FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ono kazu, misljenje je ko supak, svako ga ima. Problem naseg drustva je zatucanost, neobrazovanost i dobra doza bezobrazluka, sto svi misle da bi sve mogli uraditi bolje ili drugacije, vecinom stvari u koje se nikako ne razumiju. To je generalno problem naseg naroda. Zato nam i jeste ovakva zemlja i podneblje u kojem zivimo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Drug, tebe smatram jednim od normalnijih forumaša, ali nisi u pravu povodom ovoga.Oikamid je napisao/la: ↑24 sep 2025, 23:49Prestanite lagati narod svakim novim saopštenjem. Još se povrh svega ne može u drugu ligu preko reda svakako. Ili nesposobni ili lažovi, šta je kome draže. Ili je i ovo forumska teorija, zavjera i pljuvanje alfa i omega dvojca?FK Sarajevo je 4. jula 2025. godine uputio zahtjev Fudbalskom savezu Kantona Sarajevo za davanje mišljenja/saglasnosti da B tim Bordo tima konkuriše za viši rang takmičenja pod ingerencijom Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine.
FSKS naglašava da, uprkos spremnosti za uključivanje B tima premijerligaškog kluba u Kantonalnu ligu KS, nije nadležan odlučivati bez prethodne saglasnosti NS FBiH.
Da, jesmo predali za Kantonalnu, međutim nakon tih silnih komplikacija, od te opcije se odustalo.
Mislim da je Bratstvo u opticaju bilo, kao i Dugopolje.
Eno Čengić je neki dan prisustvovao meču Dugopolja sa tribina, i koliko znam, to će biti riješena stvar.
Ok je kritikovanje Ismira i ostalih, ne bježim od toga jer sam odavno kritičar, i prije nego su ostali na tu temu pričali, ali ne znači da je svaka odluka loša, nepromišljena ili izmišljena.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Istina, provaljuju se sa saopstenjima. Sasvim logicno bi bilo da B tim krene od kantonalne lige pa prema gore. To bi trebale biti bukvalno trening utakmice za njih. Ovako ispada preseravanje. Pitam se odakle opste isplativost imati B tim pogotovo u ovom cirkusu od liga kojima upravljaju korumpirani klovnovi.
U novi boj ...
Nismo htjeli od kantonalne da krenemo, jer su vico i colpa htjeli iskoristit momenat da nas kao oni proguraju u kantonalnu pred svima i da ispadnemo njihove kuje. Da znate da je citava uprava B tima bila protiv ove situacije, ne protiv ulaska u kantonalnu. Isto tako imam info da smrdljivi vico pokusava sa Ismirom da sjedne da dogovori neke stvari vec mjesecima ali Ismir to odbija. Ne padajte na price plavih i dusmanskih portala, svi nam zele zlo a mi nasjedamo i mrzimo svoje igrace klub i upravu!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Saopštenje je samo dokaz da klub vode ljudi koji svojim potezima stvaraju situaciju u kojoj će u pitanje doći postojanje kluba.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
!plisek je napisao/la: ↑25 sep 2025, 10:46Nismo htjeli od kantonalne da krenemo, jer su vico i colpa htjeli iskoristit momenat da nas kao oni proguraju u kantonalnu pred svima i da ispadnemo njihove kuje. Da znate da je citava uprava B tima bila protiv ove situacije, ne protiv ulaska u kantonalnu. Isto tako imam info da smrdljivi vico pokusava sa Ismirom da sjedne da dogovori neke stvari vec mjesecima ali Ismir to odbija. Ne padajte na price plavih i dusmanskih portala, svi nam zele zlo a mi nasjedamo i mrzimo svoje igrace klub i upravu!
Otisao jedan od, ako ne i najperspektivniji igrac iz kluba, nigdje zvanicne objave o transferu.
Derbi za dva dana.
Ovdje se stranice i stranice pisu o nekakvom B timu za koji ni neznamo koja mu je svrha, cilj, ko tu igra, dal i postoji..
Svasta
Derbi za dva dana.
