Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Realno sve sto je Maxi zabio je bilo na odbitke tacnije dva gola na odbitka i jedna majstorija Suareza ali gol je gol to je ono sto je bitno i maxi me danas na najbolji nacim demantovo, eh da oce tako i lucas ali za njega nema spasa 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Svaka čast!!!!!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
DEMOLIRANJE BIRMINGHAMA!!!!
nema nista od prodaje Joa Cola 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- neutralan__
- Kontakt:
5 komada
,sta reci igra fantasticna jos kad se uzme u obzir ko sve nije igrao,svaka cast momcima.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
I bilo je vreme da i mi nekog razbijemo nismo odavno 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Sasha ba, yhebo te Lukas sta hos od lika vise?
TO MOMCI, petarda je legla

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Sta se lozis sarane ja se malo salim be coolasylum je napisao/la:Sasha ba, yhebo te Lukas sta hos od lika vise?![]()

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Lucas je danas bio strašan
Coleu u svakom slučaju treba dati više šanse
Coleu u svakom slučaju treba dati više šanse

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Normala ondaSasha L.F.C. je napisao/la:Sta se lozis sarane ja se malo salim be coolasylum je napisao/la:Sasha ba, yhebo te Lukas sta hos od lika vise?![]()
TO MOMCI, petarda je legla![]()

Nemojte mi plavusicu dirati !

Lik je BETON ZNACI !

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Sutra kad izadje u stampi Liverpool ponizio Birmingham 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Čestitke ubjedljivo najbolja utakmica sezone ...
Svi su odigrali odlično ali nekako najbolji su bili Suarez & Maxi ali mi se stvarno dopao i Jonjo danas koji je igrao samo 20 min (ako se ne varam).
Tottenham je kiksao (2:2) i sada su sve veće šanse da mi idemo u Europa League iako imamo i nekih malih šansi da idemo i u LP. Vjerovatno najvažnija utakmica sezone će biti protiv Tottenhama i ako pobjedio tu utakmicu najvjerovatnije idemo u Eurpu i veom bitno je to što imamo bolju gol razliku od njih.
Svi su odigrali odlično ali nekako najbolji su bili Suarez & Maxi ali mi se stvarno dopao i Jonjo danas koji je igrao samo 20 min (ako se ne varam).
Tottenham je kiksao (2:2) i sada su sve veće šanse da mi idemo u Europa League iako imamo i nekih malih šansi da idemo i u LP. Vjerovatno najvažnija utakmica sezone će biti protiv Tottenhama i ako pobjedio tu utakmicu najvjerovatnije idemo u Eurpu i veom bitno je to što imamo bolju gol razliku od njih.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- mighty_reds
- Kontakt:
da mi je neko rekao da će Maxi dat 3 gola za Liverpool rekao bih mu da je lud
odlična utakmica šteta što Suarez ne dade jedan

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Odgledao negde od 35.minute zbog utakmice JSL i uzivao.Liverpool nakon duzeg vremena ima igru i ima trku na sredinu,nema vise statike i poziranja u igri te gledanja kako Kuyt trci,sada u vezi svi to rade od Lucasa,Maxia,Suareza pa do nenadmasnog Kuyta u tom segmentu.Pet poprilicno lakih golova,mada mora se reci da je odbrana Birminghama odigrala katostrafalan mec,toliko poziranja i cekanja je nevidjeno za mene u EPL.Ali petarda je pukla i to je najbitnije za navijace Liverpoola koji konacno opet mogu da uzivaju u igri,od dolaska Dalglisha sve je krenulo na bolje i iz utakmice u utakmicu to sve bolje izgleda.
Lepa je ovo osnova tima za sledecu sezonu,uz povratak Gerrarda,te jacih bekova jer mora se reci da koliko god Flanagan i Robinson bili talentovani oni jos nisu spremni da iznesu bar pola sezone bice Liverpool izuzetno jak,mozda i konacno konkurent za titulu ali za to treba jos nekoliko igraca tako da je sa predikcijama mnogo bolje sacekati ne samo kraj ove sezone nego i pocetak iduce.
Lepa je ovo osnova tima za sledecu sezonu,uz povratak Gerrarda,te jacih bekova jer mora se reci da koliko god Flanagan i Robinson bili talentovani oni jos nisu spremni da iznesu bar pola sezone bice Liverpool izuzetno jak,mozda i konacno konkurent za titulu ali za to treba jos nekoliko igraca tako da je sa predikcijama mnogo bolje sacekati ne samo kraj ove sezone nego i pocetak iduce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Meni da je neko rekao da ce Maxi biti u startnoj i da ce dati 1 gol ja bih ulozio kola.mighty_reds je napisao/la:da mi je neko rekao da će Maxi dat 3 gola za Liverpool rekao bih mu da je lud![]()

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Ja sam vam rekao da će maxi zabiti najmanje jedan gol
Uglavnom svaka čast momcima na pobjedi te se nadam da će se ova naša odlična forma nastaviti kao i u tri prijašnje utakmice u kojima imamo gol razliku 10:1 

King Kevin Durant
- kumkalesic
- Kontakt:
Svaka cast momci, ovako se igra za Liverpool. Definitivno najbolja partija ove sezone.
Joint_fc
Meni je ipak bila bolja pobjeda protiv Cityjakumkalesic je napisao/la:Svaka cast momci, ovako se igra za Liverpool. Definitivno najbolja partija ove sezone.

King Kevin Durant
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo strpljenja i bice to dobro uskoro sve na svome mjestu....Maxi i Cole zasluzuju sansu,imaju pravog covjeka za Trenera

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Smijesna utakmica. 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.