Kod nas bi bio losiji od Turkesa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ovo Mamic vec shvatio da je trener problem?
Jako je bitnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:21Nije bolan vise bitno ko ce biti trener, interesantno da su vas opet tako lako izmanipulisali.
Bordo10 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:30Jako je bitnoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:21Nije bolan vise bitno ko ce biti trener, interesantno da su vas opet tako lako izmanipulisali.
Kqko je bitno kad mu kurve iz sfk kroje sastav gdje ce ko i kqko igrati?? Guli ti je i otjero zekica to i ptice na grani znaju. Kako ce trener ovo vratiti kad ti je u klubu truhlo sve od gazde pa do scih ostalih.. Spinovanjem i laznim stvarima bacaju raji prašinu u oci.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta je buraz, što "kurlataš" tim očima hahahaGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:05MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Stići će vas i Vuletove suzefera je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:18Ma ja najbitnije je da je vojnik kluba. I dalje ne gledamo dalje od naseg nosa. To bi bilo jos jedno populisticko rjesenje kao i Husref.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.

Ma ja sam dojma da cemo odigrat X ili pobjedit Zrinjski i tako ugasit požar.
A ako vec moram nesto reci o novom treneru sasvim sigurno nece doci Sopic, Djalovic je loziona, neko iz rukava Mamica vrlo moguce neki Ante Čačić ili sl, ili ce gurnut u vatru nekog iz BiH pa mu dati otkaz nakon par kola.
A ako vec moram nesto reci o novom treneru sasvim sigurno nece doci Sopic, Djalovic je loziona, neko iz rukava Mamica vrlo moguce neki Ante Čačić ili sl, ili ce gurnut u vatru nekog iz BiH pa mu dati otkaz nakon par kola.
Jusufbegovicu spasi nas 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
To je bilo bas tesko. Nadpolovicna većina je to znala i prije nego su ga imenovali.
Dogan slobodan?
Sener Bajramovic ili Kemo Hafizovic
Ma i Samira Hurem samo da Posrefa Usru vise ne gledamo nikad.
- egocentrik
- Kontakt:
Ovom igrackom kadru treba veliko ime kako bi lakse uspostavio autoritet i disciplinu koja nam je prijeko potrebna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
I treba ih debelo po džepu opaliti.egocentrik je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:39Ovom igrackom kadru treba veliko ime kako bi lakse uspostavio autoritet i disciplinu koja nam je prijeko potrebna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Isti onaj sto se sklanja Vicinoj prciji ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:59Kako ovdje ima puno Husrefovaca, ja ću sam sebe etiketirati kao Vuletovac. Mislim da zna, mislim da može. Mislim da je extra rješenje za nas.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
nevjerovatno da se mora ovo objasnjavati ljudima...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:21Nije bolan vise bitno ko ce biti trener, interesantno da su vas opet tako lako izmanipulisali.
je li moguce da su zekic, rozman, vasoski, sablic, pa evo i husref toliko losi strucnjaci da ne mogu nista? ovdje je sve truhlo do korijena, trener je najmanji moguci problem. husref ocito nije trebao ni biti doveden, ali razyebavati zekica nakon 3 kola i dovoditi na ovaj sastav nekompatibilnog trenera da bi i njega ovako otjerao je bolno sramotno. fuj.
i ovdje opet ljudi licitiraju imenima kojekakvih trenera ko da ikakve veze to i s cim ima. najbolje da se skrati patnja i da mirvic i ajla vode ekipu, ko da bi bilo neke razlike, svakako igra onaj ko se treba prodati, a ne onaj ko je zasluzio. odron od kluba koji je izgubio svaki identitet i integritet.