English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nevjerovatno kako Liverpoolovi sav fokus stavljaju ma situaciju s Gabrielom.
A onaj penal s pocetka tekme ne komentarisu nikako.
A kako bi samo to tad promijenilo tok tekme. Al haj, ko da ih je Vucic obucavo kako da pisu
A onaj penal s pocetka tekme ne komentarisu nikako.
A kako bi samo to tad promijenilo tok tekme. Al haj, ko da ih je Vucic obucavo kako da pisu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ja ne mogu vidjet jel rukom ne vidim promjenu pravca lopte a ako jest onda je pravda zadovoljena i zasluzena pobjeda palace.Dok ovdje vidim ruku sa sigurnoscu tvrdim da je morao bit penal
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Marsal
- Kontakt:
Jest da je vehabija al' nije Diaz
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neka ostane zapisano i da ako igraš protiv Arsenala dozvoljeno ti je neprestano aplaudiranje u lice sudije 2 minute bez kazne 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako ne vidiš promjenu pravca lopte kad se vidjelo da je Salah zakačio rukom istu loptu.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:09Ja ne mogu vidjet jel rukom ne vidim promjenu pravca lopte a ako jest onda je pravda zadovoljena i zasluzena pobjeda palace.Dok ovdje vidim ruku sa sigurnoscu tvrdim da je morao bit penal
Ovdje je Gabrijela pogodila prvo u nogu, ali po meni ne opravdava njegovu ruku i za mene je ovo penal za Njukastl. Samo što nije sviran zbog situacije iz prvog poluvremena, kada je čist penal poništen Arsenalu.
Zatim je Guimareš igrao isto rukom, što je opet čist penal, a Lascelles je trebao na VAR pregled za onaj hrvački zahvat na terenu.
Ali dobile su Svrake onako kako su i davale, samo jako protiv bagre.
Ok se prepucavati forum i sluzi za to ali zeljeti nekom bolest moze stvarno bolestan covjek 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Realno trebaju nam za sitne buranije tipa Chelsea da odmore igrači iz prve postave
Rođen s tobom da budem
Ma nek želi šta želi u svoja četiri zida ali postalo mi je odvratno to svako malo pročitati ovdje, prijava je otišla po prvi put nekom za deceniju i kusur na forumu.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma kakva noga ni blizu,ja bi prije dao objasnjenje da je napucana izbliza ako su vec odlucili da nije penal.Kakva crna nogaAA23 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:12Kako ne vidiš promjenu pravca lopte kad se vidjelo da je Salah zakačio rukom istu loptu.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:09Ja ne mogu vidjet jel rukom ne vidim promjenu pravca lopte a ako jest onda je pravda zadovoljena i zasluzena pobjeda palace.Dok ovdje vidim ruku sa sigurnoscu tvrdim da je morao bit penal
Ovdje je Gabrijela pogodila prvo u nogu, ali po meni ne opravdava njegovu ruku i za mene je ovo penal za Njukastl. Samo što nije sviran zbog situacije iz prvog poluvremena, kada je čist penal poništen Arsenalu.
Zatim je Guimareš igrao isto rukom, što je opet čist penal, a Lascelles je trebao na VAR pregled za onaj hrvački zahvat na terenu.
Ali dobile su Svrake onako kako su i davale, samo jako protiv bagre.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Šta je ovo ako nije penal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedino je mogao biti penal za Liverpool jer je Salah povučen sa obje ruke (gornji dijelovi ekstremiteta).
Kako je Arsenal danas pobjedio tako Liverpool pobjedjuje od pocetka sezone. Igra prosjecna ili losa, nekoliko diskutabilnih odluka sudije na stetu protivnika i onda gol u 90+.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Legendo na svakoj utakmici ima duskutabilnih odluka sudija na obe strane i to svi vide osim vas Arsenalovaca.Al lakvi svi se guraju samo Arsenal nista
Arsenal je protiv ovih mesara danas odigrao vrhunski i epska nepravda bi bila da nisu dobili,nezz sta si ti gledao a Pope se pretvorio u Buffona

Penal nad Gyokeresom cist kao suza

Penal kada Gabriela lopta pogadja u ruku(yebe mi se za pravila)cist kao suza

Penal za Arsenal kada Guimaraesa pogadja lopta u ruku isto cist kao suza(za razliku od ova gore dva navedena ovaj se nije niti provjeravao i puka sreca je sto je Arsenal zabio poslije kornera ,jer bi bila epska nepravda da nije ,na itakmici bi pored gola i izvanrednih odbrana Poupa bio zakinut za dva cista penala

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Kao i uvijek jedini realni topnik, zaslužena pobjeda, čestitke.topnik1 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:30Arsenal je protiv ovih mesara danas odigrao vrhunski i epska nepravda bi bila da nisu dobili,nezz sta si ti gledao a Pope se pretvorio u Buffona![]()
Penal nad Gyokeresom cist kao suza![]()
Penal kada Gabriela lopta pogadja u ruku(yebe mi se za pravila)cist kao suza![]()
Penal za Arsenal kada Guimaraesa pogadja lopta u ruku isto cist kao suza(za razliku od ova gore dva navedena ovaj se nije niti provjeravao i puka sreca je sto je Arsenal zabio poslije kornera ,jer bi bila epska nepravda da nije ,na itakmici bi pored gola i izvanrednih odbrana Poupa bio zakinut za dva cista penala![]()

Prosječna igra?
Ovo danas je najbolja utakmica Arsenala ove sezone sa najmanje 5 promasenih zicera. Bit ce da nisi gledao, oprastam ti.

Kako je moguće da se Ekitike i Woltemade ne moraju naviknuti na strašan tempo Premijer Lige a Wirtz mora?
Oh ne, samo ne prijava. 
Najjače što se likovi žale na Gilleta koji je navodno fan Liverpoola, a on im bukvalno svirao penal koji je neko drugi onda overturnao.
Fali riječi za opisati ove šizofreničare.

Najjače što se likovi žale na Gilleta koji je navodno fan Liverpoola, a on im bukvalno svirao penal koji je neko drugi onda overturnao.

Fali riječi za opisati ove šizofreničare.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"