Premijer liga BiH - aktuelno

MikiPirs
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MikiPirs » 28 sep 2025, 11:18

Sarajevu nike sviran penal i crveni Zelji u prvom polivremenu, to je isto cinjenica kao i ovaj starit Guliasvilija ;)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 28 sep 2025, 11:20

ik0ik0 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:08
KONTRASVIH je napisao/la:
28 sep 2025, 11:04
ik0ik0 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:55
Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS. :crazy:

Svatko neutralan vidi da su imali domaćinsko suđenje samo oni kmeče da su opet bili oštećeni. Kaže 4. čist gol poništen u 2 kola. :rol:

Da jadnog Želju sudci ne kradu ovako, već bi bili 10 bodova ispred konkurencije. :crazy:
Da sumiramo, postavljas situaciju nekog gurkanja i kmecis kako nije dobio zuti. Onaj drugi kmeci kako su osteceni cistim crvenim i penalom (svaki normalni navijac FKS ce ti reci da to nije istina).

S druge strane puno gora situacija gruzijca sa laktom za koji je dobio zuti karton i ti mislis da neko kmeci? Ja mislim da si samo plitak, al eto pronadji nam jos situacija guranja na DERBIJU i moralisi ovdje :rol:
De nađi jednog navijača Sarajeva koji će reći da ono nije penal, štoviše, svi, osim navijača Želje će reći da je ono penal, jer se radi o čistom penalu.

Gruzijac čisti žuti.

Da ti iskren budem, nemam ja šta kmečat jer me boli k. za Sarajevo. Više ističem ove sudačke pogurance jer su Željini navijači ovdje najglasniji u kmečanju na sudačke odluke, dok je istina da su nakon Borca i Zrinjskog najzaštićeniji klub od strane sudaca, ali ste sebe uvjerili da ste neka sila i da vas se nenormalno krade. :plac: :plac: :plac:
Muftic prvi dosao do lopte, izbacio u aut. Nikakav kontakt nije bio. Ostalo ne bih da komentarisem.
Kao sto rekoh, pltikost je u pitanju. Uzivaj :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 sep 2025, 11:22

MikiPirs je napisao/la:
28 sep 2025, 11:18
Sarajevu nike sviran penal i crveni Zelji u prvom polivremenu, to je isto cinjenica kao i ovaj starit Guliasvilija ;)
A koji to penal nije sviran? Ja nisam vidio sa tribina ali kontam da mislite na start Muftica?

Ja koliko sam vidio na snimku od arene ono nije penal po meni jer je Muftic stigao do lopte. Sudjenje je bilo amatersko i puno kompromisa s tim se slazem.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 28 sep 2025, 11:27

MikiPirs je napisao/la:
Kakav penal, Muftic prvi pokupio loptu. Od pocetka utakmice su se bacali svaki faul, glumili.

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 28 sep 2025, 11:30

**** je paranoja, sad im ne valja ni pitar sudija

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 11:36

Orvel je napisao/la:
28 sep 2025, 11:22
MikiPirs je napisao/la:
A koji to penal nije sviran? Ja nisam vidio sa tribina ali kontam da mislite na start Muftica?

Ja koliko sam vidio na snimku od arene ono nije penal po meni jer je Muftic stigao do lopte. Sudjenje je bilo amatersko i puno kompromisa s tim se slazem.
Lopta Mufticu presla preko noge i u nastavku gazenje na zglob Gulya . To je protiv Sarajeva svirano 3/4 puta i ove i prosle sezone i objasnjavali su to kao neoprezan start . Evo ja se sjecam 3 situacije Renan zabija u sirokom gil u nastavku gazi igraca ponisten gol. Jatta ovaj penal isto neko gazenje nigdje lopte , u BL protiv Borca Lulic skida loptu u nastavku zakaci igraca Borca penal . Bilo je jos al ovih se bas sjecam situacija.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 sep 2025, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 28 sep 2025, 11:37

Al najjaci su mi ovi sto kazu da je bio cist penal, jel moguce kakve neznalice ? Kakve udbaske oyebine ..
Sudija je samo pogrijesio sto Cveti nije dao zuti , odnosno crveni za Buljasa malog , ostalo je bilo dobro odradjeno

