FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2025, 23:29

NazorUso je napisao/la:
27 sep 2025, 23:24
bordobijeli je napisao/la:
27 sep 2025, 23:22
NazorUso je napisao/la:
27 sep 2025, 23:11

Kako a na klupi legenda do legende. Sve nasi ljudi. Jedini koji moze voditi Sarajevo...
Gdje cete reci da smo bez srca i duse, ccc.
Nisam pametan . Husref definitivno nrma vise energije za ovaj posao, nekad je grmio sad se jedva cuje u svlačionici. Samo je pitanje koje pravi za nas da pokrene ovu ekipu i klub, nama niko ne valja.
Kako to, kad jedini on moze voditi Sarajevo ?
Ma to je suplja prica js ti kazem nema ni 100 navijača Sarajeva koji se vode tom filozofijom da samo Husref moze vodit FKS i da su tad uz klub .sto se mene tice i ti mozes sjesti na klupu samo da krene na bolje . Ovu su ozbiljne mike i traume zadnji godina.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 sep 2025, 23:31

Sanchez87hz je napisao/la:
19 avg 2025, 22:08
Musemic tu,Cimirot tu :ljepota: :ljepota: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 sep 2025, 23:33

27 sep 2025, 23:29
NazorUso je napisao/la:
27 sep 2025, 23:22

Nisam pametan . Husref definitivno nrma vise energije za ovaj posao, nekad je grmio sad se jedva cuje u svlačionici. Samo je pitanje koje pravi za nas da pokrene ovu ekipu i klub, nama niko ne valja.
Ma to je suplja prica js ti kazem nema ni 100 navijača Sarajeva koji se vode tom filozofijom da samo Husref moze vodit FKS i da su tad uz klub .sto se mene tice i ti mozes sjesti na klupu samo da krene na bolje . Ovu su ozbiljne mike i traume zadnji godina.
27 jul 2023, 20:33
On voli Sarajvoo pravi je hordaš Husref Musemic jedan je od nas kad ABd zagrmimo u nedjelju. Idemo ABd na titulu ako ko zna s Sarajevom uzeti titulu onda je to Hus
Vamos Rajvosa.

Posto vam je obraz, 'nako pitam ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 27 sep 2025, 23:34

NazorUso je napisao/la:
27 sep 2025, 23:31
Sanchez87hz je napisao/la:
19 avg 2025, 22:08
Musemic tu,Cimirot tu :ljepota: :ljepota: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
On, Keli, i Spahić98, čini mi se. Njih nigdje, kad im je "duša na mjestu".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 sep 2025, 23:38

Djulboni je napisao/la:
27 sep 2025, 22:27
Kabinet1987 je napisao/la:
27 sep 2025, 21:43
Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.

Što se Husrefa tiče, on je u stručnom i liderskom smislu jedan nivo ispod Zekića. Iako je besmisleno pričati šta bi bilo kad bi bilo, jasno je da Zekić večeras ne bi izgubio. Ako ništa drugo, kod Zekića ne bi igrao Cimirot a igrao bi Kuprešak. I to bi bilo dovoljno da ne izgubimo.

Još jedna stvar koja je za mene neshvatljiva. Čemu ovoliko negativnih komentara večeras? Za mene je ovaj poraz isto što i poraz od Sloge ili Širokog? Iako dijelimo isti grad i prostor, mene utakmice sa Zeljeznicarom uopšte ne interesuju više nego sa nekim drugim klubom u državi. Niti me interesuju kad pobijede niti kad izgube. I zašto večeras neke posebne negativne emocije?

Iako stanje unutar kluba ne poznajem dobro, kao i većina vas, osim što svi volimo nagađati, ja vas bogom preklinjem nemojte hraniti ego našim neprijateljima. Ne hranimo dušu novinarčićima koji jedva čekaju lomove kod nas. Naš potencijal je veći nego svih klubova u ligi. A rezultati drugog sarajevskog kluba su više momentum i plod nekog trenutka i vidjećemo hoće li se to nastaviti. Gledajmo samo use. Nama stalni lomovi i turbulencije ne trebaju niti da se stalno priča šta se dešava u klubu.

I za kraj ono što mogu zaključiti na osnovu površnih informacija od ljudi koji rade u klubu je sljedeće: uloga Ajle u klubu je preuveličana i previše se priča o njoj kao o problemu, više je štete klubu nanio Ibričić nego Ajla, ali to niko ne spominje. Ne znam je li to tačno ali često čujem takve ocjene.

