FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ismirko vicina kujica
-
- Kontakt:
Mirvic je nazalost na Vicinom povodcu tako je kako je. Haj bar smo iskamcili ovo za B tim.
Ako sad odobre takmičenje B timu onda i zvanično postajemo qrve saveza protiv kojeg smo se navodno borili do nedavno. Hvala vam.
-
- Kontakt:
Ostalo bi im 9000 možda i čitavih 10 000Morpheus je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:37Kako 1500 kad su ostali bez jedne tribine? Od kapaciteta stadiona odbij kapacitet južne tribine, odbij tih 1500, odbij kapacitet dvije tampon zone. I koliko ostane njima? Kada skontaš koliko je njima ostalo, skontaj da li je realno da mi dobijemo 1500.bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:43Pa zašto što su hladno mogli dati nam i 1500 karti . Ja isto mislim da ljudi koji vode klub rade puno gluposti al što se tiče ovog dijela oko derbya i ulaznica FKS apsolutno ništa loše nije uradio .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 sep 2025, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ostalo bi im ispod 8k, nije bilo realno da dobijemo vise. Nasi su trebali uzeti 500 i gotovo. Bolje ista nego nista, sada nece biti ni nasih ni tampon zona, tako da ce biti 10k samo njihovih. Ovo sapostenje cista glupost i ne odlazak delegacije.bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:12Ostalo bi im 9000 možda i čitavih 10 000Morpheus je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:37Kako 1500 kad su ostali bez jedne tribine? Od kapaciteta stadiona odbij kapacitet južne tribine, odbij tih 1500, odbij kapacitet dvije tampon zone. I koliko ostane njima? Kada skontaš koliko je njima ostalo, skontaj da li je realno da mi dobijemo 1500.bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:43Pa zašto što su hladno mogli dati nam i 1500 karti . Ja isto mislim da ljudi koji vode klub rade puno gluposti al što se tiče ovog dijela oko derbya i ulaznica FKS apsolutno ništa loše nije uradio .
Dobro smo se izborili sa savezom

-
- Kontakt:
Nikad gluplja uprava nikad gluplje Horde
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne može 10 hiljada nikako. Na nas i tampon zonu otpada 2500 najmanje. Koji je sad kapacitet stadiona?
-
- Kontakt:
11.800 je trenutni kapacitet Grbavice . Nama da su dali 1500 i još nek gube u tampon zoni 1000 opet bi mogli oni imati 9000.maroon46 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:21Ostalo bi im ispod 8k, nije bilo realno da dobijemo vise. Nasi su trebali uzeti 500 i gotovo. Bolje ista nego nista, sada nece biti ni nasih ni tampon zona, tako da ce biti 10k samo njihovih. Ovo sapostenje cista glupost i ne odlazak delegacije.
Dobro smo se izborili sa savezom![]()
![]()
-
- Kontakt:
Je li losa ili dobra stvar za nas klub sto ce B tim igrati ligu a ne samo prijateljske? Ti bi volio da ne igraju ligu, mislis da je to bolja solucija za FK Sarajevo?!
Trenutno igraju protiv Radnik Bijeljina prvog tima, Sloge Doboj, prvog tima Sarajeva itd… ako budu igrali kanton igrat ce protiv Hrida…
-
- Kontakt:
E **** majku ne valja sto ne igraju kanton,ne valja kad igraju.Jok kume treba posteno i dalje ,pa nek nas kolju tupim nozem.Majke mi niste normalni,ja bi sad sve silom na silu.(mafia na mafiu)
-
- Kontakt:
Kad nisu reg b tim isti on je pisao da nismo sposobni i slicne stvari kad reg. B tim onda si kujica hhaha ovo nisu istine svega mi,mozda najbolja solucija da registrujemo C tim pa mozda bude sretan hahaTatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:40Je li losa ili dobra stvar za nas klub sto ce B tim igrati ligu a ne samo prijateljske? Ti bi volio da ne igraju ligu, mislis da je to bolja solucija za FK Sarajevo?!
- Maroon1946
- Kontakt:
Sta god klub da napravi i koji god potez da uradi naci ce se neko da pametuje, jer je inace to u zivotu najlakse raditi - traziti dlaku u jajetu. Svakom i svacemu na svijetu se moze naci mana.
-
- Kontakt:
Ma neki nasi navijaci mole Boga da izgubimo, mole Boga da nam propadne projekat B ekipe, mole Boga da ode investitor...
Horde odbile samo 500 karti jer bi to ocito postala praksa da nam daju i klub se solidarisao nece ni oni na derbi i odmah svi na klub..
Stvarno se pretjeruje. Nekad treba kritikovati a nekad pohvaliti. Ne mozes samo kritikovati svoje i hvaliti tudje
Horde odbile samo 500 karti jer bi to ocito postala praksa da nam daju i klub se solidarisao nece ni oni na derbi i odmah svi na klub..
Stvarno se pretjeruje. Nekad treba kritikovati a nekad pohvaliti. Ne mozes samo kritikovati svoje i hvaliti tudje
-
- Kontakt:
Ti si stvarno ili slijep pored ociju, ili jednostavno placenik.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:56Ma neki nasi navijaci mole Boga da izgubimo, mole Boga da nam propadne projekat B ekipe, mole Boga da ode investitor...