Pobjeda cista ko suza vam ta sto je ispustate od sinoc

… nisam znao da si tako slabaaa, nisam znaoooo da ces plakaati :opaopa:

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 28 sep 2025, 11:38

KONTRASVIH je napisao/la:
28 sep 2025, 11:20
Muftic prvi dosao do lopte, izbacio u aut. Nikakav kontakt nije bio. Ostalo ne bih da komentarisem.
Kao sto rekoh, pltikost je u pitanju. Uzivaj :thumbup:
Oh intelektualna dubino, nisam vas prepoznao. Oprosite neću više uznemiravati vaše osjećaje. Slobodno nastavite biti jedan ove većih klauna ss.ba foruma. Sradačan pozdrav.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 11:39

Hrammm1921 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:37
Al najjaci su mi ovi sto kazu da je bio cist penal, jel moguce kakve neznalice ? Kakve udbaske oyebine ..
Sudija je samo pogrijesio sto Cveti nije dao zuti , odnosno crveni za Buljasa malog , ostalo je bilo dobro odradjeno

Penal hladno mogao svirati .protiv nas 3/4 penala ovakva svirana.

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 28 sep 2025, 11:39

Veoma dobra utakmica sinoc.

Adzem takticki dobro pripremio utakmicu, Sarajevu prepustio loptu i natjero ih da igraju u 3-5-2 formaciji gdje je po oduzetoj lopti imao vece sanse da ugrozi gol Sarajeva.

Sarajevo je imalo posjed, ali osim beskonacnog dodavanja nista konkretnije nisu mogli napravit.

Sinoc se pokazalo da utakmice ne dobijaju pojedinci vec tim, u ovim trenutcima Zeljo ima tim, koji je uvijek jaci od svakog pojedinca.

Mi navijaci Zelje smo zaista bili skepticni kada nas je Adzem preuzeo ali smo mnogi progutali svoje rijeci kada smo mu dali vremena da poslozi ekipu kako treba.
Pobjede protiv Sarajeva, Borca i Zrinjskog ne mogu nikako biti plod slucajnosti.

Sto se tice Sarajeva zaista je nevjerovatno da ekipa sa takvim imenima nema rezultate, bez obzira ko ih vodio misljenja sam da je veliki jaz medju igracima u ekipi.

Sarajevu je potrebno da uveze dva tri dobra rezultata, da prelome psihicku barijeru i da bi mogli iskociti u gornji dio tabele.
Sve u svemu sinoc je pobjedu odnio tim nad velikim igrackim pojedincima. Imati u ekipi Ristovskog, Cimirota, Gulijasvilija, Mlinarica a izgubiti je zaista za duboku analizu

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 28 sep 2025, 11:39

Šta je bilo sa Cimirotom? Nisam baš najbolje shvatio, kakvi privatni problemi?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 28 sep 2025, 11:39

bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2025, 11:36
Orvel je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:

Lopta Mufticu presla preko noge i u nastavku gazenje na zglob Gulya . To je protiv Sarajeva svirano 3/4 puta i ove i prosle sezone i objasnjavali su to kao neoprezan start . Evo ja se sjecam 3 situacije Renan zabija u sirokom gil u nastavku gazi igraca ponisten gol. Jatta ovaj penal isto neko gazenje nigdje lopte , u BL protiv Borca Lulic dkida loptu u nastavku zakaci igraca Borca penal . Bilo je jos al ovih se bas sjecam situacija.
I sad ako su protiv vas namisljali glupe penale ti hoces da kazes da ste pokradeni protiv Zelje ako vama isti nije sviran. Ti ne pozivas na to da se donese ispravna odluka,vec da se pokrade Zeljo.

