NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bar su iskoristili joker za penal ,sad je bitna koncentracija u odbrani
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ma ostace 1:2
A haj sviraj
Jel ovo kraj?
Svaka cast.
Bitna pobjeda!
Svaka cast.
Bitna pobjeda!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Gdje su sad oni sto su Žeru tjerali dok prosla utakmica nije ni zavrsila, boze sacuvaj
Pobjedaaaaa
Da me hoce svaki put popljuvati i demantovati ovako ja najsretniji sto sm pogrijesio
Da me hoce svaki put popljuvati i demantovati ovako ja najsretniji sto sm pogrijesio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro je ovo, ali ako ne dobijemo Celik kuci iduce kolo ova pobjeda nista nece znaciti.
Kuci smo sigurno favoriti i moramo odigrati najbolju utakmicu sezone ako zelimo dobiti zenicane, mozda bas mi budemo ti koji ce im prekinuti seriju bez poraza od 15-16 utakmica.
Kuci smo sigurno favoriti i moramo odigrati najbolju utakmicu sezone ako zelimo dobiti zenicane, mozda bas mi budemo ti koji ce im prekinuti seriju bez poraza od 15-16 utakmica.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sjajan rezultat, kapa do poda. Nemojte kalkulisati nista rano je za to.
Ova pobjeda znaci mnogo isto kao i poraz u proslom kolu protiv TC koji se nije smio dogoditi. Da smo tu pobijedili i da smo imali malo vise mu da u Konjicu bili bi drugi na tabeli. Treba dodati i da smo tek od ovog kola 100% kompletni.
Mi u ovoj ligi koliko god objektivno bila jaka mozemo igrati sa svima, ali isto tako ne smijemo ni protiv koga unaprijed racunati bodove.
Ova pobjeda znaci mnogo isto kao i poraz u proslom kolu protiv TC koji se nije smio dogoditi. Da smo tu pobijedili i da smo imali malo vise mu da u Konjicu bili bi drugi na tabeli. Treba dodati i da smo tek od ovog kola 100% kompletni.
Mi u ovoj ligi koliko god objektivno bila jaka mozemo igrati sa svima, ali isto tako ne smijemo ni protiv koga unaprijed racunati bodove.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ni ja Zeru bas ne gotivim ali cestitke naravno i njemu.
Gorazde pa Hadzici uvezali u 3 dana. Bravo
Znaci , ipak je uspio dici i pripremiti ekipu nakon onako grozne igre sa TC.
Sad , kvalitetno ih pripremiti i za Celik.
Gorazde pa Hadzici uvezali u 3 dana. Bravo
Znaci , ipak je uspio dici i pripremiti ekipu nakon onako grozne igre sa TC.
Sad , kvalitetno ih pripremiti i za Celik.
-
- Kontakt:
Izgleda Zericu pasu kritike. Jer dok ga kritikujemo on nam vrati pobjedom. Svaki bod je bitan,pogotovo na strani. Steta za Igman i Tuzlu ali sta je tu je. Pripremiti se za Celik, i ostaviti srce na terenu. Ovdje se i dalje nista ne zna osim da Tosk melje sve redom. Meni ih lijepo vidjeti na prvom mjestu.
Tosk sad pobjeduje da moze na proljece prodavati, onaj Djekanovic je smece jednonebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2025, 19:57Izgleda Zericu pasu kritike. Jer dok ga kritikujemo on nam vrati pobjedom. Svaki bod je bitan,pogotovo na strani. Steta za Igman i Tuzlu ali sta je tu je. Pripremiti se za Celik, i ostaviti srce na terenu. Ovdje se i dalje nista ne zna osim da Tosk melje sve redom. Meni ih lijepo vidjeti na prvom mjestu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dokle su radovi na stadionu, ima li iko slike kakve, jel krenula druga kocka na zapadu da se radi.
Nešto mi daje dojam da dečki ne mogu pokazati svoj maksimum zbog terena, Igman, Radnik i Stupčanica travnjaci perfekcija a u tim smo se gostovanjima najbolje pokazali dok Tešanj oranje kao u nas, nešto koči…
- SoloControTutti
- Kontakt:
Mozda napokon imamo ekipu koja moze i zna da igra fudbal, da kombinuje smisleno i pokaze kvalitet ali to na domace terenu realno niko ne moze pokazati, prime Barcelona s Pepom bi izgledala kao Stoke s Pulisom. Ono je sramota od terena i tesko je gledati tekme iskreno. Kod nas je teren za ekipe nabij/izbij i sta se desi, veliku ulogu igra nafaka i odbijacina, manje pas igra.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma imaju brate zamah da se pobiju za PL, cekali su godinama ovo. Sumnjam da su spremni ovo prodati.harden je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:52Tosk sad pobjeduje da moze na proljece prodavati, onaj Djekanovic je smece jednonebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2025, 19:57Izgleda Zericu pasu kritike. Jer dok ga kritikujemo on nam vrati pobjedom. Svaki bod je bitan,pogotovo na strani. Steta za Igman i Tuzlu ali sta je tu je. Pripremiti se za Celik, i ostaviti srce na terenu. Ovdje se i dalje nista ne zna osim da Tosk melje sve redom. Meni ih lijepo vidjeti na prvom mjestu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ekonomski najjača općina u državi,para neće faliti...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:26Ma imaju brate zamah da se pobiju za PL, cekali su godinama ovo. Sumnjam da su spremni ovo prodati.harden je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:52Tosk sad pobjeduje da moze na proljece prodavati, onaj Djekanovic je smece jednonebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2025, 19:57Izgleda Zericu pasu kritike. Jer dok ga kritikujemo on nam vrati pobjedom. Svaki bod je bitan,pogotovo na strani. Steta za Igman i Tuzlu ali sta je tu je. Pripremiti se za Celik, i ostaviti srce na terenu. Ovdje se i dalje nista ne zna osim da Tosk melje sve redom. Meni ih lijepo vidjeti na prvom mjestu.
-
- Kontakt:
Mi kuci moramo dobiti Celik. Ostalo je jos samo par kola do kraja polusezone, i msm da je malo glupo sto su ligu ovolilo skratili. Samo 26 kola, prevelika je pauza izmedju. Ovdje ce sve na kraju biti u bod dva. Imamo ekipu, vidi se, kad se sve postavi kako treba, znaju igrati. Ne znam jel im plata kasnila pa su mslo i oni srali, ali nadam se da nisu te stvari u pitanju i ds imaju sve uredno. Kuci vise kiksati ne smijemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.