NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NebeskaSila96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NebeskaSila96 » 24 sep 2025, 15:32

harden je napisao/la:
24 sep 2025, 15:30
slika
Hinestroza,jel ovo onaj što se registracija čekala?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 sep 2025, 15:34

NebeskaSila96 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:32
Hinestroza,jel ovo onaj što se registracija čekala?
Jeste, nisam ni primjetio da je na klupi. Onda on vjerovatno starta za vikend. Na treningu je strasan al na pripremnim je bio potanak..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 sep 2025, 15:35

Yordan Andrés Campana Hinestroza je napokon na klupi, to znači da je dobio radnu dozvolu nakon pet odigranih kola.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 24 sep 2025, 16:12

1-0 vodimo

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 sep 2025, 16:57

0:2 Brankovic
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 24 sep 2025, 17:12

3-0 Mahmud

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 sep 2025, 17:13

Lijepo, pozitivno sam iznenadjen iako je nizeligas u pitanju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 sep 2025, 17:28

I ja sam pozitivno iznenađen, samo da ne poletimo kao poslije Stupčanice.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 24 sep 2025, 17:28

Pozitivna stvari radi samopouzdanja i ,,razdrmavanja,, ekipe jer poslije subote je sve faktički pomrlo ali idemo dalje…

Ako može savez nekako dalje gostovanje naći npr. Trebinje, Bijeljina, Zvornik bilo bi nam blizu :guz:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 24 sep 2025, 17:52

A nek se i Campani napokon rijesila dozvola

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 24 sep 2025, 19:46

Sad malo ohladjene glave nakon vikenda. I dalje smatram da Zera nije dorastao zadatku. Bio sam za to da mu se da prilika i mislim da nakon Tuzla Citya je ta prilika prosla. Isao je da izmjesa sastav da odmori igrace za kup pa za iduci vikend i pao je. Takodjer nije sve ni na zeri igraci su lose odgovorili na promjenu sastava. Nemoj da zaboravimo da smo 2 zicera pri 0:0 promasili, jeli Bozic tuko glavom sam 5 metara od gola i direkt u golmana pa onda Mahmud masi loptu i to drugu utakmicu masi loptu i protiv viteza je isto. Taj dio nije do trenera ne suta je trener.

Danas vidim miksao je sastav ali dosta oprezniji nego za vikend opet je izveo neke bolje igrace uz miks rezervi. Ali sad kad je jasno da Zera za sad ostaje sretno mu i da bog da nam pokazao da je utakmica protiv Tuzle samo los dan bio.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 24 sep 2025, 19:55

Svaka pobjeda mnogo znaci, posebno nakon onako lose odigrane utakmice u subotu

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 24 sep 2025, 20:15

Promjena trenera nakon 5 kola… I onda price o kontinuitetu….U istim recenicama. Nogometno neobrazovani navijaci ni ne zasluzuju bolje

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 sep 2025, 20:20

lobiranje je napisao/la:
24 sep 2025, 20:15
Promjena trenera nakon 5 kola… I onda price o kontinuitetu….U istim recenicama. Nogometno neobrazovani navijaci ni ne zasluzuju bolje
To ispada da sam ja neobrazovan navijač?

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 24 sep 2025, 20:26

NeRi_K je napisao/la:
24 sep 2025, 20:20
lobiranje je napisao/la:
Ili da si obrazovani nenavijac ;)

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 24 sep 2025, 20:29

NeRi_K je napisao/la:
lobiranje je napisao/la:
To ispada da je svako ko trazi da se mijenja trener nakon 5 utakmica u ekipi koja je jedva izborila opstanak i dovela 10 plus novih igraca..Kao klub nemamo dosta stvari za koje se smatraju da su osnovni uvjeti koji bi pomogli razvoju igraca,ekipe,strucnog staba...Uprava radi kvalitetne stvari ali i dalje nije dovoljno za kvalitetan iskorak..Potrebna nam je stabilnost,kontinuitet na svim nivoima u klubu..To nam fali preko decenije i poceli smo stvarati nesto sto bi moglo imati smisla i gdje mozemo kreirati okruzenje koje bi moglo dati rezultata kroz par godina,,citaj napad ili ulazak u pl