Herson

Post Postao/la Herson » 28 sep 2025, 11:40

MikiPirs je napisao/la:
Pričamo o crvenom kartonu i penalu, najtežim sankcijama u fudbalu, a ne o dva ili tri nebitna prekršaja na sredini terena. Svakako da bi te odluke utjecale na dalji tok utakmice. Zanimljivo je da se Var "zaboravio" uključiti i u 3.kolu, kada Rudaru isto nisu svirali čist penal na Grbavici. Drugi put se dešava, to ne može biti slučajnost. Što se starta Gulijashvilija tiče, o tome se da polemisati. Žuti karton je vrlo vjerovatno najadekvatnija kazna.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 11:43

imekorisnicko je napisao/la:
28 sep 2025, 11:39
28 sep 2025, 11:36
Orvel je napisao/la:

Lopta Mufticu presla preko noge i u nastavku gazenje na zglob Gulya . To je protiv Sarajeva svirano 3/4 puta i ove i prosle sezone i objasnjavali su to kao neoprezan start . Evo ja se sjecam 3 situacije Renan zabija u sirokom gil u nastavku gazi igraca ponisten gol. Jatta ovaj penal isto neko gazenje nigdje lopte , u BL protiv Borca Lulic dkida loptu u nastavku zakaci igraca Borca penal . Bilo je jos al ovih se bas sjecam situacija.
I sad ako su protiv vas namisljali glupe penale ti hoces da kazes da ste pokradeni protiv Zelje ako vama isti nije sviran. Ti ne pozivas na to da se donese ispravna odluka,vec da se pokrade Zeljo.
To je kriterij u ovoj ligi i sviraju se te stvari , mozes odnijeti loptu al ako si naknadno gazio igraca a Muftic jest bas nagazio Gulya onda je to penal i to stslno sviraju , nisam ja to izmislio nego sude tako . 5 situacija protiv nas je ovo penal a sad ovo kao nije jos ni var ne pogleda .

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 28 sep 2025, 11:45

28 sep 2025, 11:39
Hrammm1921 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:37

Penal hladno mogao svirati .protiv nas 3/4 penala ovakva svirana.
Hajde opet pogledaj situaciju molim te i ne brukaj se, kaci loptu Mufta i onog malog vam buljasa, al prvo kaci loptu
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 28 sep 2025, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 28 sep 2025, 11:45

Herson je napisao/la:
28 sep 2025, 11:40
MikiPirs je napisao/la:
Pričamo o crvenom kartonu i penalu, najtežim sankcijama u fudbalu, a ne o dva ili tri nebitna prekršaja na sredini terena. Svakako da bi te odluke utjecale na dalji tok utakmice. Zanimljivo je da se Var "zaboravio" uključiti i u 3.kolu, kada Rudaru isto nisu svirali čist penal na Grbavici. Drugi put se dešava, to ne može biti slučajnost. Što se starta Gulijashvilija tiče, o tome se da polemisati. Žuti karton je vrlo vjerovatno najadekvatnija kazna.
Najveci uspjeh Vice je sto vas je naveo u ovo ludilo da samo o sudijama mislte. Kompleks zrtve.
Osteceni ste sinoc za 2 pustanja prednosti i to je to.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 28 sep 2025, 11:46

ljajic je mlad i napravio je par gresaka, ali nije bilo tendencije i u sustini nikoga nije drasticno ostetio. ono penal nije, a zuti je ok za guliashvilija.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 28 sep 2025, 11:46

Herson je napisao/la:
28 sep 2025, 11:40
MikiPirs je napisao/la:
Ko je tebe slagao da se razumijes u fudbal?

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 28 sep 2025, 11:48

Bersaga je napisao/la:
08 apr 2025, 00:00
AVNOJ je napisao/la:
07 apr 2025, 22:18
Ovaj brazilc sa ovim "ixericama" može igrati samo u KUD "Seljo", pa jjebote jel može neko napisat nekog igrača sa takvim nogama ja za preko 30 gidina gledanja nogometa ne mogu se sjetiti niti jednog.
Sad sam uvjeren da će vam on zabiti u jednom od derbija :D
08.04.
To je tako, jednostavno. Nikako da nauče lekciju.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 28 sep 2025, 11:49

Ne znam što se prepirete sa njima uživajte braco u pobjedi botovi Mirvaha moraju da spinuju kako su pokradeni opet.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Tuce11 i 28 gostiju.