Uglavnom kako god...., sabur i pamet pitari.
Potencijal ?
Za šta potencijal ?
Imamo svoj stadion ?
Imamo viziju ?
Imamo plan kako ostvariti viziju ?
Imamo li stručne ljude ?
Koju su školu završili ?
Osim hale za trening šta je urađeno po pitanju imovine ?

Ko odobrava besramno visoke plate igračima, menađerima ?
Ko je promjenio 50 trenera u akademiji u zadnjih 5 - 10 godina ?
Ko je dozvolio da dođu Slovenci preko agencije i rastjeraju sve sa čim oni nisu imali nikakve veze ?
Zašto u 20 igrača nemaju 3 igrača rođena u Sarajevu ?
Zašto se dovode igrači na posudbu, pa se isti ne otkupe ako su se pokazali ?
Zašto nakon Vladana 5 - 6 godina mi ne možemo golamana pronaći, a da nije otpad iz Hrvatske ?
Zašto se psiholog ne zaposli, jer igrači godinama kad prime gol u 3 minuti ne mogu 95 minuta sebi da dođu ?

Zašto klub ni u jednoj stvari koja je bitna za funkcionisanje bilo kojeg kolektiva nema kontinuitet, tj. postaviti prave ljude na pravo mjesto i čekati produkt njihovog rada ?

Za što imamo potencijal ?
Hvala na odgovorima!

Lp

Da, čekati i biti strpljiv to je proces za koji u klubu ne znaju ili neće da znaju.
Mi imamo DOBAR POTENCIJAL U SVIM SEGMENTIMA;

Proizvodnja igraca akademija rad u akademi je 10x bolji od svih drugih klubova. Prodaja nasih igraca to potvrdjuje i visina transvera.

Kamp, fitnes centar

Trenutni ROSTER je veoma dobar i bez obzira na sve moze podnijet da prodamo svaki prelazni rok najboljeg igraca a da igra neizostaje i da se nece odrazit na kvalitet ekipe. Naravno losi rezultati i igra u prvih 9 kola ne potvrdjuju ovu tezu. Al moramo znat da smo imali dosta pehova i sa povredama i sa sudiskim lakrdijama u ovih 5 gostujuci utakmica.

Stadion kosevo sa 7 m km da se ulozi (natrkivanje istoka i prosirenje soba za pres i za sudije je daleko najbolji najlhepsi i najveci stadion u drzavi. Malo je specificna situacija da se za zeljin stadion (nema nista protiv) ulozi oko 8 m km a na kosevo 506 k km..da nepricam o potencijalu u vidu velicine stadiona i povrsine u slucaju sa totalnom renovaciom. STADION JE BIO NASE VLASNISTVO KOJE JE TITO OTEO OD NAS, al stadion kosevo je sigurno vise NASE nego bilo koga drugog.

Vizija; Sigurno da ima najvise prostora za napredovat i da tu su stvari uradjene polovicno, akademija i vizija akademije je
Na dobrom putu moze bolje uvjek, vizija seniorskog segments je po meni bazno dobra al nije sitnim stvarima ispostovana do u detalje. Uzecu za primjer RISTOVSKOG cinimi se da ima 33 godine, i uzecemo jakovljevica u zadnje 3,5 godine, jakovljevic ima sad 38 godina cinimi se, ni u kom slucaju nikad (niujednom momentu njegove karijere nije bio bolji igrac od Ristovskog SAD) govorim igracki, snagom brzinom skokom itd itd a igra u klubu gdje se nikad u jarijeti njegovoj nije desilo da dobije crveni nezasluzeno da mu sudi penal koji je on skrivio a nije a da nepricam zastitu koju ima da ga svaki dodir mu se svirao faul. Jakovljevicu takvom kakav jeste karijeru koju je imao (koja je smjesna na sprem Riletove) greske koje pravio ljudi su ga istrpili unas se **** RISTOVSKOM sve jer je slucajno proklizao na lisem terenu i pao, gdje je jedan od rijetki (neznam jel ijad iko to od igraca rekao) komentarisao katastrofalno sudjenje sudije koju je nazvao AMATERSKOM. Ristovski ima pravo to da kaze, jer je igrac sa karijerom koju niko upl bh nema do adem

Moje misljenje MIRVIC ISMIR MORA STAT IZA IGRACA LJUDI KOJI RADE U UPRAVI (nebitno ko je i sta je AJLA NE AJLA)I SS PO CJENU da udje u sukob sa navijacima (ZORAN JE TO URADIO I ISPOSTAVILO SE DA JE BIO UPRAVU)

Treba pokusat ubacit svoje ljude u savez. SLAZEM SE i mislim da se natom radi i da to ide mnogo teze jer smo previse jaki na sprem ostali i stvara se taj coporski blok vico beus zeljo savez i ostali klubovi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2025, 23:38

NazorUso je napisao/la:
27 sep 2025, 23:33
NazorUso je napisao/la:

On voli Sarajvoo pravi je hordaš Husref Musemic jedan je od nas kad ABd zagrmimo u nedjelju. Idemo ABd na titulu ako ko zna s Sarajevom uzeti titulu onda je to Hus
Vamos Rajvosa.

