FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako uvijek neka “saznanja” od sportsporta budu kad je neka gungula u klubu, kad je procurio spisak soba iz hotela nakon dva dana odjednom dolazi ZM pa se oglasava Ajla nakon tri cetiri dana, sad ovo oko derbija pa iduci dan odjednom ode Jatta u UAE.
Necu da vjerujem dok ga ne vidim u dresu Al Jazire.
A i da ode nije toliko ni los potez sa financijske strane, generalno gledano igracki nam ne moze ove sezone pomoci jer ce mu svaki sudac izvuc karton do 35 min.
Necu da vjerujem dok ga ne vidim u dresu Al Jazire.
A i da ode nije toliko ni los potez sa financijske strane, generalno gledano igracki nam ne moze ove sezone pomoci jer ce mu svaki sudac izvuc karton do 35 min.
-
- Kontakt:
Ja sam bio na sjeveru protiv Veleza. Gdje si ti bio, jesi li bio uopste na utakmici. Nisam cuo da ti i tvoji istomisljnici tjerate Husrefa, tjerate Ismira i upravunapoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:00Nemoj, sad ce Herson i Tatamata da ti kazu da si narikaca. Suti i klimaj glavom, vjeruj u borbe protiv saveza, vjeruj da smo najjaci al nam ne daju, Ismir ima dobre namjere, prave nam Amsterdam Arenu da nam djeca ne kisnu, stolice od marmelade a golovi od cokolade. Povedi nas Ismireeee
Kad covjek cita ovaj forum tacno vidi da ljudi mole Boga da klub izgubi zbog Husrefa ili da se neka napravi steta klubu zbog Ismira. Vise se ne radujete ni kad se nesto dobro desi. Evo ako pobijedimo u derbiju pojest cete se od muke znam to
-
- Kontakt:
Kao veliki navijač FK Sarajevo, ponekad se zapitam gdje idemo s ovom situacijom s B timom.
U svakom slučaju, to su sve igre koje vode do konačnog cilja – jačanje kluba. Ipak, budi jasna stvar: ukoliko uprava nastavi slijevati naše resurse na strane pijane golmane i sumnjive transfere, nećemo daleko dogurati. Ako idemo prema zoni juniora, trebamo znati ko i kako vodi klub, i uzeti stvari u svoje ruke.
Ove rasprave ne mogu doći ni do kojeg rješenja ako samo sjedimo i klimamo glavom. Regionalni rivalitet je dodatna motivacija, ali ne bi trebali zaboraviti našu misiju. Kako mislite da bismo se trebali postaviti prema upravi kluba da postignemo krucijalne promjene?
Prvo, solidarnost i dosljednost trebaju ostati naši principi, a prijem B tima u ligu već oslikava toliku promjenu pravaca. Iako se s jedne strane radujem što se naši mladi igrači takmiče, s druge strane brinem se s obzirom na sve promjene unutar saveza i kako će to uticati na naš ugled.„Čemu onda godina borbe protiv Čolpe i Vice, rukovodstva FSKS ako ćemo na kraju da se sagnemo i poljubimo ruku?“
U svakom slučaju, to su sve igre koje vode do konačnog cilja – jačanje kluba. Ipak, budi jasna stvar: ukoliko uprava nastavi slijevati naše resurse na strane pijane golmane i sumnjive transfere, nećemo daleko dogurati. Ako idemo prema zoni juniora, trebamo znati ko i kako vodi klub, i uzeti stvari u svoje ruke.
Ove rasprave ne mogu doći ni do kojeg rješenja ako samo sjedimo i klimamo glavom. Regionalni rivalitet je dodatna motivacija, ali ne bi trebali zaboraviti našu misiju. Kako mislite da bismo se trebali postaviti prema upravi kluba da postignemo krucijalne promjene?
Ovoliko slijep tesko se moze bitiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:57Ti si stvarno ili slijep pored ociju, ili jednostavno placenik.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:56Ma neki nasi navijaci mole Boga da izgubimo, mole Boga da nam propadne projekat B ekipe, mole Boga da ode investitor...
Horde odbile samo 500 karti jer bi to ocito postala praksa da nam daju i klub se solidarisao nece ni oni na derbi i odmah svi na klub..
