Ekipa je dobra, da je Zekić ostao on nebi imao 5 porsza.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam kriv jer je stavio Cimerota da igra, a ne Husref! Ja sam kriv jer ga je ostavio kada je vidjeo da mu glava nije u utakmici kod dvije katastrofalne greške! Kriv je on od crvene zvezde, Dzerzeleza , naplata i glupih taktika. Mirvicu odlaziPitar6785 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:08Evo da sam ja za smjenu Husrefa, MOZEL MENI NEKO OBJASNIT KAKO JE HUSREF KRIV STO JE NJIHOV GOLMAN ODBRANIO MNOGO TEZI SUT I SA BLIZE UDALJENOSTI, nas nije sa 28 m..
Kako je Husref kriv za gresku CIMIROTA, dali je Cimirot imao 3 opcije da doda dalije to bila isforsirana greska, sta je Adzem uradio na sta nije HUSREF odgovorio firmacijom taktikom izmjenama. Dalije zeljeznicar ostecen za nesto, tvrde da je Guli trebao dobit crveni je smjesno, zuti karton ristovskim jel trebao bit, dalije udarac djobom u bit faul za tu ekipu koja to radi, udaranje igraca 3x od tog 2x puta na zemlji, naravno to je upozorenje,
Husref je izgubio od borca 5-1 u bl bilo 2-1 PONISTEN GO crveni karton i primis 3 gola od tog jedan iz penala na 3-1
Protiv zrinjskog igra je bila slabija kao i protiv sb gdje se sb svira nepostojeci penal
Izgubili smo od prve 3 ekipe u gostima (sloga nije vodio hm)
Imamo 5 igraca povrijdjeni kako zato sve moze bit HUSREF KRIV
LAZE KO GOD KAZE DA SE DANAS NISU SVI BORILI, BILA BI OVDE DRUGA PRICA DA JE Adem il bar Elezi
Smeta nekom izjava HUSREFA sto je rekao sta je tu je
Banic
Adem
Elezi
Mujakic
100% od ova 4 igraca bi 3 bila u prvih 11 a cetvrti bi igrao bar 35 minuta minimum
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Volim sto imam ovu ligu u malom prstuHerson je napisao/la: ↑21 sep 2025, 08:44Ako može ikako bez ovih bezmudaških i luzerskih fraza tipa "nemamo šta tamo tražiti" i sl. Gostujemo na Grbavici, a ne na Emiratima. Derbi je i sve je otvoreno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 08:25Nemamo mi sta traziti u subotu,pokusati samo ne izgubiti nekako.
0-0-5 treba li se dodati sta
Ubijte se svi do jednog,ljudi nemaju mega pojacanja dobiju i nas i Borac i Zrinjski u mjesec dana.Galaktikosi za nas.Ni Evropu ne zasluzujemo ove sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel podnio ostavku?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Evo i oni tebe selame!
Husref ako podnese ostavku, ja vise necu pisati na ovom forumu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Kad si rodjen u ovom gradu,kad te kao trenera tamburaju redovno na derbiju ja bi nakon dva poraza u derbiju momentalno dao.otkaz i izvinuo se svima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sve je truhlo u klubu od cistacice do Mirvica nikakva promjena trenera nam nece donijeti boljitak
Mozemo se samo nadat da ce prodat klub nekome ko zna i ko ce napraviti totalni remont
Samo sto mi guramo pod tepih nakon Veleza i pobjede prvaci a vidimo vcrs nase stanje
Mozemo se samo nadat da ce prodat klub nekome ko zna i ko ce napraviti totalni remont
Samo sto mi guramo pod tepih nakon Veleza i pobjede prvaci a vidimo vcrs nase stanje
- MokraKifla
- Kontakt:
Ide jedan milioncek od jatte 

- siroliver69
- Kontakt:
Realno, tebi se ne bi trebalo replicirati nista, ono, jasno nam je...znaš li, ipak, kud gonis? Ostavi se branjenja tetkaPitar6785 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:08Evo da sam ja za smjenu Husrefa, MOZEL MENI NEKO OBJASNIT KAKO JE HUSREF KRIV STO JE NJIHOV GOLMAN ODBRANIO MNOGO TEZI SUT I SA BLIZE UDALJENOSTI, nas nije sa 28 m..
Kako je Husref kriv za gresku CIMIROTA, dali je Cimirot imao 3 opcije da doda dalije to bila isforsirana greska, sta je Adzem uradio na sta nije HUSREF odgovorio firmacijom taktikom izmjenama. Dalije zeljeznicar ostecen za nesto, tvrde da je Guli trebao dobit crveni je smjesno, zuti karton ristovskim jel trebao bit, dalije udarac djobom u bit faul za tu ekipu koja to radi, udaranje igraca 3x od tog 2x puta na zemlji, naravno to je upozorenje,
Husref je izgubio od borca 5-1 u bl bilo 2-1 PONISTEN GO crveni karton i primis 3 gola od tog jedan iz penala na 3-1
Protiv zrinjskog igra je bila slabija kao i protiv sb gdje se sb svira nepostojeci penal
Izgubili smo od prve 3 ekipe u gostima (sloga nije vodio hm)
Imamo 5 igraca povrijdjeni kako zato sve moze bit HUSREF KRIV
LAZE KO GOD KAZE DA SE DANAS NISU SVI BORILI, BILA BI OVDE DRUGA PRICA DA JE Adem il bar Elezi
Smeta nekom izjava HUSREFA sto je rekao sta je tu je
Banic
Adem
Elezi
Mujakic
100% od ova 4 igraca bi 3 bila u prvih 11 a cetvrti bi igrao bar 35 minuta minimum
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakvu li prevaru veceras smisljaju mirvic i ayla
Jel stigo princ hebo li mu crnce ono
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dok lezbe ne odu iz rukovodstva, i dok ovaj derpas Mirvic ne promijeni nesto, a najbolje bi bilo sebe, ja prestajem pratiti Sarajevo, prvi put nakon 25 godina od prve utakmice.
-
- Kontakt:
Izjava u rangu one kad je Melun fulio penal, ne bira on ko ce pucati penal. Tad je to izvalio. Ima li iko od tih mačijih hordi da im se barem malo najebe mamice u gradu, na treningu, pa ovo je za debelog degeneka?KarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:07Cuj Husrefa da je cimirot imao privatnih problema . Pa sto ga stavi **** ti on
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, misstianopenaldo, PapakIzSa, Pitaristok, Samba71, sekac, Vanja8 i 118 gostiju.