Pa sta kakav obraz ? ? Ja postujem Husrefa i drago mi je bilo kad je dosao , nas najtrofejni trener . Al ocito u obom momentu i s ovom ekipom on ne moze nista . Ni Husref nema energiju sto je imao . Vecras nek nspusti klub ja opet dolzim na Zrinjski . Da gotivim Husa gotivim al ovo je nula sto trenutno radi , izgubljen totalno.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 27 sep 2025, 23:39

Koliko mu je otpremnina, zna li se? Je li ovaj put kod Emele rezervisao intervju i maramice?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 sep 2025, 23:41

27 sep 2025, 23:38
NazorUso je napisao/la:

Vamos Rajvosa.

Pa sta kakav obraz ? ? Ja postujem Husrefa i drago mi je bilo kad je dosao , nas najtrofejni trener . Al ocito u obom momentu i s obom ekipom in ne moze nista . Ni Husref nema energiju sto je imao . Vecras nek nspusti klub ja opet dolzim na Zrinjski . Da gotivim Husa gotivim al ovo je nula sto trenutno radi , izgubljen totalno.
Pa zar ne rece da ako iko zna uzeti titulu onda je Hus 🤣🤣🤣 bolan dostizete veci oblik sizofrenije, kontradiktorni ste sami sebi 🤣
Laku noc !!! Ponavljaj pred spavanje "
On voli Sarajvoo pravi je hordaš Husref Musemic jedan je od nas"

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 27 sep 2025, 23:41

Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.

Što se Husrefa tiče, on je u stručnom i liderskom smislu jedan nivo ispod Zekića. Iako je besmisleno pričati šta bi bilo kad bi bilo, jasno je da Zekić večeras ne bi izgubio. Ako ništa drugo, kod Zekića ne bi igrao Cimirot a igrao bi Kuprešak. I to bi bilo dovoljno da ne izgubimo.

Još jedna stvar koja je za mene neshvatljiva. Čemu ovoliko negativnih komentara večeras? Za mene je ovaj poraz isto što i poraz od Sloge ili Širokog? Iako dijelimo isti grad i prostor, mene utakmice sa Zeljeznicarom uopšte ne interesuju više nego sa nekim drugim klubom u državi. Niti me interesuju kad pobijede niti kad izgube. I zašto večeras neke posebne negativne emocije?

Iako stanje unutar kluba ne poznajem dobro, kao i većina vas, osim što svi volimo nagađati, ja vas bogom preklinjem nemojte hraniti ego našim neprijateljima. Ne hranimo dušu novinarčićima koji jedva čekaju lomove kod nas. Naš potencijal je veći nego svih klubova u ligi. A rezultati drugog sarajevskog kluba su više momentum i plod nekog trenutka i vidjećemo hoće li se to nastaviti. Gledajmo samo use. Nama stalni lomovi i turbulencije ne trebaju niti da se stalno priča šta se dešava u klubu.

I za kraj ono što mogu zaključiti na osnovu površnih informacija od ljudi koji rade u klubu je sljedeće: uloga Ajle u klubu je preuveličana i previše se priča o njoj kao o problemu, više je štete klubu nanio Ibričić nego Ajla, ali to niko ne spominje. Ne znam je li to tačno ali često čujem takve ocjene.

hahaha ovo je pisala jedna od lezbejki iz kluba

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 sep 2025, 23:41

Husrefe hoces li to stvarno cekati da te neko 6.put otjera
Gdje samopostovanje?Pa vidis da ne ide,da ne mozes i da te niko nece cekati.Budi gospodin dodji protiv Zrinjskog u odjelu nek ti se jos jednom skandira i to je to dosta fakat.Nije ova ekipa za tebe a ni situacija u klubu.
Drzi zdravlje i neki ugled covjece jbt pare nije ti 20 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 27 sep 2025, 23:46

egzodus1946 je napisao/la:
27 sep 2025, 23:41

Ok Ajla, fino si se oprala u postu. Nista neka te nije do tebe. Do CIMIROTA je i Mirvica.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2025, 23:50

