Kako a na klupi legenda do legende. Sve nasi ljudi. Jedini koji moze voditi Sarajevo...
Gdje cete reci da smo bez srca i duse, ccc.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako a na klupi legenda do legende. Sve nasi ljudi. Jedini koji moze voditi Sarajevo...
Leider...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:48Du hast noch keinen unbefristetMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:22Ti si onako pametan čovjek, pa ću ti reći ovo: kad čovjek pročita ovako ovdje neke stvari, imam više razloga za zadovoljstvo kad mi se Aufenthalt produži. Iako s druge strane duša vene.![]()
Zato sto si veci klub!Gomis99 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:50Ali evo i ovo slavlje je pokazatelj koliko njima znaci derbi, oni protiv nas i bod slave. A pobjeda im je kao osvajanje lige sampiona. To je dokaz koliki kompleks imaju i koliko se naloze protiv nas. Dok mi kad dobijemo derbi, otpjeva se koja pjesma ispred tribine i ide se dalje.
Gledaj nekako da ti za njega umres molim teZapadunapad je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:13Vraćaj Fedju Dudića
Ja ne mogu da vjerujem da nijednu ozbiljnu priliku nismo imali Al nikako
Treba ovog Husrefa klošara opet na suze natjerati
Ne znam kako svi secer ne fasujemo
Danas momak gleda utakmicu živ za Sarajevo kaže brate ma ne nerviram se vise umrijet ću …
Koliko je njegovo a koliko poltrona koji ga brane...
Nisam pametan . Husref definitivno nrma vise energije za ovaj posao, nekad je grmio sad se jedva cuje u svlačionici. Samo je pitanje koje pravi za nas da pokrene ovu ekipu i klub, nama niko ne valja.NazorUso je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:11Kako a na klupi legenda do legende. Sve nasi ljudi. Jedini koji moze voditi Sarajevo...
Gdje cete reci da smo bez srca i duse, ccc.
Ne razumijem te zaista, kako mozes to napisati nekome?curvanord je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:17Gledaj nekako da ti za njega umres molim teZapadunapad je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:13Vraćaj Fedju Dudića
Danas momak gleda utakmicu živ za Sarajevo kaže brate ma ne nerviram se vise umrijet ću …
Kako to, kad jedini on moze voditi Sarajevo ?bordobijeli je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:22Nisam pametan . Husref definitivno nrma vise energije za ovaj posao, nekad je grmio sad se jedva cuje u svlačionici. Samo je pitanje koje pravi za nas da pokrene ovu ekipu i klub, nama niko ne valja.
Navici se neces nikad na mene i moj stil zivotaVanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:23Ne razumijem te zaista, kako mozes to napisati nekome?curvanord je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:17Gledaj nekako da ti za njega umres molim teZapadunapad je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:13Vraćaj Fedju Dudića
Glupost je bila dovest Husrefa isto ko kad momak raskine s curom pa se bajg opet pomiri to je peica iscitana zavrsena ali zalosno da i Rozman i Zekic su obojica potroseni ocito treba stranca dovestbordobijeli je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:59100% . Sve nesto finjaka kad nesto hoces ds preokrenes onda mora šaka od stol mislim u svim segmentima kluba . Sto se tice Hursrefa ocito da i on nema vise tu energiju da se izbori s problemima . Igraci moraju isto promjene pobite se , sudiju udavite , izmedju sebe našamarajte se ,al nesto mora ovo vise ne ide ovako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:53Komplet svi izgledamo tuzno,treba hebat igracima mater,treba pljuvat ove taktike i bravure na terenu,odgovoriti svima Vici,konama njihovim mjerama,danas udaraju,sudija ih pazi ko polarne medvjede,ova nakarada Pekic te isprati semaforom