Husref strucnjak to rece, i ja se iznenadio sta izjavi
Kvalitetniji su sigurno, al sanse 50-50
Presudit ce ko bude pravio manje gresaka u odbr
Husref strucnjak to rece, i ja se iznenadio sta izjavi
Ne poznaš ti Husrefa, ne radi on to na taj način. On nije smio najaviti pobjedu ni protiv Čelika koji nema boda na Koševu zadnjih 25 godina i to vrijeme dok smo harali i dominirali ligom.jurisicduska je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:37Jest trebao je rec, jer smo bolji, sto će se danas i pokazati.
Ekipa u rangu Rudara.
Ma dobro sad smo u velikom ku.rcu. A oni stvarno imaju respektabilne sto rezultate sto ambijent. Ja ih ne volim ali su opet od govana pitu napravili i to vrlo vrlo nezgodnu. Po meni kad isključim ovaj mode provociranja oni nisu nimalo naivni. Ok je izjava odmjerena, prema do sad prikazanom i jesu favoriti. To je objektivno.Herson je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:42Ne poznaš ti Husrefa, ne radi on to na taj način. On nije smio najaviti pobjedu ni protiv Čelika koji nema boda na Koševu zadnjih 25 godina i to vrijeme dok smo harali i dominirali ligom.jurisicduska je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:37Jest trebao je rec, jer smo bolji, sto će se danas i pokazati.
Ekipa u rangu Rudara.
Boze sacuvaj, Noprofit je onaj teski tupan maloumni
E jeste se našli, baš jedan za drugog.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:53Boze sacuvaj, Noprofit je onaj teski tupan maloumni
Bacimo mu svrsh po faci
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Direktorcic, Kajkutenjoyer i 18 gostiju.