Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la jasmin10 » 26 sep 2025, 20:00

Pa valjda zato postoje selektori da samo procijene koliko neki igrac može dati. Neće se Dzeko sam izbaciti nakon 50 minuta, to bi trebao selektor sam da procijeni kada igrači ne mogu vise.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 26 sep 2025, 20:02

NoDi80 je napisao/la:
26 sep 2025, 19:13
ElAn10 je napisao/la:
26 sep 2025, 18:50
badboy je napisao/la:
26 sep 2025, 15:51
Cuj kocnicar! Sacuvaj boze.. Dzeko je vrh, samo su ga godine stigle i na nasu ogromnu zalost ne moze vise igrati 90min. Neozbiljno je i od selektora da tako nesto i ocekuje od njega. Gubili, dobijali, njegovih je zadnjih 20-30 minuta i zato dok god bude igrao klubski fudbal, taman da se Zelju vrati, i dalje treba da je tu, posebno sad kad se igra sa 5 izmjena.
Samo cekaj prvu utakmicu bez njega, skontat ce ljudi :)
Mi bez pjanica ne mozemo zadrzati loptu na sredini terena ni 5 sekunde (protiv nesto ozbiljnijeg protivnika), ista prica sa dzekom nema ko da zadrzi loptu, da dobije zracni duel, da prebaci stranu ili smiri igru.
Ljudi su brzo zaboravili san marino u zenici.
Jadno smo izgledali svaki put kad smo igrali bez njega zadnji godina, ali neki su to brzo zaboravili, ali stice nas opet. Daj boze da alajbegovic postane ono sto se ocekuje od njega, jer bi on mogao biti igrac koji ce praviti razliku na terenu, jer svi ovi drugi ne mogu, mozda esmir jednog dana ali je jos daleko. Price oko omerovica ili memica su smijesne, oni mogu igrati sa kiprom i san marinom, ali cim dodje neki ozbiljan protivnik oni se izgube jer nisu kvalitet za taj nivo, nazalost. Nas je dzeko godinama drzo i nosio na ledjima, siguran sam da bez njega nebi ni vidili baraz kamoli prvenstvo, iako je protiv austrije zayebo dosta stvari, sa 39god je za mene jos uvijek izgledao kao ubijedljivo najbolji, nosi se sa 2-3 protivnika dok drugi padaju kao djeca. Kerim mi daje neku nadu jer mali moze biti neka prevaga na terenu, ostali nema sanse, nazalost.
Pa i posljednjs utakmica sa Austrijom jedini Dzeko zabio
Protiv San marina 0-6 Dzeko da nije zabio prva dva gola ostali ne bi imali samopuzadanja
Dzeko mora biti na spisku, ali treba protiv Kipra dati prostora i sansu Demirovicu i Bazdaru, jer ipak oni su buducnost
Razumijem sve, dzeki je 39 godina, uskoro penzija, ali brate nema sanse da bi ostavio dzeku na klupi protiv kipra, neka demirovic, memic, sunjic i ostali "trkaci" trce a kerim i dzekson ce odluciti utakmicu. Mi da napadnemo GOSK sa bazdarom i demirovicem ja nebi ocekivao gol, kamoli protiv "neugodnog" kipra. :mrgreen:

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 26 sep 2025, 20:06

Edin je i sa 40 kuka i dan danas najbolji igrac reprezentacije

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 sep 2025, 20:25

ElAn10 je napisao/la:
26 sep 2025, 20:02

Razumijem sve, dzeki je 39 godina, uskoro penzija, ali brate nema sanse da bi ostavio dzeku na klupi protiv kipra, neka demirovic, memic, sunjic i ostali "trkaci" trce a kerim i dzekson ce odluciti utakmicu. Mi da napadnemo GOSK sa bazdarom i demirovicem ja nebi ocekivao gol, kamoli protiv "neugodnog" kipra. :mrgreen:
Svi brate ocekuju dzeku u prvih 11 zato treba i izenaditi
Lako je Dzeku ubaciti u drugom
Mozda je mudrije da udje svjez i igra protiv umornijeg Kipra
Ima 39 godina i ne smijemo ga trositi toliko u ovim godinama da igra svaku utakmicu od pocetka
Mi ako Kipar ne mozemo pobjedti bez Dzeke mi i ne zasluzujemo svjetsko prvenstvo
Bazdar neka igra spica, a Demirovic amf
Eventualno Tabakovic spic, a Demirovic poluspic amf
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 26 sep 2025, 20:33

NoDi80 je napisao/la:
26 sep 2025, 20:25
ElAn10 je napisao/la:
26 sep 2025, 20:02

Mi ako Kipar ne mozemo pobjedti bez Dzeke mi i ne zasluzujemo svjetsko prvenstvo
Mi nismo San Marino mogli bez njega dobiti, a kamoli Kipar.
S druge strane, ne igraju prvenstva uvijek samo oni koji zaslužuju, tako da ima nade i za nas :D

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 sep 2025, 21:02

Coolpanda24 je napisao/la:
26 sep 2025, 20:33

Mi nismo San Marino mogli bez njega dobiti, a kamoli Kipar.
S druge strane, ne igraju prvenstva uvijek samo oni koji zaslužuju, tako da ima nade i za nas :D
Nadamo se se najboljem :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Coolpanda24 i 16 gostiju.