Do nekih boljih vremena ili dok gov.no ne crkne , jer nema niko snage da mu se suprostavi, a vi degeni se i dalje lozite na Ljaljice i ostale

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate, moras biti karakter pa imati svoj trenerski stav, filozofiju, znanje, da svojim potezima pokazes koliki si i covjek i pedagog i trener...Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 07:27Ja se slazem da Husref nije za FK SARAJEVO, i ja sam najbucni bio kad sam procito da su ga vratili.Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 07:06Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...
Umjesto, kao trener, kao covjek, kao neko ko je ostavio traga u FKS, jos sinoc na pressu, kaze "...ne bih se zadrzavao, ne osjecam se dobro, ali sam dosao da vam saopstim da podnosim neopozivu ostavku", lik prica o Zekicu, prica o neshvatanju kako moze kapiten pruzati ovakve partije, kako je Cimirot igrao sa privatnim problemima...![]()
I onda mi dodje neko i napise, pa nije Hus kriv, kriv je Mirvic koji ga je doveo...Sve pet, ali je li Mirvic kriv sto je ovom moralna, ljudska , karakterna vertikala ne na nuli, nego na minus beskonacnost...
Idi covjece molimo te, evo i Sanchez i Keli i pitar ne bi nista imali protiv toga...
Ako treba , napisacemo svi jedan mail klubu i zamoliti ih da ti sve isplate do zadnjeg pfeninga, ali jednom u zivotu u Fk Sarajevo, ti podnesi ostavku, halal bilo i obestecenje za tvoju desnu ruku, vrlog pomocnika Cosica...
IDI MOLIM TE...![]()
Al Vanja mi imamo malo dublji problem a to je ;
GULI RISTOVSKI MORAJU NA KLUPU
Musija momku je ovo prva sezona ( ROCKOV IL ON) kvalitet isti bar sa MUSIJOM IMAS U 21
Da bi mi bolje igrali mi moramo poslat Gulija na hladjenje a ISMIR TO NEDA.. kako to rijesit, kako je zato kriv Husref jel ti mislis da sad dodje Jakirovic da bi mogo Gulija klupirat al ISMIR MIRVIC NJEGA ZELI DA ISTRPI DA MU NEBI VRIJEDNOST PALA, i tu je sva prica. NEKAZEM ja sad klupiranje Gulija da bi rijesili sve probleme i da bi mi poceli sve derat al kazem kako da mi onda mozemo ocjenjivat rad trenera ako je situacija takva..
Nemozemo imat viziju ako presjednik kluba ima 2 igraca koja moraju igrat bili nebili u formi, takodje KUBURENJE SA GOLMANOM DIZDAREVIC SEHINOVIC ROGIC ROCKOV MUSIJA BANIC 6 golmana nijedan kurcu nevalja, Banic i nije nesto branio al eto 5 golmana za 3 godine NEMOGUCE. Samo nemoj te da mi neko prica ovde kako su se dvoica prodali.
Eno dizdarevic zavrsio u velezu unisti ih a sehinovic je istjeran iz Rakova
Bas ce se nasekirati MirvicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:23Unistili su klub,najgori period u historiji kluba barem meni.
Od mene clansku nece dobiti za 2 mjeseca a clan sam 10 godina.
DaBogda nam on krepao od sikiracije, amin.MukiBek je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:42Bas ce se nasekirati MirvicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:23Unistili su klub,najgori period u historiji kluba barem meni.
Od mene clansku nece dobiti za 2 mjeseca a clan sam 10 godina.![]()
Ti si navijac Zelje, hajde sa teme, da ne prodjes kao @PredatodMukiBek je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:42Bas ce se nasekirati MirvicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:23Unistili su klub,najgori period u historiji kluba barem meni.
Uvjek se upozore i da im se sansa, mi nismo kao na njihovoj temi da se edituju postovi ako neko upadne i da se pisu gadosti kao sto se tamo radi...KosevoZove je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:51@ Vanja banuj te likove koji nisu nasi, ne znam sta rade na ovoj temi?
Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:23To se zove respekt,ovako svrsavati na pobjedu govori o tome koliko smo veliki u njihovim ocima.
Neka ih,nek se zabave,ali garantujem da ce ispuhati ko dusica,nisu ni blizu taj kapacitet da ostanu gore,a nece im ni dati.
Trece mjesto mogu uzeti jer nas nema ni blizu,Velez necu ni da spominjem,a ubice su gore na poguranac,nema ni od njih nista.
Sta se ovo spominje Krznar?
Druze vrati nase bitne tekme u zadnjih 10 god pa cak i 12 godina pa njihove pa onda uporediskank je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:06TrofejiSuTu je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:23To se zove respekt,ovako svrsavati na pobjedu govori o tome koliko smo veliki u njihovim ocima.
Neka ih,nek se zabave,ali garantujem da ce ispuhati ko dusica,nisu ni blizu taj kapacitet da ostanu gore,a nece im ni dati.
Trece mjesto mogu uzeti jer nas nema ni blizu,Velez necu ni da spominjem,a ubice su gore na poguranac,nema ni od njih nista.
Sta se ovo spominje Krznar?
Nemojte zajebavat za ovo, gradski derbi je, slavili smo i mi i slavili bi isto da smo mi njih pobijedili.
Njima je ovo utakmica zivota, a nama kao nije? Sta su to onda nama utakmice zivota? Jel to igramo grupe LP pa su nam to utakmice zivota? Ili prva pretkola ko sto i oni igraju? Ili mozda utakmice protiv Zrinjskog i Borca gdje smo nekonkurentni godinama?
Vrtite konstantno pricu kako smo iznad njih, a na kraju zavrsimo u 2-3 boda i domet nam je prvo pretkolo ko i njima. De malo realnosti.
Yebo te onMukiBek je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:42Bas ce se nasekirati MirvicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:23Unistili su klub,najgori period u historiji kluba barem meni.