NazorUso je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

Pa sta kakav obraz ? ? Ja postujem Husrefa i drago mi je bilo kad je dosao , nas najtrofejni trener . Al ocito u obom momentu i s obom ekipom in ne moze nista . Ni Husref nema energiju sto je imao . Vecras nek nspusti klub ja opet dolzim na Zrinjski . Da gotivim Husa gotivim al ovo je nula sto trenutno radi , izgubljen totalno.
Pa zar ne rece da ako iko zna uzeti titulu onda je Hus 🤣🤣🤣 bolan dostizete veci oblik sizofrenije, kontradiktorni ste sami sebi 🤣
Laku noc !!! Ponavljaj pred spavanje "
On voli Sarajvoo pravi je hordaš Husref Musemic jedan je od nas"
Pa sta ti nije jasno , jel ima najvise titula sa Sarajevom ??
Nit ga ja dovodim nit smjenjujem . Da je s Husrefom sad promaseno jeste i zasluzuje kritike .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 sep 2025, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 27 sep 2025, 23:50

Treba Husrefa vratit.
Sarajevo ljubavi moja.

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 27 sep 2025, 23:50

Pitar6785 je napisao/la:
Djulboni je napisao/la:
27 sep 2025, 22:27

Potencijal ?
Za šta potencijal ?
Imamo svoj stadion ?
Imamo viziju ?
Imamo plan kako ostvariti viziju ?
Imamo li stručne ljude ?
Koju su školu završili ?
Osim hale za trening šta je urađeno po pitanju imovine ?

Ko odobrava besramno visoke plate igračima, menađerima ?
Ko je promjenio 50 trenera u akademiji u zadnjih 5 - 10 godina ?
Ko je dozvolio da dođu Slovenci preko agencije i rastjeraju sve sa čim oni nisu imali nikakve veze ?
Zašto u 20 igrača nemaju 3 igrača rođena u Sarajevu ?
Zašto se dovode igrači na posudbu, pa se isti ne otkupe ako su se pokazali ?
Zašto nakon Vladana 5 - 6 godina mi ne možemo golamana pronaći, a da nije otpad iz Hrvatske ?
Zašto se psiholog ne zaposli, jer igrači godinama kad prime gol u 3 minuti ne mogu 95 minuta sebi da dođu ?

Zašto klub ni u jednoj stvari koja je bitna za funkcionisanje bilo kojeg kolektiva nema kontinuitet, tj. postaviti prave ljude na pravo mjesto i čekati produkt njihovog rada ?

Za što imamo potencijal ?
Hvala na odgovorima!

Lp

Da, čekati i biti strpljiv to je proces za koji u klubu ne znaju ili neće da znaju.
Mi imamo DOBAR POTENCIJAL U SVIM SEGMENTIMA;

Proizvodnja igraca akademija rad u akademi je 10x bolji od svih drugih klubova. Prodaja nasih igraca to potvrdjuje i visina transvera.

Kamp, fitnes centar

Trenutni ROSTER je veoma dobar i bez obzira na sve moze podnijet da prodamo svaki prelazni rok najboljeg igraca a da igra neizostaje i da se nece odrazit na kvalitet ekipe. Naravno losi rezultati i igra u prvih 9 kola ne potvrdjuju ovu tezu. Al moramo znat da smo imali dosta pehova i sa povredama i sa sudiskim lakrdijama u ovih 5 gostujuci utakmica.

Stadion kosevo sa 7 m km da se ulozi (natrkivanje istoka i prosirenje soba za pres i za sudije je daleko najbolji najlhepsi i najveci stadion u drzavi. Malo je specificna situacija da se za zeljin stadion (nema nista protiv) ulozi oko 8 m km a na kosevo 506 k km..da nepricam o potencijalu u vidu velicine stadiona i povrsine u slucaju sa totalnom renovaciom. STADION JE BIO NASE VLASNISTVO KOJE JE TITO OTEO OD NAS, al stadion kosevo je sigurno vise NASE nego bilo koga drugog.

