Sto se penala za vas tice, okej, var se apsolutno trebao oglasiti i pogledati situaciju. Sto se tice crvenog kartona, zaista je smijesno spominjati to… Ja na stadionu tu situaciju uopste nisam ni primjetio, kasnije su neki forumasi slali isjecak i to sam pregledao vise puta, ali najiskrenije ti kazem, da sam na mjestu sudije, ne bi svirao ni faul, kamoli potegnuo za dzep i to crveni karton, nerealno zaista.Herson je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:40Pričamo o crvenom kartonu i penalu, najtežim sankcijama u fudbalu, a ne o dva ili tri nebitna prekršaja na sredini terena. Svakako da bi te odluke utjecale na dalji tok utakmice. Zanimljivo je da se Var "zaboravio" uključiti i u 3.kolu, kada Rudaru isto nisu svirali čist penal na Grbavici. Drugi put se dešava, to ne može biti slučajnost. Što se starta Gulijashvilija tiče, o tome se da polemisati. Žuti karton je vrlo vjerovatno najadekvatnija kazna.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono kao penal se moze samo svirati u africkim ligama i kad igra borac. Ono da je bilo na sredini terena ne bi bio faul . Nagazio igraca dok je izbijao loptu . To jest on je prvo izbio loptu i nakon tog izbijanja je zakacio nogu . Tu nogu nije mogao zaustaviti da ne dodje do kontakta jedino da je brus li onda bi mogao. A ono za cvetanovskog ja jos uvijek nisam vidio snimak toga a ne znam ni na sta se misli na koji trenutak u utakmici . A jos gulishvili nije bio u kontroli lopte nego je natrcao na tu nogu.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pametnije bi im bilo da su dali prostora Bakiru Nurkovicu za igru nego ovo sto trenutno rade.
Naravno da smo ih pokrali, 3 gola neregularna samo jedan ponisten. Bice 0:3 za zelenim stolom.
Objektivna sarsjevska publuka
Objektivna sarsjevska publuka
Pa oni sami nisu trazili crveni, covjek okrenuo glavu zakacio ga. Nadam se da ste za penal sarkasticni jer je ocigledno izbio loptu, ali hajde gdje ces reci da smo izjebani u derbiju lakse traziti penal neki. Gledajuci tako gruzijac crveni jer se na snimku vidi da ide da ga udari, ne gleda loptu. Prije toga je imao start za zuti. Kme kme.
Fk Željezničar.
Ma najjaci su divevi. Malo slavimo bod, pa ne valja slavit pobjedu, pa samo se o njima prica 
Prije 2 godine u ova doba nije se moglo opstati od njihovih komentara prema Zelji.
Kakva fudbalska subota
Sudjenje lose bez velikih gresaka. Zuti Cvetanoski, bezobrazluk šugašvilia, 2 puta je uradio istu stvar tako da je tu moguc bio 2 zuti al nema veze, penal nije bio, go opravdano ponisten.
Pozdrav sa vrha, posebno i duskicu gataru da pozdravim. Sta ono rece prije 2 kola? Bice 2 boda razlike

Prije 2 godine u ova doba nije se moglo opstati od njihovih komentara prema Zelji.
Kakva fudbalska subota
Sudjenje lose bez velikih gresaka. Zuti Cvetanoski, bezobrazluk šugašvilia, 2 puta je uradio istu stvar tako da je tu moguc bio 2 zuti al nema veze, penal nije bio, go opravdano ponisten.
Pozdrav sa vrha, posebno i duskicu gataru da pozdravim. Sta ono rece prije 2 kola? Bice 2 boda razlike

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Nevjerovatno. Cudi me samo sto jos nije Alicu dao zuti

Apsolutno zaslužena pobjeda Željezničara, da je bila i veća razlika ne bi bilo nezasluženo. Ona borba, trka, jedinstvo i prije svega drugarstvo između igrača Željezničara je ono što mi trenutno nemamo i to je, po meni, bilo presudno sinoć.
Manijaci s parolama samo podebljali ono ofiranje i laganje iz Ferhadije. I oni su definitivno u padu kao grupa što me i ne čudi jer su do prije godinu dana bili na najvećem mogućem nivou koji može dostići navijačka grupa sa ovih prostora.
Sportski pozdrav.
Manijaci s parolama samo podebljali ono ofiranje i laganje iz Ferhadije. I oni su definitivno u padu kao grupa što me i ne čudi jer su do prije godinu dana bili na najvećem mogućem nivou koji može dostići navijačka grupa sa ovih prostora.
Sportski pozdrav.

