Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nariba Slot Hugu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako volim ovu brutalnost i iskrenost kod Slota.
Slažem se.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa i da izbacis Ria ne mozes ubaciti Chiesu, opcepoznato pravilo stranaca. Ali evo svakako ce Chiesa uletiti umjesto Leonia po ovim novim pravilima
Ekitike baš kretenski, nisi izmislio gol iz ničeg, nije ni neki super bitan gol. Rekao bih ok da je bilo nešto posebno, poruka, posveta, ali jarane daješ gol raspadnutom Southamptonu, a još se ne zna da li je Mickey Mouse kup ili je trofej (depends who wins it).
Bravo za Slota
Bravo za Slota

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A jbt kako se uhvatio za Bradleya

Dijete je ovo i dalje, ne treba zaboraviti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Uh strasno
ne djeluje nikako dobro, ko da mu je noga vec na tom snimku otekla. Bas nesto nemamo srece s tim mladim talentima vazda fasuju teske povrede, Gomez, Eliott pa i Danns i Bajcetic..

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Mislim da je sezona gotova za njega, al aj vidjet ćemo
U slucaju onog najgoreg mora se reagovati u januaru. Sa tri stopera se ne moze izgurati sezona, pogotovo kad dva od tri Gomez i Konate. Da ne bi opet morali nekog Willamsa iz podruma vadit.
Naravno ce nas zayebavanje oko Guehija kostati...
Naravno ce nas zayebavanje oko Guehija kostati...
Srce, čast i ponos!
Ipak ACL, uzas. Krivo mi je zbog njega jer djeluje kao ogroman talenat a ko zna sta ce sad biti nakon tako teske povrede s 19 godina.
Kad razmislim nisam dugo vidio tako tesku povredu na onako glup i nesretan nacin.
Kad razmislim nisam dugo vidio tako tesku povredu na onako glup i nesretan nacin.
Zao mi momka. A odlican igrač
Stoperi se najlakše oporavljaju od ovakvih stvari.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Parish trlja ruke, Glasner vjerovatno ludi po ulicama Londona
Ako se dođe u januar, prvi na tabeli, prošli kupove, dobri u Ligi prvaka nemaju šta čekati i moraju ići po Marca, ostalo je sve bacanje sezone.

Ako se dođe u januar, prvi na tabeli, prošli kupove, dobri u Ligi prvaka nemaju šta čekati i moraju ići po Marca, ostalo je sve bacanje sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Chiesa upada umjesto leonija u LP. Sudbina pise nesto cudesno za njega 

Protiv C. Palace u kupu 29.10 na Anfieldu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Sudbina kaže da će krenuti dobro i onda pokidati ACL u novembru.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.