FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
TC jest da ima mladu ekipu i svi su nas otpisala ali realno trebali smo imati bar još 4 boda. Tri protiv Slobode i najmanje bod protiv Stupčanice gdje nas je sudija uništio
-
- Kontakt:
Pa ovdje ste vi prvi poceli sa uvredama. Jeste se izlezavali, unistilo ste igru, na onakvu igru ne moze niko pobijediti jer svaki napad samo jedan od vasih sjedne na sred terena i uhvati se za glavu. Kao da ste bolesni dosli. Da ste pobijedili posteno, dobili bi cestitke ovdje i to je to.
Tuzlacityfighter, Beledija i Husrefbeg su navijači TC-a i nevidim nigdje uvredu na račun vašeg kluba. Svi ostali su gosti na ovoj temi. Niko ko imalo voli fudbal ne voli izlezavanje na terenu.Nažalost, realnost je takva kakva je, i vama i nama.nebeskasila je napisao/la: ↑21 sep 2025, 10:01Pa ovdje ste vi prvi poceli sa uvredama. Jeste se izlezavali, unistilo ste igru, na onakvu igru ne moze niko pobijediti jer svaki napad samo jedan od vasih sjedne na sred terena i uhvati se za glavu. Kao da ste bolesni dosli. Da ste pobijedili posteno, dobili bi cestitke ovdje i to je to.
-
- Kontakt:
Vi ste nama jucer bili gosti na terenu. Mi evo Vama na vasoj temiBeledija je napisao/la: ↑21 sep 2025, 13:13Tuzlacityfighter, Beledija i Husrefbeg su navijači TC-a i nevidim nigdje uvredu na račun vašeg kluba. Svi ostali su gosti na ovoj temi. Niko ko imalo voli fudbal ne voli izlezavanje na terenu.Nažalost, realnost je takva kakva je, i vama i nama.nebeskasila je napisao/la: ↑21 sep 2025, 10:01Pa ovdje ste vi prvi poceli sa uvredama. Jeste se izlezavali, unistilo ste igru, na onakvu igru ne moze niko pobijediti jer svaki napad samo jedan od vasih sjedne na sred terena i uhvati se za glavu. Kao da ste bolesni dosli. Da ste pobijedili posteno, dobili bi cestitke ovdje i to je to.
Imas nesto orotiv toga ?
Mi se makar ne prenemazemo, izlezavamo i glumatamo.
Do naredne sezone (ako budemo u istom rangu takmicenja)
Lp
-
- Kontakt:
Tesko je kad izgubis vec upisane bodove, ne treba im zamjeriti.Beledija je napisao/la: ↑21 sep 2025, 13:13Tuzlacityfighter, Beledija i Husrefbeg su navijači TC-a i nevidim nigdje uvredu na račun vašeg kluba. Svi ostali su gosti na ovoj temi. Niko ko imalo voli fudbal ne voli izlezavanje na terenu.Nažalost, realnost je takva kakva je, i vama i nama.nebeskasila je napisao/la: ↑21 sep 2025, 10:01Pa ovdje ste vi prvi poceli sa uvredama. Jeste se izlezavali, unistilo ste igru, na onakvu igru ne moze niko pobijediti jer svaki napad samo jedan od vasih sjedne na sred terena i uhvati se za glavu. Kao da ste bolesni dosli. Da ste pobijedili posteno, dobili bi cestitke ovdje i to je to.
Elvir Baljic
Čestitke za prolazak u KUP. Pobjeda nad Igmanom 1:2
-
- Kontakt:
Uvijek je dobro kad pobjedis ili kao danas prodjes u naredni krug KUP-a. Obzirom da nam to nije prioritet, da nam je osnovni cilj opstanak u ligi, nebih bio nezadovoljan i da smo danas ispali iz KUP-a.
Elvir Baljic
Mislim da ćemo opstati u ligi. Sloboda ulazi u PL mi ostajemo u federalnoj kao ekspozitura i to je realnost na duži period.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 17:47Uvijek je dobro kad pobjedis ili kao danas prodjes u naredni krug KUP-a. Obzirom da nam to nije prioritet, da nam je osnovni cilj opstanak u ligi, nebih bio nezadovoljan i da smo danas ispali iz KUP-a.
-
- Kontakt:
Iskreno dosta znoja treba proliti, da bi opstali u ligi. Sto se tice ulaska u PL BiH, ne znam ko u ovakvim okolnostima zeli uci u PL BiH.husrefbeg je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:36Mislim da ćemo opstati u ligi. Sloboda ulazi u PL mi ostajemo u federalnoj kao ekspozitura i to je realnost na duži period.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 17:47Uvijek je dobro kad pobjedis ili kao danas prodjes u naredni krug KUP-a. Obzirom da nam to nije prioritet, da nam je osnovni cilj opstanak u ligi, nebih bio nezadovoljan i da smo danas ispali iz KUP-a.
