Dobro jos je tek pocetak sezone ,sve se moze za par kola okrenuti

Ali po meni K'lautern Schalke,Hannover,KSC imaju dobru podlogu za prva dva mjesta,samo se nadam da im nece Elversberg pomrsiti racune,zaista njih ne zelim u BL
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Dobro jos je tek pocetak sezone ,sve se moze za par kola okrenuti
Slažem se tek je početak, posebno se to vidi na primjeru HSV-a i Koelna prošle sezone, koji nisu baš imali atomski start, a na kraju su izborili direktne plasmane u Bundesku. Zato je cvajta najnepredvidljivija fudbalska liga na svijetuAmirutah1988 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 10:35Dobro jos je tek pocetak sezone ,sve se moze za par kola okrenutikako ne zelimo.
Ali po meni K'lautern Schalke,Hannover,KSC imaju dobru podlogu za prva dva mjesta,samo se nadam da im nece Elversberg pomrsiti racune,zaista njih ne zelim u BL
Treba donijeti pravilo kao u EPL. Ekipe koje udju u ligu da dobiju dosta para. Da mogu finu ekipu sklopiti.Konigsblau je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:21Misljenja sam da treba sazrijet ekipa dobro za Bundesa, bez obzira na dobre rezultate ekipe u vrhu bi bile prikovane na dnu u bundesu..
Sreca u nesreci za sve ekipe koje se "nadaju vrhu" je da manje vise sve ekipe prave kikseve.coelho41 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:53Slažem se tek je početak, posebno se to vidi na primjeru HSV-a i Koelna prošle sezone, koji nisu baš imali atomski start, a na kraju su izborili direktne plasmane u Bundesku. Zato je cvajta najnepredvidljivija fudbalska liga na svijetuAmirutah1988 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 10:35Dobro jos je tek pocetak sezone ,sve se moze za par kola okrenutikako ne zelimo.
Schalke ima pristojan start, a posebno ostaje žal za porazom kući od Kiela, pobjedu nisu zaslužili, ali da je makar 1b bio, ne bi bilo nezasluženo, a vidjela bi se i razlika na tabeli.
Miron radi odličan posao. Bundesligo, čekaj nas!