Komplet svi izgledamo tuzno,treba hebat igracima mater,treba pljuvat ove taktike i bravure na terenu,odgovoriti svima Vici,konama njihovim mjerama,danas udaraju,sudija ih pazi ko polarne medvjede,ova nakarada Pekic te isprati semaforom sa stadiona a mi glumimo gospodu nekakvu,do juce sam bio da im se da cijeli jug,treba im dat k ni zaoad ni jug apsolutno nista, dosta je mlako na sve da reagujemo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba prvo zaklati kurban na centru koseva, pa onda idemo dalje korak po korak
-
- Kontakt:
Slazem se, ali meni je najgore sto sam ja gledao utakmicu za koju sam bio siguran da nećemo dobiti. Ubili su sve ono u nama sto volimo. Jedini i glavni krivac je Mirvic,! Njegovih laži i petljati u struku mi je preko glave. 2025.godina, a nas HM. Ne vidim izlaz, ali nikako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:49Pa nije drug football manager, uozbilji se. Dugo si ovdje, znam da si pametan lik, ali neće čovjek otići jer ima svoj udio u klubu i to je to, znaš i sam da to nije tako lako kao "podnijeti ostavku".obrijanopile je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:47Ne treba podnijeti ostavku Husref, vec Mirvic. On je taj koji je svojim vođenjem u cetri godine deset trenera promijenio i na kraju doveo bolesnog čovjeka da vodi ekipu. Možda je ovo ustvari zatvaranje kruga i da na kraju taj koji je toliko izbrisao klub, toliko promijenio trenera , ako Bogda, sam podnese ostavku i prepusti klub nekome drugom. Mirvic, treba da ide jer ne zna voditi niti upravljati sa sportskim kolektivu. Naravno sa njim treba otići, Ajla i svibanj koji su mi modeli glavama na sve njegove gluposti.
Svakako da će izgleda doći vrijeme gdje će njegov uticaj biti manji dolaskom novog investitora, ali to je već daleka budućnost, da je preživit dan što slijedi![]()
Evo i oni tebe selame!
Dajte ljudi ba nemojte se provaljivati, pa muftic je prije bilo kakvog kontakta sa gulišom udario loptu, jes je guli udario prbi ali je nije "izmakao*/" da je muftic ne izbije. Tako da mačku o rep čisto ko suza.
Crveni ... Da, moglo se i nije
Spas je okrenuta ledja, sto se moze protumaciti kao slucajnost, s druge strane velika neopreznost. Isto tako i start gulija je isto na iivici crvenog bio...
To ne amnestira nasu sramotu na terenu
Crveni ... Da, moglo se i nije
Spas je okrenuta ledja, sto se moze protumaciti kao slucajnost, s druge strane velika neopreznost. Isto tako i start gulija je isto na iivici crvenog bio...
To ne amnestira nasu sramotu na terenu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma i u meni su sve ubili, sve. Nula, RAVNA LINIJA.obrijanopile je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:55Slazem se, ali meni je najgore sto sam ja gledao utakmicu za koju sam bio siguran da nećemo dobiti. Ubili su sve ono u nama sto volimo. Jedini i glavni krivac je Mirvic,! Njegovih laži i petljati u struku mi je preko glave. 2025.godina, a nas HM. Ne vidim izlaz, ali nikako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:49Pa nije drug football manager, uozbilji se. Dugo si ovdje, znam da si pametan lik, ali neće čovjek otići jer ima svoj udio u klubu i to je to, znaš i sam da to nije tako lako kao "podnijeti ostavku".obrijanopile je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:47Ne treba podnijeti ostavku Husref, vec Mirvic. On je taj koji je svojim vođenjem u cetri godine deset trenera promijenio i na kraju doveo bolesnog čovjeka da vodi ekipu. Možda je ovo ustvari zatvaranje kruga i da na kraju taj koji je toliko izbrisao klub, toliko promijenio trenera , ako Bogda, sam podnese ostavku i prepusti klub nekome drugom. Mirvic, treba da ide jer ne zna voditi niti upravljati sa sportskim kolektivu. Naravno sa njim treba otići, Ajla i svibanj koji su mi modeli glavama na sve njegove gluposti.
