FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prodaja karata krenula.
Sve više raje dolazi da uzme karte, red do trolejbuske prema gradu.
Očekujem da će Istok danas biti rasprodat.
Sve više raje dolazi da uzme karte, red do trolejbuske prema gradu.
Očekujem da će Istok danas biti rasprodat.
-
- Kontakt:
Slazem se ali da je mogao Sedorf puno bolje odreagovat mogao je pogotovo protiv SirokogMrkiMedo je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:01Situacije iz kojih smo primali golove je skrivio vezni red, niko drugi. Lagumdzija i Erick protiv Borca, pogledima ispratise igrace, u Sirokom gubimo loptu na pola igralista i primamo gol.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:22Šukilović mora startati ispred Sedorfa, nema druge opcije. Sedorf je u zadnje dvije utakmice praktično direktno kriv za 3 gola. Komunikacija između njega i Karamarka je katastrofalna. Šukilović je, po meni, bio korektan i protiv Zrinjskog i protiv Sloge i zaslužuje da dobije prednost u startnoj postavi.
Nema smisla zadnju liniju mijenjati u derbiju, u takvoj utakmici. Nek se mijenjaju protiv Radnika, mada smo i tad vidjeli sta znaci tumbanje igraca
- Austinpowers
- Kontakt:
Nadam se visokog presingu od pocetka, da uopste ne dolazimo u situaciju da ganjamo rezultat. Minimalmu razliku u kvaliteti ce nadomjestit atmosfera. Adzem bi trebao dat Cveti potpunu slobodu jer je jedini igrac s mudima koji smije krenut 1 na 1 i sigurno ima najbrzi startni sprint u ligi. Lagan je ko pero. Sretno Zeljo
VTZ
- dubioza144
- Kontakt:
Trazio sam onaj snimak kako slatko gleda sa zapada prema jugu dok se prolama Gazi pitare, vidi joj se sjaj u ocimaStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:48Pa doći će Ajla, ali ne u ulozi uposlenika fks nego navijača kluba za kojeg i navija...dubioza144 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:44E bas mi je zao sto Ajla nece doc na utakmicu i ostali uposlenici privatne prcije i sto im nasa ponuda nije zadovoljila njihove potrebe

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja bi cak kao protiv Borca, jer njihovi imaju snage do 60te, a znamo kakav je Cveta i Vini kad ulaze sa klupe.Austinpowers je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:19Nadam se visokog presingu od pocetka, da uopste ne dolazimo u situaciju da ganjamo rezultat. Minimalmu razliku u kvaliteti ce nadomjestit atmosfera. Adzem bi trebao dat Cveti potpunu slobodu jer je jedini igrac s mudima koji smije krenut 1 na 1 i sigurno ima najbrzi startni sprint u ligi. Lagan je ko pero. Sretno Zeljo
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ima slika kad je u opis stavila "Letećidubioza144 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:31Trazio sam onaj snimak kako slatko gleda sa zapada prema jugu dok se prolama Gazi pitare, vidi joj se sjaj u ocimaStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:48Pa doći će Ajla, ali ne u ulozi uposlenika fks nego navijača kluba za kojeg i navija...dubioza144 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:44E bas mi je zao sto Ajla nece doc na utakmicu i ostali uposlenici privatne prcije i sto im nasa ponuda nije zadovoljila njihove potrebe![]()
![]()

Grupa iznad svakog pojedinca.
Ibraheem (17) zabio protiv Slavije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pozdrav narode, vratio se muki al s beka selam
Hoce li neko misketovo saopstenje, evo imamo i nove forumase
Sad mu je pravo vrijeme za intervju
Sad mu je pravo vrijeme za intervju
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna li se koji nam sudija sudi derbi?
Jutro Plava familijo !
jesu planule karte ??
jesu planule karte ??
-
- Kontakt:
Istoka nemq
-
- Kontakt:
Istok rasprodatt !
Ekipa, hvala na komentarima iznad. Nadam se da će se i @braco opet aktivirati.
Nejse, vrlo bitna obavijest za sve koji planiraju na utakmicu. Posebno ako misle kupovati kartu na dan utakmice.
Nejse, vrlo bitna obavijest za sve koji planiraju na utakmicu. Posebno ako misle kupovati kartu na dan utakmice.
Rasprodane su ulaznice za istok - U prodaji su ostale ulaznice za sjevernu tribinu.
Prodaja se danas vrši do 18:00 sati, a sutra se nastavlja od 10:00. Prodaja na dan utakmice neće biti moguća.
Željezničar - Sarajevo
Subota, 27.09.2025.
18:30 sati
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Karte baš idu, protiv Borca sam došao kasno na stadion pa morao na sjever jer istoka nije bilo, a evo i derbi ću pratiti sa sjevera istok opet pukao.
Znam da je to finansijski možda na štetu kluba ali što se mene tiče ja bih uveo da članovi i mogu samo dolaziti na utakmice, čitam komentare na ig par ljudi se žali što je samo za članove, pa jarane po 2 marke mjesečno odvajaš u godini i puno ti. Neka samo članovi mogu na stadion, eto može zapad bez članske kad gosti dođu, pa ćeš vidjeti 20 hiljada članova.
Znam da je to finansijski možda na štetu kluba ali što se mene tiče ja bih uveo da članovi i mogu samo dolaziti na utakmice, čitam komentare na ig par ljudi se žali što je samo za članove, pa jarane po 2 marke mjesečno odvajaš u godini i puno ti. Neka samo članovi mogu na stadion, eto može zapad bez članske kad gosti dođu, pa ćeš vidjeti 20 hiljada članova.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Ljajic sudi a Macic pomocni.
Macic nas ubija 10 godina, **** bezobrazno.
Macic nas ubija 10 godina, **** bezobrazno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Samo napraviti ludilo od pocetka kako znamo, ne sumnjam u pobjedu. Ofanzivno od pocetka. Idemo braco!@