Čemu onda godina borbe protiv Čolpe i Vice, rukovodstva FSKS ako ćemo na kraju da se sagnemo i poljubimo ruku? Onda ne treba ni da se žalimo kad se budemo sklanjali po potrebi jer će nam se eto negdje drugo vratiti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:40Je li losa ili dobra stvar za nas klub sto ce B tim igrati ligu a ne samo prijateljske? Ti bi volio da ne igraju ligu, mislis da je to bolja solucija za FK Sarajevo?!
Naravno da mi je drago da se B tim takmiči al' bi mi draže bilo da se jednom istraje u nečemu i ostane dosljedan. Sad nam je OK rukovodstvo u Kantonu a i suđenje nam je fer i korektno.
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoj, sad ce Herson i Tatamata da ti kazu da si narikaca. Suti i klimaj glavom, vjeruj u borbe protiv saveza, vjeruj da smo najjaci al nam ne daju, Ismir ima dobre namjere, prave nam Amsterdam Arenu da nam djeca ne kisnu, stolice od marmelade a golovi od cokolade. Povedi nas Ismireeee
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Da mi kažu kako mi nemamo veze s tim i da je puka slučajnost to što je prva tačka dnevnog reda novog/starog FSKS uključivanje B ekipe Sarajeva.napoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:00Nemoj, sad ce Herson i Tatamata da ti kazu da si narikaca. Suti i klimaj glavom, vjeruj u borbe protiv saveza, vjeruj da smo najjaci al nam ne daju, Ismir ima dobre namjere, prave nam Amsterdam Arenu da nam djeca ne kisnu, stolice od marmelade a golovi od cokolade. Povedi nas Ismireeee

- muhamedhulk
- Kontakt:
FKS je podrzao novi savez u KS, ALI ti ljudi koji su izabrani nisu u mogucnosti da se izbore i upisu kao LEGITIMNI predstavnici saveza.
logicno da ce FKS gledati svoj interes i logicno da ce podrzati one koji su sposobni da se upisu u registar kao LEGITIMNI. ma kako se zvali.
boli me k ko ce potpisati da igra B ekipa, novi ili stari. a prica oko povladjivanju saveza (novog ili starog) FKS je suplja, i novi savez je zeljina ravaku gdje ni mi nismo bili sposobni zauzeti se za sebe.
tako da - cupaj sta stignes i od koga. jbg.
logicno da ce FKS gledati svoj interes i logicno da ce podrzati one koji su sposobni da se upisu u registar kao LEGITIMNI. ma kako se zvali.
boli me k ko ce potpisati da igra B ekipa, novi ili stari. a prica oko povladjivanju saveza (novog ili starog) FKS je suplja, i novi savez je zeljina ravaku gdje ni mi nismo bili sposobni zauzeti se za sebe.
tako da - cupaj sta stignes i od koga. jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.