Svakako da će izgleda doći vrijeme gdje će njegov uticaj biti manji dolaskom novog investitora, ali to je već daleka budućnost, da je preživit dan što slijedi![]()
Ima opet priliku da pusti struku da radi, okuplja se sasvim ok grupa ljudi oko sportskog sektora, i opet ćeš vidjeti da mu ego neće dati mira, i da će se nakon nekog vremena krenuti miješat gdje mu nije mjesto, pa da će i njih otjerat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Al kako strateg kad god ga neko natambura hinjski spomene Zekica ! Evo otisao je, osvoji titulu ubleho, znam da bez para neces otici, jer ipak volis par. pardon, Sarajevo, vise od zivota...
P.S. Kako li nam je nas Handzic ??? Klub za kohi radi izgubio, a klub kojeg hvali dobio, pomijesani osjecaji garant !!!
P.S. Kako li nam je nas Handzic ??? Klub za kohi radi izgubio, a klub kojeg hvali dobio, pomijesani osjecaji garant !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
100% . Sve nesto finjaka kad nesto hoces ds preokrenes onda mora šaka od stol mislim u svim segmentima kluba . Sto se tice Hursrefa ocito da i on nema vise tu energiju da se izbori s problemima . Igraci moraju isto promjene pobite se , sudiju udavite , izmedju sebe našamarajte se ,al nesto mora ovo vise ne ide ovako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:53Komplet svi izgledamo tuzno,treba hebat igracima mater,treba pljuvat ove taktike i bravure na terenu,odgovoriti svima Vici,konama njihovim mjerama,danas udaraju,sudija ih pazi ko polarne medvjede,ova nakarada Pekic te isprati semaforom sa stadiona a mi glumimo gospodu nekakvu,do juce sam bio da im se da cijeli jug,treba im dat k ni zaoad ni jug apsolutno nista, dosta je mlako na sve da reagujemo.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 sep 2025, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Boli kenu handzica **** njemu danas dobro kako god okrene
Ako izgubi , njegovi dobili, ako dobije ide bonus
Ako izgubi , njegovi dobili, ako dobije ide bonus
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nisam mislio da ce ovoliko lose biti s Husrefom. Znao sam kako ce biti, ali ovo je poprilicno prevazislo ocekivanja.NazorUso je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:57Al kako strateg kad god ga neko natambura hinjski spomene Zekica ! Evo otisao je, osvoji titulu ubleho, znam da bez para neces otici, jer ipak volis par. pardon, Sarajevo, vise od zivota...
Toliko igraca i ti budes potpuno inferioran ponovo. Koliko platu ima Erick, a koliko Cimirot. Onakve kikseve da pravis.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
E nisam znao da riba ima petu...Djulboni je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:51Kažu neki evo gore u postovima i Zekić imao grešaka, ali mi konstantno analiziramo rad trenera, ali mnoga su pitanja kakvu podršku imaju ti ljudi i neovisnost u radu. Ne može ti neko govoriti ko treba da igra, a ti da odgovaraš i snosiš posljedice za rezultate.
Ako ti se neko mješa u posao dovodeći igrače koje ne želiš i određujući ko treba igrati, a ko ne kako da nemaš greške u radu ?
Riba se čisti od glave pa do pete, zaista kad ćemo naučiti.
Mi kao navijači moramo prestati pušiti populizam kojim nas pokušavaju kupiti i zamaskirati oči. Niko ne kaže da moramo biti prvaci svake godine, ali daj realan vremenski cilj i dovedi ljude koji ga mogu ostvariti, a prije svega daj ljudima vrijeme i kontinuitet.
Kako god, teška noć pred nama, a pogled u bližu budućnost neizvjestan.
Hajde rep, ali petu, to mi je bas nesto cool
-
- Kontakt:
Postavlja se samo slijedeće pitanje :
- Zašto i do kada podrška klubu od strane HZ ?
Sjećam se da su i za malo lošije rezultate neke ranije generacije stavljane pred pritisak raznim metodama, a sad ravna linija.
- Zašto i do kada podrška klubu od strane HZ ?
Sjećam se da su i za malo lošije rezultate neke ranije generacije stavljane pred pritisak raznim metodama, a sad ravna linija.