Elvir Baljic
Balja, nisu Vico i Beus nedodirljivi, i oni padaju kad ime mentori odu a odlaze.....ide to, samo malo strpljenja, pa nisu vlasnici PL, mada se tako ponasaju.....inace mogu lagano dobiti po labrnji, ovo je doslo do kulminacije....TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:47Iskreno dosta znoja treba proliti, da bi opstali u ligi. Sto se tice ulaska u PL BiH, ne znam ko u ovakvim okolnostima zeli uci u PL BiH.husrefbeg je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:36Mislim da ćemo opstati u ligi. Sloboda ulazi u PL mi ostajemo u federalnoj kao ekspozitura i to je realnost na duži period.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 17:47Uvijek je dobro kad pobjedis ili kao danas prodjes u naredni krug KUP-a. Obzirom da nam to nije prioritet, da nam je osnovni cilj opstanak u ligi, nebih bio nezadovoljan i da smo danas ispali iz KUP-a.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Nazalost, nisi u pravu vjeruj. Dosta vise mogu i rade nego sto mi mislimo. Trajace to jos par godina, posle toga opet ce doci Sarajevo i Zeljo na red, dok ce ostali biti ucesnici i trositi pare.Skver je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:58Balja, nisu Vico i Beus nedodirljivi, i oni padaju kad ime mentori odu a odlaze.....ide to, samo malo strpljenja, pa nisu vlasnici PL, mada se tako ponasaju.....inace mogu lagano dobiti po labrnji, ovo je doslo do kulminacije....TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:47Iskreno dosta znoja treba proliti, da bi opstali u ligi. Sto se tice ulaska u PL BiH, ne znam ko u ovakvim okolnostima zeli uci u PL BiH.
Elvir Baljic
Nece biti lako, slazem se, TK itekako ima potencijala samo to treba sabrati, jest da bosnji treba malo duze da skonta....pa bolan Posusje, Sloga, Radnik, Siroki, Rudar postadose giganti za Slobodu, nece moci.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:02Nazalost, nisi u pravu vjeruj. Dosta vise mogu i rade nego sto mi mislimo. Trajace to jos par godina, posle toga opet ce doci Sarajevo i Zeljo na red, dok ce ostali biti ucesnici i trositi pare.Skver je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:58Balja, nisu Vico i Beus nedodirljivi, i oni padaju kad ime mentori odu a odlaze.....ide to, samo malo strpljenja, pa nisu vlasnici PL, mada se tako ponasaju.....inace mogu lagano dobiti po labrnji, ovo je doslo do kulminacije....TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:47
Iskreno dosta znoja treba proliti, da bi opstali u ligi. Sto se tice ulaska u PL BiH, ne znam ko u ovakvim okolnostima zeli uci u PL BiH.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
30 godina se kotrlja lopta, i isto toliko podobni i prvaci se odredjuju van zelenog terena. Iskreno volio bih da nisam u pravu, ali cinjenici su nesto sto treba uzeti u obzir.Skver je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:09Nece biti lako, slazem se, TK itekako ima potencijala samo to treba sabrati, jest da bosnji treba malo duze da skonta....pa bolan Posusje, Sloga, Radnik, Siroki, Rudar postadose giganti za Slobodu, nece moci.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:02Nazalost, nisi u pravu vjeruj. Dosta vise mogu i rade nego sto mi mislimo. Trajace to jos par godina, posle toga opet ce doci Sarajevo i Zeljo na red, dok ce ostali biti ucesnici i trositi pare.
Elvir Baljic
U pravu su 100%, rekao sam nece biti ni malo lako ali ide to polako naprijed, fudbal je odraz politike, ali vec dolazi do zasicenja bosanko hervegovackih vladara tame a ovi iz saveza su samo njihov produkt......nicija nije do zore pa ni njihova.....pogotovo sve vise se para ulaze a kad su pare tu yebes naciju i nacionalnost, pucaju tikve, brat brata ne ferma.....nece niko zuluma, kad padnu vladari, padaju i njihovi podanici....ne moze se vjecno od politike i kriminala zivjeti, valja nesto i proizvoditi, raditi.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:1330 godina se kotrlja lopta, i isto toliko podobni i prvaci se odredjuju van zelenog terena. Iskreno volio bih da nisam u pravu, ali cinjenici su nesto sto treba uzeti u obzir.Skver je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:09Nece biti lako, slazem se, TK itekako ima potencijala samo to treba sabrati, jest da bosnji treba malo duze da skonta....pa bolan Posusje, Sloga, Radnik, Siroki, Rudar postadose giganti za Slobodu, nece moci.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:02
Nazalost, nisi u pravu vjeruj. Dosta vise mogu i rade nego sto mi mislimo. Trajace to jos par godina, posle toga opet ce doci Sarajevo i Zeljo na red, dok ce ostali biti ucesnici i trositi pare.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Veoma vazna tri boda, sto za samopouzdanje, sto da pobjeda u Bihacu dobije na znacaju. Zalaganje i trud ove mlade ekipe dolazi do izrazaja.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Cestitke i od mene
I nadam se da ovaj put niste " ukrali " pola sata kao u Bihacu
I nadam se da ovaj put niste " ukrali " pola sata kao u Bihacu

-
- Kontakt:
Hvala drug. Obzirom da znam vecinu igraca Slobode, vjeruj da nisam ni ocekivao neku ozbiljnu pricu, a pogotovo uz sve Probleme vezane za Slobodu. Svakako sretno u nastavku.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Hvala, takodje vama cestitke na pobjedi u Hadzicima.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 sep 2025, 18:04Cestitke i od mene
I nadam se da ovaj put niste " ukrali " pola sata kao u Bihacu![]()
Elvir Baljic
Čestitke ekipi na pobjedi.