Stvarno se pretjeruje. Nekad treba kritikovati a nekad pohvaliti. Ne mozes samo kritikovati svoje i hvaliti tudje![]()
Nije puka slučajnost nego moze biti i potez ovih da se dodvore, moze biti svasta tu. Tu ti niko nije čist, ni komsinice, ni fsks ni mi. Nego me nervira da kad krene loše nema se mjere, sve je odma crno automatski. 3 pobjede se uvezu gleda se raspored i možemo li do prvog mjesta, zaboravi se na sve Ajle u klubu.hazarder je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:02Da mi kažu kako mi nemamo veze s tim i da je puka slučajnost to što je prva tačka dnevnog reda novog/starog FSKS uključivanje B ekipe Sarajeva.napoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:00Nemoj, sad ce Herson i Tatamata da ti kazu da si narikaca. Suti i klimaj glavom, vjeruj u borbe protiv saveza, vjeruj da smo najjaci al nam ne daju, Ismir ima dobre namjere, prave nam Amsterdam Arenu da nam djeca ne kisnu, stolice od marmelade a golovi od cokolade. Povedi nas Ismireeee![]()
I meni je pun q svega. Odavno mi se nije sve tako zgadilo, ali vala mrzim i ovo kad ovdje dodjes svaki tekst se komentarise nama u kontru.
Evo ovdje se predstavi 500 karata od kona vrh, sta hocemo vise?
10.000 im kapacitet, odbij 1000 na tampon zone. Ostane 9. Od toga nije u redu da tražimo 1000, njima 8?
E ovi imaju mana i gresaka koje nisu nakupile mnoge uprave,mogao bi knjigu napisati za ove cetiri godine sto su tu,nikad gora uprava kluba.Maroon1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:51Sta god klub da napravi i koji god potez da uradi naci ce se neko da pametuje, jer je inace to u zivotu najlakse raditi - traziti dlaku u jajetu. Svakom i svacemu na svijetu se moze naci mana.

Ne zna se ko je gori, Uprava kluba ili trenutni predstavnici nasih navijaca koji su prvo plasirali pricu i optuzili svoj klub za namjestanje, pa nakon toga se povukli od svega toga iz ko zna kojih razloga i usutili na sve sto se desava u i oko kluba. I sad povrh svega odbili da podrze ekipu i dopustili da nasi igraci sami budu na Grbavici. Tesko je dokuciti kako smo uspjeli doci do ovog stanja gdje se ne zna ko pije a ko placa i u klubu i na tribini. Sve je zrelo za totalnog remonta.
ni meni neće nikad bit jasno, previše stvari nema apsolutno nikakvog smisla, a konstantno se pokušavaju zamazati oči svimaGomis99 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:43Ne zna se ko je gori, Uprava kluba ili trenutni predstavnici nasih navijaca koji su prvo plasirali pricu i optuzili svoj klub za namjestanje, pa nakon toga se povukli od svega toga iz ko zna kojih razloga i usutili na sve sto se desava u i oko kluba. I sad povrh svega odbili da podrze ekipu i dopustili da nasi igraci sami budu na Grbavici. Tesko je dokuciti kako smo uspjeli doci do ovog stanja gdje se ne zna ko pije a ko placa i u klubu i na tribini. Sve je zrelo za totalnog remonta.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Mi ne kontamo da su ovi u upravi neuspješni i nejasni nama, a sebi su itekako uspješni. Gledajući finansijski, sto sigurno investotor iz inostranstva jedino gleda, ovi su najuspješniji bh. klub svih vremena i njima je to jasno cim pogledaju bilans na računu.
Ovaj sav ostali cirkus je da nama zamaže malo oči i umiri nas, jer mi želimo skroz nešto drugo.
Ovaj sav ostali cirkus je da nama zamaže malo oči i umiri nas, jer mi želimo skroz nešto drugo.
-
- Kontakt:
Kiliko vas ima na forumu sto vam nista ne valja, eto skupite se, razvucite neku parolu, skandirajte, nesto uradite...
Na stadionu vas nisam cuo. Ali zato na fb i na forumu sve moguce grozote ste ispucali. Sa vrijedjanja i pogrdnih nadimaka ste presli na psovke djeci i zelje da izginu, pomru i sl.
Zapitajte se malo sta je s vama
Svako vrijedjanje igraca, uprave, trenera, bivsih igraca i pogotovo navijaca naseg kluba treba strogo kaznjavati i odstranjivati. Zbog dvadesetak forumasa koji nemaju kucnog odgoja ovaj forum je dno dna
Na stadionu vas nisam cuo. Ali zato na fb i na forumu sve moguce grozote ste ispucali. Sa vrijedjanja i pogrdnih nadimaka ste presli na psovke djeci i zelje da izginu, pomru i sl.