Ovdje se stranice i stranice pisu o nekakvom B timu za koji ni neznamo koja mu je svrha, cilj, ko tu igra, dal i postoji..
Svasta
To je to. Drama kraljice, razmažena djeca, dokaz da parama ne kupuješ gospodske manire. Previše ego vlada pojedincima.
Imali smo manje para, bilo je gorih situacija po klub i svašta nešto, pa se nije ovako provincijalno reagovali. Gospoda ne reaguju kao influenseri i starlete. Calma Calma Calma.

najgore rukovodstvo kluba od nastanka, baljak je za ove gospodin
Pravdu će dijeliti Nihad Ljajić iz Sarajeva, a asistirat će mu Amer Macić (Mostar) i Arnel Novalić (Doboj Istok)
Idemo po pobjedu aBd 0:2 Mlinaric i Guli.

Idemo po pobjedu aBd 0:2 Mlinaric i Guli.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ljajic je fino sudio onaj zadnji derbi na kosevu
Idemo u rat
Ne idemo u rat
Hocemo u kanton
Necemo u kanton
Hocemo stadion
Necemo stadion
.........
Ne idemo u rat
Hocemo u kanton
Necemo u kanton
Hocemo stadion
Necemo stadion
.........
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koga boli **** za B tim...
Svaka čat našim "forumskim navijačima" 95% njih više mrzi klub i želi mu propast od svih neprijatelja zajedno.
Čitaju raznorazne stručne portale i pametuju (osnosva odlika Bošnje) a 90% informacija je netačna.
Svaka vam čast!
Čitaju raznorazne stručne portale i pametuju (osnosva odlika Bošnje) a 90% informacija je netačna.
Svaka vam čast!
Treba vjerovati mirvicu .. on je samo npr 3x slagao u oči navijače da ajla vise nije u klubu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Stavite nam anketu molim Vas sa dva pitanja:
Sta zelite u subotu i nakon subote?
1. Pobjeda u derbiju, zajednistvo sa trenutnom Upravom i strucnim stabom, ponovo povratak na pobjednicki kolosijek
2. Poraz, odlazak Husrefa, Ismira, Ajle i svih ostalih iz Uprave
Cisto da ogolimo malo “navijace” i one koji vole klub/rezultat/uspjeh a ne Uprave, trenere, sponzore, uslove na stadionu, objave, travu, uslove treninga.
Jer klima je takva da se POTAJNO nadaju ppbijedi ali Boga mole za izgubimo da se moze pljuvati jer kad dobijemo ko god nas vodi tema utihne nema materijala za pljuvanje.
1. Pobjeda u derbiju, zajednistvo sa trenutnom Upravom i strucnim stabom, ponovo povratak na pobjednicki kolosijek
Cisto da ogolimo malo “navijace” i one koji vole klub/rezultat/uspjeh a ne Uprave, trenere, sponzore, uslove na stadionu, objave, travu, uslove treninga.
Jer klima je takva da se POTAJNO nadaju ppbijedi ali Boga mole za izgubimo da se moze pljuvati jer kad dobijemo ko god nas vodi tema utihne nema materijala za pljuvanje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Nema laži i tajne. H8Z7 glasa za 2._weella_ je napisao/la: ↑25 sep 2025, 13:57Stavite nam anketu molim Vas sa dva pitanja:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Podrzavam, mada to malo drugacije treba srociti, ovako je previse iskljucivo_weella_ je napisao/la: ↑25 sep 2025, 13:57Stavite nam anketu molim Vas sa dva pitanja:
-
- Kontakt:
??????H8Z7 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 14:01Nema laži i tajne. H8Z7 glasa za 2._weella_ je napisao/la: ↑25 sep 2025, 13:57Stavite nam anketu molim Vas sa dva pitanja:
Za poraz nijedan normalan navijac ne moze biti nikad pogotovo kad je derbi u pitanju ko god bio na klupi, na terenu ili u upravi.
U subotu tih 90 min sve ostalo na stranu, samo pobjeda treba da nas zanima i apsolutno nista drugo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Djulboni, Hajdeee, Haksss, Uvijeknapravojstrani, voltron30 i 42 gosta.