Vizija; Sigurno da ima najvise prostora za napredovat i da tu su stvari uradjene polovicno, akademija i vizija akademije je
Na dobrom putu moze bolje uvjek, vizija seniorskog segments je po meni bazno dobra al nije sitnim stvarima ispostovana do u detalje. Uzecu za primjer RISTOVSKOG cinimi se da ima 33 godine, i uzecemo jakovljevica u zadnje 3,5 godine, jakovljevic ima sad 38 godina cinimi se, ni u kom slucaju nikad (niujednom momentu njegove karijere nije bio bolji igrac od Ristovskog SAD) govorim igracki, snagom brzinom skokom itd itd a igra u klubu gdje se nikad u jarijeti njegovoj nije desilo da dobije crveni nezasluzeno da mu sudi penal koji je on skrivio a nije a da nepricam zastitu koju ima da ga svaki dodir mu se svirao faul. Jakovljevicu takvom kakav jeste karijeru koju je imao (koja je smjesna na sprem Riletove) greske koje pravio ljudi su ga istrpili unas se **** RISTOVSKOM sve jer je slucajno proklizao na lisem terenu i pao, gdje je jedan od rijetki (neznam jel ijad iko to od igraca rekao) komentarisao katastrofalno sudjenje sudije koju je nazvao AMATERSKOM. Ristovski ima pravo to da kaze, jer je igrac sa karijerom koju niko upl bh nema do adem

Moje misljenje MIRVIC ISMIR MORA STAT IZA IGRACA LJUDI KOJI RADE U UPRAVI (nebitno ko je i sta je AJLA NE AJLA)I SS PO CJENU da udje u sukob sa navijacima (ZORAN JE TO URADIO I ISPOSTAVILO SE DA JE BIO UPRAVU)

Treba pokusat ubacit svoje ljude u savez. SLAZEM SE i mislim da se natom radi i da to ide mnogo teze jer smo previse jaki na sprem ostali i stvara se taj coporski blok vico beus zeljo savez i ostali klubovi
Iskreno, veze vi nemate šta pišete.

Ništa, nastavite prodavati ne jednog, već 5-6 igrača koji su okosnica. Javite se ponovo kad :

1. Prodate samo jednog igrača

2. Naučite od komšija kako se izmuze lova za stadion

3. Prestanete biti prepotentni, postanite mudri radi interesa FKS

4. Kad uložite 8 miliona u stadion AFH

Očigledno ste teoretičar bez i malo susreta sa realnošću. Vaši stavovi su stavovi menagmenta koji isključivo samo gleda profit.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 sep 2025, 23:51

curvanord je napisao/la:
27 sep 2025, 23:28
Zastone je napisao/la:
27 sep 2025, 23:25
Sarajevo ne može biti ničiji talac, pa tako ni moj - poručio je Janjoš. Tako rade legende, a ovaj izgleda nema morala nimalo, ne ide, ne mozes popraviti povuci se kao gospodin.
Sarajevo je talac Ismira Mirvića i to ne malo, ovo je talačka kriza
Prvo Tana, ja od prvog dana mislim da se i dalje za sve pita i postavlja ove pijune u vidu Nama, Mirvica a onda oni vedre i oblace. Ali sto se tice Husrefa nije se trebao ni vracati, na to se upozoravalo i nazalost obistinilo. Krenulo je od Zekica pa evo i Husrefa da vise nikad ne znas ko je prva postava, nemas sigurnih 7 igraca, jedino Guli ali on se zna zasto.. nikakve vizije, ama bas nista.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 sep 2025, 23:53

Predatod je napisao/la:
27 sep 2025, 23:46
egzodus1946 je napisao/la:

Ok Ajla, fino si se oprala u postu. Nista neka te nije do tebe. Do CIMIROTA je i Mirvica.
Ti bas uporan sa pisanjem na nasoj temi, dzaba te ja upozoravao izgleda

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 27 sep 2025, 23:53

Volim fasovat od svakog više od svog života
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 27 sep 2025, 23:58

luckystrike je napisao/la:
27 sep 2025, 22:35
Kyle88 je napisao/la:
27 sep 2025, 22:32
luckystrike je napisao/la:
27 sep 2025, 21:01
Ne bih da amnestiram indolentan pristup igrača i slabu taktiku sš, ali mi smo večeras žestoko oštećeni.

Tebri start nad Beganovicem moze se okarakterisat kao žuti karton, penal nije bio jer je Muftić prvo dirao loptu i izbio istu.
Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.

Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.

Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
U skoku okrece ledja suparniku i nema namjeru ga udarit nego stiti sebe ako je ovo crveni onda je i ono Jattino u Listici.
Penal Guli dolazi do lopte i gura je sebi no Muftic taj for izbija pa kači Gulija nema penala. Vidi gdje je lopta otisla.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 27 sep 2025, 23:58

Posref je bivši, 2 jaka imena su u igri.

Hvala ti Bože i daleko mu kuca od Koševa bila. Zabraniti mu i kao navijač da dolazi na tribine.
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 28 sep 2025, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 sep 2025, 23:59

sonpenn je napisao/la:
27 sep 2025, 23:50
Treba Husrefa vratit.
I Cimirota i Rahmana
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.