Pa ne kontam šta trebamo umjesto boriti se za taj savez, svake godine unapređivati ekipu i da za 10 godina kad Vico ode imaš dobru ekipu i nekog u savezu ili trebamo i 2035. bit 8. u ligi i govorit pa jest to ali mi smo osvojili 15 trofeja prije 20 godina?let3 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:10Kako mislis osvojit trofej u ovoj korumpiranoj ligi, bez svojih ljudi u savezu, plus bez normalne uprave, plus bez investitora, plus bez top ekipe (sto Zeljo nema osim par dobrih igraca).Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:40Umjesto što kontamo hoćemo li računati trofeje superkupa mislim da je nama vakat da kontamo kako ćemo osvojiti bilo kakav novi trofej jer ako ovako nastavimo za 20 godina će nam Sarajevo bježati 10 trofeja. Nisu ni oni nešto uspješni ali ulažu puno i vratit će se nekad, u svakom slučaju prije nego nama.
Kako ?
Pitari koji imaju ubjedljivo najskuplju i na papiru najjacu ekipu u ligu nece osvojiti titulu. Nece im se dozvoliti ni da budu u utrci za nju.
Ako sad treba objasnjavati zasto i kako, onda smo promasili citav forum![]()
I ove Husrefove izjave kako je Zeljo neki favorit u derbiju moze okaciti macku o rep, bas papansko pilanje naopako.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Grupa iznad svakog pojedinca.
Haj se ti skontaj pa napisi.
Mi smo favoriti jer vi niste na nivou i pritisak je na nama ali da zaboravimo na pobjedu jer ste vi ipak jaki i mozemo slucajno uzeti sto znaci da je pritisak na vama da ne smijete izgubiti

Za pocetak, osloboditi Savez od bande poput Vice, Misketa, Beusa i ostalih kriminalaca. Da ne pominjem B balijsku korumpiranu komponentu. To je osnovni preduslov za napredak fudbala u ovoj drzavi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:13Pa ne kontam šta trebamo umjesto boriti se za taj savez, svake godine unapređivati ekipu i da za 10 godina kad Vico ode imaš dobru ekipu i nekog u savezu ili trebamo i 2035. bit 8. u ligi i govorit pa jest to ali mi smo osvojili 15 trofeja prije 20 godina?let3 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:10Kako mislis osvojit trofej u ovoj korumpiranoj ligi, bez svojih ljudi u savezu, plus bez normalne uprave, plus bez investitora, plus bez top ekipe (sto Zeljo nema osim par dobrih igraca).Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:40Umjesto što kontamo hoćemo li računati trofeje superkupa mislim da je nama vakat da kontamo kako ćemo osvojiti bilo kakav novi trofej jer ako ovako nastavimo za 20 godina će nam Sarajevo bježati 10 trofeja. Nisu ni oni nešto uspješni ali ulažu puno i vratit će se nekad, u svakom slučaju prije nego nama.
Kako ?
Pitari koji imaju ubjedljivo najskuplju i na papiru najjacu ekipu u ligu nece osvojiti titulu. Nece im se dozvoliti ni da budu u utrci za nju.
I ove Husrefove izjave kako je Zeljo neki favorit u derbiju moze okaciti macku o rep, bas papansko pilanje naopako.
I sta ces ulagati u ekipu kad ti se nece dozvoliti da budes prvi ili da se bar boris za titulu ? kakva je to logika. Ovo sto radi Mirvic je mazohizam, ulaze ogrmne pare, dovodi top igrace za nase uslove, a na kraju ce biti treci i ispasti smijesan. Pa to je mogao i sa 3X manje ulaganja.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 sep 2025, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Rade Dinu F-ovi da valja..
The saddest thing in life is wasted talent.
Sve si ovo super objasnio i sve je tačno. Može li onda odgovor na pitanje; Zašto se nas (na ovom forumu - nećemo "gledati" dalje) ismijava jer ne možemo da osvojimo titulu?let3 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:10Kako mislis osvojit trofej u ovoj korumpiranoj ligi, bez svojih ljudi u savezu, plus bez normalne uprave, plus bez investitora, plus bez top ekipe (sto Zeljo nema osim par dobrih igraca).Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:40Umjesto što kontamo hoćemo li računati trofeje superkupa mislim da je nama vakat da kontamo kako ćemo osvojiti bilo kakav novi trofej jer ako ovako nastavimo za 20 godina će nam Sarajevo bježati 10 trofeja. Nisu ni oni nešto uspješni ali ulažu puno i vratit će se nekad, u svakom slučaju prije nego nama.
Kako ?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ko vas ismijava zbog toga ? ja ne, a nisam niciji glasnogovornik.Pendulum je napisao/la: ↑27 sep 2025, 00:48Sve si ovo super objasnio i sve je tačno. Može li onda odgovor na pitanje; Zašto se nas (na ovom forumu - nećemo "gledati" dalje) ismijava jer ne možemo da osvojimo titulu?let3 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:10Kako mislis osvojit trofej u ovoj korumpiranoj ligi, bez svojih ljudi u savezu, plus bez normalne uprave, plus bez investitora, plus bez top ekipe (sto Zeljo nema osim par dobrih igraca).Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:40Umjesto što kontamo hoćemo li računati trofeje superkupa mislim da je nama vakat da kontamo kako ćemo osvojiti bilo kakav novi trofej jer ako ovako nastavimo za 20 godina će nam Sarajevo bježati 10 trofeja. Nisu ni oni nešto uspješni ali ulažu puno i vratit će se nekad, u svakom slučaju prije nego nama.
Kako ?
I ove Husrefove izjave kako je Zeljo neki favorit u derbiju moze okaciti macku o rep, bas papansko pilanje naopako.![]()
Cak sam prije pocetka sezone napisao zasto ce Borac biti prvak - za one kojima treba objasniti.
A za one koji prate ovu ligu malo duze, bar 5 godina - kao da treba nesto tu posebno objasnjavati

