Provincijalca nikako ne određuje mjesto stanovanja, nego isključivo mentalni sklop, ti si živi primjer.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:42Noke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:35Jeste ja imam kompleks ali ti se grupa mora dobro skupiti i doći pored sebilja da baci sliku i to u sitne sateKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:35I opet dolazimo do toga da ovaj nesretnik iz Butmira i ovaj iz Hotonja prica o centru i starom gradu i gdje koga ima. Kakav kompleks, pa kako vam vise ne dosadi lagati svako malo?!![]()
![]()
Ti ne znaš gdje si više šupalj, misliš da ćeš nekog uvrijedit na osnovu mjesta stanovanja glupko.
Kladim se da je tvoje Ćiro dovukao nekad neke godine, tipa Foča, Prača, Ustiprača, jer obično takvi hoće da su najveće sarajlije.
Moj klub kad slavi titulu, slavi je u Titovoj, tvoj klub skromno u krugu stadiona.
O ovome pricam. Najglasniji im provincijalci.
Pa mi smo prvi i slavili u titovoj nesretnice, ti i tvoji tad niste ni znali gdje je to. Bukvalno vas ovdje od 10, 8 dosljaka i uvijek isti non stop na ovu temu pricaju i lazu. Ja sam tu samo da vas argumentovano popisam i to je to![]()
Gdje ste slavili titule u eri osima, pusti se te priče kad je raja skupa na tekme išla...