Menhengladbach 1 eventualno 1x

Schalke 1
Man Utd 1
Liverpool 1
Totteham 3+
Aston Villa 3+
Juventus 1
sretno ovaj prvi par je najsigurniji

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ponos Torina je napisao/la:od mene
Menhengladbach 1 eventualno 1x![]()
![]()
![]()
Schalke 1
Man Utd 1
Liverpool 1
Totteham 3+
Aston Villa 3+
Juventus 1
ma nije dobit ce oni 2 razlikejasko_juve je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:od mene
Menhengladbach 1 eventualno 1x![]()
![]()
![]()
Schalke 1
Man Utd 1
Liverpool 1
Totteham 3+
Aston Villa 3+
Juventus 1
a zadnji najnesigurniji![]()
to je 2 sigurna ali samo zato sto je Bari vec ispao iz lige!inace nebi ni pomislio da igram,plus sam gledao da imaju sva specijalna kladjenja na toj utakmici,osim na utakmici Bologna-Cesena na kojoj su blokirana sva specijalna kladjenja......ali nikad se nezna da li je do kraja namjesteno ili je to samo varka kladionice i navlacenje ljudi,ali znam da Sampi treba pobjeda a Bari je vec otpisan...Citizen-X je napisao/la:Bari - Sampdoria - 1X
Aston Villa - Stoke X2Citizen-X je napisao/la:Bari - Sampdoria - 1X
mandraX je napisao/la:Aston Villa - Stoke X2Citizen-X je napisao/la:Bari - Sampdoria - 1X
imali ikonick je napisao/la:ima li iko da se igro sa ovim bonusom na vilijamsu? nek se javi na PP. hvala
Jarane, de navlači na HSV u 2. poluvremenu, imam 1/2 za dobre pare. Ide te ovo opasno.samosarajvo je napisao/la:Kad bi i inter i genoa preokrenuli bilo bi strasnoali bi se zadovoljio i sa jednim
Ne kontam po cemu je sumnjiv rezultat.. Oba tima iz vrha tabele... Da je mogao Cardiff bi pobjedio sigurnoPonos Torina je napisao/la:ebem ti Cardif sve po spisku![]()
![]()
![]()
Qpr namjesta sve zadnje utakmice mamu im treba ih izbaciti iz lige odma,proslu na svom nastimaju 0-0 s Derby-em pa sad s Cardifom 2-2 fuj uzese mi 130km iz djepa
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.