Pa sad...fks74 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 21:21Kakve ima veze, bolja je od cuka što se učlanjuju kod željkana.jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:47Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sjajna akcija zaista.
Manijaci se baš brukaju sa ovim na silu pokušajima da budu u centru grada.
MNON
-
- Kontakt:
Nikad mi nece bit jasno ovo crtanje grafita,kacenje parola na mjestima gdje ne zivi 3 navijaca tog kluba

Sta se pokusava s tim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Parolu okačila Ajla lično.
Poyy.
Poyy.
Ooooo hajmoooooooo bijeliiiii, j.... ce vas sada Rodjeni.
- Quartararo
- Kontakt:
Provokacija možda?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 sep 2025, 08:33Nikad mi nece bit jasno ovo crtanje grafita,kacenje parola na mjestima gdje ne zivi 3 navijaca tog kluba![]()
Sta se pokusava s tim

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne blamiraj se vise nesretnice

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jesi me ušutio hahahaha
MNON
Ma satra ih kompleks centra grada, znaju da nikad neće biti većina, došli 2 minute i u auta gas i to je kao neka navijačka akcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 sep 2025, 08:33Nikad mi nece bit jasno ovo crtanje grafita,kacenje parola na mjestima gdje ne zivi 3 navijaca tog kluba![]()
Sta se pokusava s tim
Horde se prošetaše Grbavicom nedavno, pa ide grafit na socijalnom, bar su se zadržali, ovo je baš smiješno, parola skinuta i šta si dobio osim lažnog pumpanja?!
MNON
-
- Kontakt:
Samo se pitam kojom je logikom most na Ciglanama centar grada.. mozda sto se nalazi u opstini Centar?
Mislim da je ipak najvece brukanje bjezanje na svojoj teritoriji prije odlaska na gostovanje. Cuj upali na Grbavicu kad nikog nije bilo.Noke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 09:11Ma satra ih kompleks centra grada, znaju da nikad neće biti većina, došli 2 minute i u auta gas i to je kao neka navijačka akcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 sep 2025, 08:33Nikad mi nece bit jasno ovo crtanje grafita,kacenje parola na mjestima gdje ne zivi 3 navijaca tog kluba![]()
Sta se pokusava s tim
Horde se prošetaše Grbavicom nedavno, pa ide grafit na socijalnom, bar su se zadržali, ovo je baš smiješno, parola skinuta i šta si dobio osim lažnog pumpanja?!

Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, COYGBiH, Cuspajz, elSaik, feniksptica, GG3, Hrasno15, JimmyPage, kolezeljovac, lakilone, MrkiMedo, Necto, Noke995, Olise, peenpapi, PointBlank, Redfire16, Venom, VolimBiH96, Zigazaga i 153 gosta.