Svako vrijedjanje igraca, uprave, trenera, bivsih igraca i pogotovo navijaca naseg kluba treba strogo kaznjavati i odstranjivati. Zbog dvadesetak forumasa koji nemaju kucnog odgoja ovaj forum je dno dna
-
- Kontakt:
Jarane, prodali su bar 10 miliona dolara igraca u zadnje dvije godine, eto nek neko sabere. Da si ti Mirvic ili Tan, bil ti to bilo bitnije ili da ti klub koji si kupio u Zanzibaru osvaja neke titule i pobjedjuke neke druge klubove iz Zanzibara?
Kume prati futsal, ne nerviraj se oko Ismira i de.bila.!

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ja opet kazem evo cisto prakticno gledano nista nismo dobili.
Znaci umjesto da imas 500 svojih navijaca pod krovom da grme i njih par milja manje zbog tampona sad ce njih biti par milja vise a nasi ce biti bez ikakve podrske.
Ostavio sam mogucnost da strumfovi lazu da nije odgovoreno na vrijeme ali s obzirom da to sve ide pismenim putem vrlo lako je demantovati ako je laz, a vidimo niko nista ne demantuje znaci i to je tacno da nismo odgovorili u predvidjenom roku.
Samo se nadati da ovo dodatno nalozi ekipu pa da izginu na terenu iz inata nekog. Mozda jedina stvar koja moze biti pozitivna iz ovoga svega.
Kazu Sivac ce suditi znaci bice jako malo aktivne igre jer on sjecka konstantno, a znao je i njima fino zasiljit. Teska nas tekma ceka, ali kvalitet igracki je definitivno na nasoj strani. Njima se igra zasniva na kontrama i to ako ne dozvolimo odradili smo pola posla.
Znaci umjesto da imas 500 svojih navijaca pod krovom da grme i njih par milja manje zbog tampona sad ce njih biti par milja vise a nasi ce biti bez ikakve podrske.
Ostavio sam mogucnost da strumfovi lazu da nije odgovoreno na vrijeme ali s obzirom da to sve ide pismenim putem vrlo lako je demantovati ako je laz, a vidimo niko nista ne demantuje znaci i to je tacno da nismo odgovorili u predvidjenom roku.
Samo se nadati da ovo dodatno nalozi ekipu pa da izginu na terenu iz inata nekog. Mozda jedina stvar koja moze biti pozitivna iz ovoga svega.
Kazu Sivac ce suditi znaci bice jako malo aktivne igre jer on sjecka konstantno, a znao je i njima fino zasiljit. Teska nas tekma ceka, ali kvalitet igracki je definitivno na nasoj strani. Njima se igra zasniva na kontrama i to ako ne dozvolimo odradili smo pola posla.
Barem nam djeca ne kisnu na forumu !Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:53Kiliko vas ima na forumu sto vam nista ne valja, eto skupite se, razvucite neku parolu, skandirajte, nesto uradite...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
E čuj nije čuo ljude na stadionu, i ovo se već ponavlja par puta, mora da je stigla direktiva šta da se piše 
Be careful what you wish for

Be careful what you wish for

Nije se ni moglo čuti na sjeveru. Na istoku je bilo par pojedinaca koji su skandirali protiv Mirvića.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Pocinjete i buncati
Kakve direktive, od koga, sta pises ti? Gdje ti zivis, na kojoj planeti? Isto djeca bgm
Samo daj negativu neku, poceli i umisljati stvari, stalno neke teorije zavjere, sizofrenija neka sta god se desi raspad sistema, hajmo tjerati, nema nista od nas, lopovi nasi a svi ostali posteni...
Kakav kralj gdje su rashodi tu legendo?Strosmajer je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:52Mi ne kontamo da su ovi u upravi neuspješni i nejasni nama, a sebi su itekako uspješni. Gledajući finansijski, sto sigurno investotor iz inostranstva jedino gleda, ovi su najuspješniji bh. klub svih vremena i njima je to jasno cim pogledaju bilans na računu.
Ne zaboravi uplatiti za bilbord, selam.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 14:31Pocinjete i buncati
Kakve direktive, od koga, sta pises ti? Gdje ti zivis, na kojoj planeti? Isto djeca bgm
Samo daj negativu neku, poceli i umisljati stvari, stalno neke teorije zavjere, sizofrenija neka sta god se desi raspad sistema, hajmo tjerati, nema nista od nas, lopovi nasi a svi ostali posteni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.