-
- Kontakt:
Koliko ti mislis da znas a zapravo veze nemas..NoProfit je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:21Apsolutno zaslužena pobjeda Željezničara, da je bila i veća razlika ne bi bilo nezasluženo. Ona borba, trka, jedinstvo i prije svega drugarstvo između igrača Željezničara je ono što mi trenutno nemamo i to je, po meni, bilo presudno sinoć.
Sportski pozdrav.![]()

-
- Kontakt:
Čestitam na zasluženoj pobjedi po svim osnovima i principima fudbalske igre. Lopta ne laže.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:21Iskopiraj potpis od ovog nodija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da ste kojim slučajem izgubili sinoć, prijetili bi opet Uefom i smarali kako su vam poništena četiri gola za dva kola i kako nekom smeta jak Željo.Pact1921 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:56Ono kao penal se moze samo svirati u africkim ligama i kad igra borac. Ono da je bilo na sredini terena ne bi bio faul . Nagazio igraca dok je izbijao loptu . To jest on je prvo izbio loptu i nakon tog izbijanja je zakacio nogu . Tu nogu nije mogao zaustaviti da ne dodje do kontakta jedino da je brus li onda bi mogao. A ono za cvetanovskog ja jos uvijek nisam vidio snimak toga a ne znam ni na sta se misli na koji trenutak u utakmici . A jos gulishvili nije bio u kontroli lopte nego je natrcao na tu nogu.
Manite se šuplje priče.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Hvala na lijepim rijecima, sretno u nastavkuNoProfit je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:21Apsolutno zaslužena pobjeda Željezničara, da je bila i veća razlika ne bi bilo nezasluženo. Ona borba, trka, jedinstvo i prije svega drugarstvo između igrača Željezničara je ono što mi trenutno nemamo i to je, po meni, bilo presudno sinoć.
Sportski pozdrav.![]()
Sto se tice manijaka nisu oni u padu, nego ste vi losi i ne moraju se puno truditi
Grupa sve jaca i treba nam neki rezultat da jos vise priblizi mladje generacija
Fata je nasa najvjernija navijacica i klub ce biti uvijek uz nju i njeni porodicu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 sep 2025, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Danas tko ima viska novca neka uplati na sigurnu pobjedu Borca protiv prodatih posusaka.
1.40 kvota poklon.
1.40 kvota poklon.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Hvala lijepojurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:23Čestitam na zasluženoj pobjedi po svim osnovima i principima fudbalske igre. Lopta ne laže.

Nisam ni očekivao da priznaju da je bio penal, da ga je svirnuo bilo bi drugačije. Penal ko kuća.Zeko87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:23Da ste kojim slučajem izgubili sinoć, prijetili bi opet Uefom i smarali kako su vam poništena četiri gola za dva kola i kako nekom smeta jak Željo.Pact1921 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:56Ono kao penal se moze samo svirati u africkim ligama i kad igra borac. Ono da je bilo na sredini terena ne bi bio faul . Nagazio igraca dok je izbijao loptu . To jest on je prvo izbio loptu i nakon tog izbijanja je zakacio nogu . Tu nogu nije mogao zaustaviti da ne dodje do kontakta jedino da je brus li onda bi mogao. A ono za cvetanovskog ja jos uvijek nisam vidio snimak toga a ne znam ni na sta se misli na koji trenutak u utakmici . A jos gulishvili nije bio u kontroli lopte nego je natrcao na tu nogu.
Manite se šuplje priče.
Vidi nesto, ja objektivno kad pogledam isjecke sa arene jedini direktan crveni je onaj faul gulija. Covjek svjesno pogledao. Ispruzio lakat i udario igraca u glavu prije nego je lopta i dosla blizu njega. Naravno da se o tome ne pise toliko jer smo dobili ali realno greska je htio ti priznati ili ne.Zeko87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:23Da ste kojim slučajem izgubili sinoć, prijetili bi opet Uefom i smarali kako su vam poništena četiri gola za dva kola i kako nekom smeta jak Željo.Pact1921 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:56Ono kao penal se moze samo svirati u africkim ligama i kad igra borac. Ono da je bilo na sredini terena ne bi bio faul . Nagazio igraca dok je izbijao loptu . To jest on je prvo izbio loptu i nakon tog izbijanja je zakacio nogu . Tu nogu nije mogao zaustaviti da ne dodje do kontakta jedino da je brus li onda bi mogao. A ono za cvetanovskog ja jos uvijek nisam vidio snimak toga a ne znam ni na sta se misli na koji trenutak u utakmici . A jos gulishvili nije bio u kontroli lopte nego je natrcao na tu nogu.
Manite se šuplje priče.
Penal sto prizivate, po meni ono ne moze biti. Kao sto neko napisa ono mozda jedino Borcu da se svira ili protiv nekog ko na kraju bude ugrozavao Borca.
Za Cvetanoskog jos ne razumijem koju situaciju komentarisete za crveni karton.
Sve u svemu sudjenje katastrofalno za derbi. Igra nije ponudila neki prelijep fudbal ali standardno cvrts i napet derbi kakav i treba biti. Realno moglo je otici na obe strane da ste vi zabili neke sanse u prvom, ali niste i to se odrazilo nasom pobjedom jer smo mi iskoristili velike supljine koje ste nam ostavili u tim trenucima.
Zar je toliko tesko priznati da si fer izgubio?
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Koliko je smjesno da jedna grupa koja izgubi sve zastave i citavu povijest grupe, i ne uradi nista po tom pitanju da ih vrati govori nekome da skinu dresove 

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, RobertHrkac555, Tuce11 i 29 gostiju.