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 sep 2025, 22:30

slika
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 sep 2025, 23:10

lobiranje je napisao/la:
24 sep 2025, 20:29
NeRi_K je napisao/la:
lobiranje je napisao/la:
To ispada da je svako ko trazi da se mijenja trener nakon 5 utakmica u ekipi koja je jedva izborila opstanak i dovela 10 plus novih igraca..Kao klub nemamo dosta stvari za koje se smatraju da su osnovni uvjeti koji bi pomogli razvoju igraca,ekipe,strucnog staba...Uprava radi kvalitetne stvari ali i dalje nije dovoljno za kvalitetan iskorak..Potrebna nam je stabilnost,kontinuitet na svim nivoima u klubu..To nam fali preko decenije i poceli smo stvarati nesto sto bi moglo imati smisla i gdje mozemo kreirati okruzenje koje bi moglo dati rezultata kroz par godina,,citaj napad ili ulazak u pl
Žerić je preuzeo ekipu na vrijeme, preuzeo je ekipu prema kojoj nije bilo ni jedne marke dugovanja. Igrački kadar je skompletiran na samom početku priprema i imao je dovoljno vremena da na kvalitetan način spremi ekipu.
Ono što treba naglasiti zadržao je okosnicu ekipe koja se poznaje i koja je pokazala kvalitet, a to su Zgonjanin, Zarić, Fontemachi, Božić i Salkanović. Rijetko kad je neki trener imao uslove kao što ih je imao Žerić.
Slažem se da je s jedne strane potreban mir, ali rezultat je u ovome trenutku prebitan i uz dobar rezultat sve će ići lakše. A to je prije svega više publike tj. veći priliv novca, više interesa od stane sponzora, viših nivoa vlasti odakle ozbiljna lova može doći.
Liga nikad nije bila jača, nikad nije bilo manje klubova u istoj, svaka utakmica je i više nego bitna, a pogotovo bodovi na domaćem terenu bi trebali biti pod moranje.
Šta ako Vico donese odluku na polusezoni da se spajaju FBiH i RS što nije nemoguće, jer svašta je za očekivati od našeg saveza, to znači da moramo biti u top 6 ekipa.
Nije ovdje stvar u Upravi, svaka čast za ono što rade, iako i tu ima mjesta za napredak na svim poljima, ovdje je pitanje ima li Žera kapacitet da bude u vrhu tabele. Nisam nikad htio javno iznositi prljavi veš ni u najgorim vremenima, jer znam da to narušava atmosferu, a vjerujem da ga i sada ima poprilično.
Naglasio bih da se 90% financiranja kluba odnosi na novac iz gradskog budžeta koji punimo ja i ti, tako da imam u tom slučaju u više prava da ispune moja očekivanja.
Ne maštam u Premijer ligi, jer nam za tako nešto treba trenutni budžet X 10 i znam da smo iz dana u dan sve dalje od toga da budemo u top deset klubova u državi, ali očekujem da igramo zajednički drugi rang takmičenja.
Ovdje ako čovjek nema isto mišljenje, ako ne podržava neke poteze čelnih ljudi kluba odmah je neškolovan, mrzitelj i sve ostale loše epitete pokupi.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 24 sep 2025, 23:42

NeRi_K je napisao/la:
24 sep 2025, 23:10
lobiranje je napisao/la:
24 sep 2025, 20:29
NeRi_K je napisao/la:

Žerić je preuzeo ekipu na vrijeme, preuzeo je ekipu prema kojoj nije bilo ni jedne marke dugovanja. Igrački kadar je skompletiran na samom početku priprema i imao je dovoljno vremena da na kvalitetan način spremi ekipu.
Ono što treba naglasiti zadržao je okosnicu ekipe koja se poznaje i koja je pokazala kvalitet, a to su Zgonjanin, Zarić, Fontemachi, Božić i Salkanović. Rijetko kad je neki trener imao uslove kao što ih je imao Žerić.
Slažem se da je s jedne strane potreban mir, ali rezultat je u ovome trenutku prebitan i uz dobar rezultat sve će ići lakše. A to je prije svega više publike tj. veći priliv novca, više interesa od stane sponzora, viših nivoa vlasti odakle ozbiljna lova može doći.
Liga nikad nije bila jača, nikad nije bilo manje klubova u istoj, svaka utakmica je i više nego bitna, a pogotovo bodovi na domaćem terenu bi trebali biti pod moranje.
Šta ako Vico donese odluku na polusezoni da se spajaju FBiH i RS što nije nemoguće, jer svašta je za očekivati od našeg saveza, to znači da moramo biti u top 6 ekipa.
Nije ovdje stvar u Upravi, svaka čast za ono što rade, iako i tu ima mjesta za napredak na svim poljima, ovdje je pitanje ima li Žera kapacitet da bude u vrhu tabele. Nisam nikad htio javno iznositi prljavi veš ni u najgorim vremenima, jer znam da to narušava atmosferu, a vjerujem da ga i sada ima poprilično.
Naglasio bih da se 90% financiranja kluba odnosi na novac iz gradskog budžeta koji punimo ja i ti, tako da imam u tom slučaju u više prava da ispune moja očekivanja.
Ne maštam u Premijer ligi, jer nam za tako nešto treba trenutni budžet X 10 i znam da smo iz dana u dan sve dalje od toga da budemo u top deset klubova u državi, ali očekujem da igramo zajednički drugi rang takmičenja.
Ovdje ako čovjek nema isto mišljenje, ako ne podržava neke poteze čelnih ljudi kluba odmah je neškolovan, mrzitelj i sve ostale loše epitete pokupi.

Nije cilj bio da branim upravu i da vrijeđam vec da moramo nauciti biti strpljivi...Znamo svi sta je Jedinstvo prozivjelo zadnjih 15ak godina...Zbog toga moramo nauciti biti strpljivi...Glavni razlog treba biti sto se oko kluba napokon radi ozbiljno...Slazem se da uprava treba jos bolje raditi jer ima puno mjesta za napredak...Treba im pomoc na vise polja...
Zasluzio je Zeric polusezonu...Nakon toga treba napraviti presjek rada...Nisam svojim postom direktno dao licnu podrsku Zericu ali dajem podrsku za mir i stabilnost..MIslim da opstanak nije upitan pa samim tim imamo prostora da damo Zericu sansu...
Mislim da smo jos daleko od ozbiljne borbe za vrh u prvoj ligi ali bitno da je da smanjujemo zaostatak na dosta polja...
Trebamo nastaviti graditi, ako se i promjeni uprava...Iduca da na ovim temeljima nastavit raditi i donese jos veci napredak
Imamo napokon uvid da bi Jedinstvo moglo doci na stare staze i dosta nas je optimisticno ali kao sto sam rekao trebamo nauciti biti strpljivi jer ce nam trebati jos par godina ovakvog i kvalitetnijeg rada da budemo kandidat za ulazak i opstanak u pl...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 sep 2025, 23:47

to jeste, mi ne mozemo ni promociju izboriti niti da ispadnemo iz lige

razlika je samo hocemo li biti cetvrti i deveti, a i mozda dugorocno gledajuci kakve cemo temelje napraviti sa ekipom

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 8 gostiju.