorac nece da pokaze kako su price o suđenju neopravdane. Ali nakon proslogodisnjeg fijaska gdje su ukrali 20 bodova i drugim ekipama jos toliko i zavrsili bez trofeja mislim da ih vec mozemo proglasiti prvacima. Samo se nadam da ce neko reagovati jer ocigledno navijaci Sarajeva nisu u historijskom momentu organizivanosti grupe da naprave bilo kakav korak.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- westsideSB96
- Kontakt:
U Prijedoru otkad su stavili reflektore sve vise ljudi ih gleda
NKŠB ponos HRHB
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema nam pomoci, svi smo svjesni da nam slijedi klanje i ne mozemo nista po tom pitanju uraditi..jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:12Vi komsinice dobro spremite zivce. Jedini ako ovaj mirotvorac nece da pokaze kako su price o suđenju neopravdane. Ali nakon proslogodisnjeg fijaska gdje su ukrali 20 bodova i drugim ekipama jos toliko i zavrsili bez trofeja mislim da ih vec mozemo proglasiti prvacima. Samo se nadam da ce neko reagovati jer ocigledno navijaci Sarajeva nisu u historijskom momentu organizivanosti grupe da naprave bilo kakav korak.
mogli bi kad bi se svi digli i otisli pred savez i trazili ostavke ovih ubleha al ko ce.. pa nes bosnju istjerat na proteste picke nema
Ovaj Turkes se zahvalio Sarajevu i predsedniku Mirvicu i kaze da je napravio novi korak u karijeri a zvanicno frajer posudjen nekoj ekipi,zar ne bi po logici trebao da se pokaze da bi se vratio nazad,jos jedan dokaz samponiranja gospodina Mirvaha
- imekorisnicko
- Kontakt:
Mi imamo jednu veliku "prednost" u odnosu na proslogodisnje Sarajevo,a to je da smo manja prijetnja,cisto sportski gledano.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:12Vi komsinice dobro spremite zivce. Jedini ako ovaj mirotvorac nece da pokaze kako su price o suđenju neopravdane. Ali nakon proslogodisnjeg fijaska gdje su ukrali 20 bodova i drugim ekipama jos toliko i zavrsili bez trofeja mislim da ih vec mozemo proglasiti prvacima. Samo se nadam da ce neko reagovati jer ocigledno navijaci Sarajeva nisu u historijskom momentu organizivanosti grupe da naprave bilo kakav korak.
Sa druge strane,nece oni mnogo prepustat slucaju ako se osjete ozbiljnije ugrozeno.
Posušje izgubi, evo i Prijedor gubi... ostade Velež iznad crte... pih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Neće oni dozvolit vise nikad u životu da im jedna utakmica odlučuje pa da je izgube kao vi prošle godine sto ste ih dobili.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:26Mi imamo jednu veliku "prednost" u odnosu na proslogodisnje Sarajevo,a to je da smo manja prijetnja,cisto sportski gledano.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:12Vi komsinice dobro spremite zivce. Jedini ako ovaj mirotvorac nece da pokaze kako su price o suđenju neopravdane. Ali nakon proslogodisnjeg fijaska gdje su ukrali 20 bodova i drugim ekipama jos toliko i zavrsili bez trofeja mislim da ih vec mozemo proglasiti prvacima. Samo se nadam da ce neko reagovati jer ocigledno navijaci Sarajeva nisu u historijskom momentu organizivanosti grupe da naprave bilo kakav korak.
Sa druge strane,nece oni mnogo prepustat slucaju ako se osjete ozbiljnije ugrozeno.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Inače, pogledajte ovaj video... onako baš ga pogledajte i shvatićete koliko ste mali, apsolutno svi... od samoprozvanih divova pa dalje.
Da se svi zajedno sastavite nikad nećete imati 10% ovoga.

Da se svi zajedno sastavite nikad nećete imati 10% ovoga.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mi jesmo sad u krizi, ali cemo se vratiti abd , a vi lakapo jeste sad u formi, par kikseva da ne bude adzeme odlazi itd….

Lakapo digli ste previse bgm….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ja ih nista ne krivim. Sve je to posljedica gluposti ljudi koji vode ili su vodili Želju,a eto i vas. Nije Vico nikakav genije.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:39Neće oni dozvolit vise nikad u životu da im jedna utakmica odlučuje pa da je izgube kao vi prošle godine sto ste ih dobili.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:26Mi imamo jednu veliku "prednost" u odnosu na proslogodisnje Sarajevo,a to je da smo manja prijetnja,cisto sportski gledano.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:12Vi komsinice dobro spremite zivce. Jedini ako ovaj mirotvorac nece da pokaze kako su price o suđenju neopravdane. Ali nakon proslogodisnjeg fijaska gdje su ukrali 20 bodova i drugim ekipama jos toliko i zavrsili bez trofeja mislim da ih vec mozemo proglasiti prvacima. Samo se nadam da ce neko reagovati jer ocigledno navijaci Sarajeva nisu u historijskom momentu organizivanosti grupe da naprave bilo kakav korak.
KosevoZove je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:45Mi jesmo sad u krizi, ali cemo se vratiti abd , a vi lakapo jeste sad u formi, par kikseva da ne bude adzeme odlazi itd….![]()
Lakapo digli ste previse bgm….
Nema ovo o čemu ja pričam nikakve veze sa krizom ili Adžemom.
Digli se nismo, znamo da ne možemo biti prvi, možda već u Bijeljini kiksamo. Ne zanosimo se ni najmanje, bar ogromna većina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OPROSTI ŠTO SAM BIO BARABA
JER NISAM ZNAO DA SI TAKO SLABA
JER NISAM ZNAO DA SI TAKO SLABA
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.