-
- Kontakt:
Sa Husrefovom igrom su oci vazda krvarile,nit plana nit taktike,kad mu pomocnike vidis znas da imamo ubjedljivo najgori strucni stab u ligi.vedinjo98 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:03Nisam mislio da ce ovoliko lose biti s Husrefom. Znao sam kako ce biti, ali ovo je poprilicno prevazislo ocekivanja.NazorUso je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:57Al kako strateg kad god ga neko natambura hinjski spomene Zekica ! Evo otisao je, osvoji titulu ubleho, znam da bez para neces otici, jer ipak volis par. pardon, Sarajevo, vise od zivota...
Toliko igraca i ti budes potpuno inferioran ponovo. Koliko platu ima Erick, a koliko Cimirot. Onakve kikseve da pravis.
U svom jadu i čemeru lapsus bitan ?Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:04E nisam znao da riba ima petu...Djulboni je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:51Kažu neki evo gore u postovima i Zekić imao grešaka, ali mi konstantno analiziramo rad trenera, ali mnoga su pitanja kakvu podršku imaju ti ljudi i neovisnost u radu. Ne može ti neko govoriti ko treba da igra, a ti da odgovaraš i snosiš posljedice za rezultate.
Ako ti se neko mješa u posao dovodeći igrače koje ne želiš i određujući ko treba igrati, a ko ne kako da nemaš greške u radu ?
Mi kao navijači moramo prestati pušiti populizam kojim nas pokušavaju kupiti i zamaskirati oči. Niko ne kaže da moramo biti prvaci svake godine, ali daj realan vremenski cilj i dovedi ljude koji ga mogu ostvariti, a prije svega daj ljudima vrijeme i kontinuitet.
Sta bi tek bilo da je obrnuta situacija, da kone imaju nas igracki kadar. .pa sad bi onaj seljak nosio tablu sa 8-0.. jednostavno boli nase igrace ona stvar, vazno je samo da u dzep kaplje. Presjednik prodaje sve sto valja i sto se moze prodati i Stavlja Husrefa za trenera, koji je poznat po "leprsavoj" igri. ...itd itd. Jedino rjesnje je ispasti u federalnu, a mozda bi tad i Mirvic otisao, jer bi jos manje interesantni bil tj.manje prodaje.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Odmori malo i saberi sepitara je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:41Nikad ja nisam rekao da je Husref bolji od Zekića, samo sam govorio da je i Zoran imao svojih grešaka i u vođennu ekipe i u izmjenama i u igračima koje je tražio da se dovedu. Husref ili neko deseti manje više bi ti bila ista situacija jer je ekipa u rasulu. Mislim glupo je pričati o tome kakav ti je trener kad ti igrači iz kola u kolo prave greške koje se ne prave ni u kantonalnoj. Ne može me niko ubijediti da je Adžem bolji trener od Husrefa nikako. Ja sam i rekao što se tiče Husrefa nek su ga doveli ali nek odma počnu tražiti novog trenera za Januar ili kraj sezone, svakako bi ista sitacija bila nakon onakvog odlaska Zekića gdje ekipa koja je ionako bila katastrofalno spremljena pada i psihički khurcu za ušiajdohordas je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:00Pa eto da ih nisi nijednom pobjedio, nadigrao si ih svaki puta i imao moralnu satisfakciju kakvu takvu i nisi imao sikirancije prije derbija.
Evo sad ti tik toker strpa tri komada i sta cemo ?
Ne valja Zoran jelde ? Valja Husref, dobar je Husref samo nas on moze vodit.
Pa nije @NazorUso budala ovdje a momka ste svi prozivali i pljuvali.
I nije mi relevantan lik koji je podržavao upravu koja nas je ukanalila najviše i lopovlukom uništila šansu da započnemo dominaciju ligom, i njegova mržnja prema Musemiću potiče iz one situacije kad ge je Sabrina otjerala
Jok more...Djulboni je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:09U svom jadu i čemeru lapsus bitan ?Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:04E nisam znao da riba ima petu...Djulboni je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:51Kažu neki evo gore u postovima i Zekić imao grešaka, ali mi konstantno analiziramo rad trenera, ali mnoga su pitanja kakvu podršku imaju ti ljudi i neovisnost u radu. Ne može ti neko govoriti ko treba da igra, a ti da odgovaraš i snosiš posljedice za rezultate.
Kontam da nije neka nova vrsta ribe