Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Euroliga 2025/26
Nova sezona počinje 30.09.
Titulu brani Fenerbahce
Titulu brani Fenerbahce
Re: Euroliga 2025/26
Propao transfer Ntilikine u Olympiacos.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Frank Ntilikina moves to Olympiacos with compensation to Partizan
Muurinen u Partizanu sluzbeno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bice dobar igrac,ali on je tu jednu sezonu i pravac NBA.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Doneli smo stratešku odluku da povećamo budžet za 35 odsto koji sada iznosi 27.000.000 evra.

Odakle Partizan namakne 50 miliona maraka

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Samo od ulaznica je cca 10 miliona eura.
Vise puta sam bio u lozama raznih kompanija, godisnje cifre su ozbiljne koje se izdvajaju za taj dio sezonskih karata samo po lozama, itd.
Vise puta sam bio u lozama raznih kompanija, godisnje cifre su ozbiljne koje se izdvajaju za taj dio sezonskih karata samo po lozama, itd.
Partizan samo od ulaznica ima 10+ miliona evra, ove godine,ako bude POF vjerovatno i do 12-12,5 miliona.
Za Partizan je steta sto nem ajos vecu dvoranu i zarada bi bila veca.
Dodaj tome hiljade clanskih, jedna je 70 maraka,ako nije ove godine i vise...Plus sponzori.
Dodaj tome hiljade clanskih, jedna je 70 maraka,ako nije ove godine i vise...Plus sponzori.
Javna je tajna da Ludi Aca dio para od droge trpa u blizance (kao sto pare od droge koristi i za neke druge strane, tj. lobiranje po svijetu, šifra: jovanjica), samo sto to nikog, pa ni navodnu opoziciju, ne zanima, sve dok njihovi klubovi bivaju jaci.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vjerovatno ima neku klauzlu za NBA, mada nista ne pise o tome.Murinen je sa srpskim klubom potpisao trogodišnji ugovor, a ovu informaciju je prvi otkrio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.
– Velika vest se odigrala pre 15 minuta, finski reprezentativac Mika Murinen je potpisao ugovor na tri godine. Želimu mu veliku sreću u našem klubu, naveo je Mijailović.
Meni je ovaj malac bio beton na EP, jos kad ga nasavjetuje Zeljko Obradovic, bit ce dramaMurinen je na Evrobasketu privukao pažnju svojim fizičkim predispozicijama, atraktivnim zakucavanjima, ali i velikom energijom i sportskom drskošću.
On je prema izveštajima skauta u Americi bio svrstavan u kategoriju najvećih potencijala na svetu, odnosno prospekata sa pet zvezdica.
Govorilo se da ga žele najprestižniji koledži u Americi kao što su Arkanzas, Kentaki, Djuk i Mičigen, ali je Murinen odabrao da karijeru gradi kroz Partizan, nasuprot svetskom trendu egzodusa mladih talenata ka NCAA ligi, nakon što je uvedena mogućnost da tamo budu plaćeni.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ovom malom Muurinenu je bolje bilo da je otisao na neki koledz, sigurica top 3 pik. Ovako ide na hladjenje nakon promasene rotacije; moze biti zadovoljan sa nekih 12-13 minuta u Euroligi, te izdasnih 15-16 min. u ABA ligi.
Da ne spominjem faktor da igra u prestonici fasizma. Inace...navijaci partizana su u šoku sto grcka braca, navijaci Paoka daju podrsku Palestini...Oni su vise u fazonu da sve muslimane treba pobit, pa je i natanjahu srbski heroj.
Da ne spominjem faktor da igra u prestonici fasizma. Inace...navijaci partizana su u šoku sto grcka braca, navijaci Paoka daju podrsku Palestini...Oni su vise u fazonu da sve muslimane treba pobit, pa je i natanjahu srbski heroj.
- VensanKasel
- Kontakt:
KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da su lekarski pregledi koji su obavljeni u petak, utvrdili da je prvotimac našeg kluba Ajzea Kenan povredio prednje ukrštene ligamente kolena", navela je Crvena zvezda.
E nayebaše , a nije sezona ni krenula ..
E nayebaše , a nije sezona ni krenula ..
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Veca laz od onog Ana je udaljena 2 kilometra od tebe

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
To je izjavila njegova majka .
Ne znam zašto bi to bila laž .
"Videćemo sve kada završimo pregovore i stavimo potpise na papir. Može se reći samo toliko da je Mika još od malih nogu oduševljen atmosferom i načinom igre kakvi se, na primer, viđaju u Srbiji ili u Panatinaikosu. Dakle, malo intenzivnijim i vatrenijim pristupom", rekla je Jeni Laskonen.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Koliko je on imao godina kada su Partizan i CZV znali igrati 3 na 5 kosarku,mozda mu se to svidjeloVensanKasel je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:00To je izjavila njegova majka .
Ne znam zašto bi to bila laž .
"Videćemo sve kada završimo pregovore i stavimo potpise na papir. Može se reći samo toliko da je Mika još od malih nogu oduševljen atmosferom i načinom igre kakvi se, na primer, viđaju u Srbiji ili u Panatinaikosu. Dakle, malo intenzivnijim i vatrenijim pristupom", rekla je Jeni Laskonen.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Vidjet ćemo do kad mogu dizati cijene sezonskih i dnevnih karata.hayden je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:45Partizan samo od ulaznica ima 10+ miliona evra, ove godine,ako bude POF vjerovatno i do 12-12,5 miliona.
Sezonske su opet digli iako će biti manje domaćih tekmi. Kažu da su opet prodali 14k, ali po broju dostupnosti karata na dan zatvaranja prodaje ne bih rekao.
Najjeftinija karta za jednu tekmu je sad 3000rsd, znači petoba za sami vrh iza koševa

Ne znam jesam li ikad vidio ovoliko dostupnih karata za Euroligu