KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

svrakino1921
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la svrakino1921 » 24 sep 2025, 10:46

gazijabih je napisao/la:
24 sep 2025, 09:58
slika
Mislim da bi bolje bilo da su ovako dvoranu koncipirali za utakmice.

bravo

ali sigurno nisi znao da su teleskopi sjever i jug zašarafljeni za zidove dvorane
navodno ne mogu ih pomjerat

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 24 sep 2025, 10:58

Ulozene su pare u ekipu i cijelu ovu sezonu, igraju za ulazak u Evropu i nikakve medijske popracenosti, marketinga ovih dana, ja bas jutros kolegi pricam da bih volio ici na utakmicu jer sam ocekivao da je sad nekad u 7 dana i kad udjem na stranicu i vidim utakmica danas. I malo poslije toga jedan jedini clanak o utakmici na Sportsport i na Klixu koji su vec sada negdje pri dnu.

Ajd reko da kupim kartu i u soku sam kakve su cijene karata a mozda jos vecem da naplacuju i djeci, osim bukvalno bebama koje bi ti sjedile u krilu.
Nece prodati vise od 2,000 karata.

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 24 sep 2025, 11:02

Kako ide prodaja?

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 24 sep 2025, 11:09

Hoce li biti kakav prijenos

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 sep 2025, 11:11

Apsolutno se slazem da svako ko ce zauzeti mjesto u dvorani i treba da plati kartu, pa i ti Ultrasi i djeca od 12 godina, ali jedini problem je cijena. Kada bi ta djecija karta bila 5 KM, onda je skroz ok, ali ovako je sve cjelokupni bezobrazluk.

Po ovom grafu na Entrio (gdje su pretpostavljam sve sezonske vec unesene kao zauzeta mjesta), ne znam je li 500 karata prodato… s tim da nas narod i dalje vise voli kartu uzeti uzivo i pred pocetak utakmice. Ali da ce biti poluprazna dvorana i sa svim podjeljenom ulaznicama, sigurno da hoce
ZELJEZNICAR 1921!

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 24 sep 2025, 11:12

totasef1 je napisao/la:
24 sep 2025, 10:58
Ulozene su pare u ekipu i cijelu ovu sezonu, igraju za ulazak u Evropu i nikakve medijske popracenosti, marketinga ovih dana, ja bas jutros kolegi pricam da bih volio ici na utakmicu jer sam ocekivao da je sad nekad u 7 dana i kad udjem na stranicu i vidim utakmica danas. I malo poslije toga jedan jedini clanak o utakmici na Sportsport i na Klixu koji su vec sada negdje pri dnu.

Ajd reko da kupim kartu i u soku sam kakve su cijene karata a mozda jos vecem da naplacuju i djeci, osim bukvalno bebama koje bi ti sjedile u krilu.
Nece prodati vise od 2,000 karata.
Bukvalno je jučer na svim medijima bio trening + izjave. A s obzirom na cijene ulaznica i ne treba biti više od 100 ljudi svakako.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 sep 2025, 11:15

A dobro pokušali su, sad su vidjeli da nema šanse da nešto ovako prođe. Idu cijene 50% jeftinije narednu utakmicu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 24 sep 2025, 11:15

svrakino1921 je napisao/la:
24 sep 2025, 10:46

bravo

ali sigurno nisi znao da su teleskopi sjever i jug zašarafljeni za zidove dvorane
Za ovaj koncept sam se konsultovao sa inženjerom, zato je i naglaŝeno da je potrebna montažna metalna konstrukcija za te teleskope. Ako za zašarafljeno, nije ankerisano i zavareno, znači odŝarafiŝ, pa zašarafiš za tu pomenutu strukturu koju treba izraditi za potrebe ovog sistema (investicija).

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 24 sep 2025, 11:18

hamzaTM87 je napisao/la:
24 sep 2025, 11:11
Apsolutno se slazem da svako ko ce zauzeti mjesto u dvorani i treba da plati kartu, pa i ti Ultrasi i djeca od 12 godina, ali jedini problem je cijena. Kada bi ta djecija karta bila 5 KM, onda je skroz ok, ali ovako je sve cjelokupni bezobrazluk.

Po ovom grafu na Entrio (gdje su pretpostavljam sve sezonske vec unesene kao zauzeta mjesta), ne znam je li 500 karata prodato… s tim da nas narod i dalje vise voli kartu uzeti uzivo i pred pocetak utakmice. Ali da ce biti poluprazna dvorana i sa svim podjeljenom ulaznicama, sigurno da hoce
Pa dječija je 4 u ćošku, za odrasle 10, nisu neka mjesta, ali valjda bar to bude puno.

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 24 sep 2025, 11:20

Hrammm1921 je napisao/la:
24 sep 2025, 11:09
Hoce li biti kakav prijenos
Trebalo bi na MyTv.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 sep 2025, 11:23

gazijabih je napisao/la:
24 sep 2025, 11:15
svrakino1921 je napisao/la:
24 sep 2025, 10:46

bravo

Za ovaj koncept sam se konsultovao sa inženjerom, zato je i naglaŝeno da je potrebna montažna metalna konstrukcija za te teleskope. Ako za zašarafljeno, nije ankerisano i zavareno, znači odŝarafiŝ, pa zašarafiš za tu pomenutu strukturu koju treba izraditi za potrebe ovog sistema (investicija).

Ne znam kako je fiksirana za zid tribina teleskop
To sam ja bubnuo zašarafljeno
Al znam da je jedan od bivših direktora ZOI 84 rekao da se ne mogu pomjerat al nisam zapamtio rijec koju je rekao jer ja nisam svršio neke škole

Ja sam iz Svrakina i jedva sam srednju školu završio
Ustvari pocela agresija na voljenu Državu BiH i 4 godinu nas pustili praktično

Al et uglavnom ne mogu pomjerat

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 sep 2025, 11:32

kovacic je napisao/la:
24 sep 2025, 11:18
hamzaTM87 je napisao/la:
24 sep 2025, 11:11

Pa dječija je 4 u ćošku, za odrasle 10, nisu neka mjesta, ali valjda bar to bude puno.
Ona mjesta je bruka ikako pustiti u prodaju, na TV imaš pet puta bolji ugodaj a ustedis i tog cenera.

Sto se tice same dvorane, tu ne bi toliko krivio upravu i Dubravka. U onom ‘blefu’ o neigranju, jedan od glavnih razloga koji su iznijeli je nepostojanje uslovne dvorane u Sarajevu i za to su apsolutno bilo upravu, jer pored zauzetosti Skenderije, Zetra nikad nije bila niti ce biti friendly dvorana za kosarku. I tada smo svi zeljeli da se igra ABA pa makar na Grbavici, i evo tu smo gdje smo.

Ali onda kada znas sta (ni)si u mogucnosti ponuditi, ne mozes ici sa ovako debilnim cijenama karata
ZELJEZNICAR 1921!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 sep 2025, 11:38

Najjače mi je da nisu napravili ni neku nagradnu igru ili nešto kad karte već ovako slabo idu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 24 sep 2025, 12:34

DirkNowitzki je napisao/la:
23 sep 2025, 18:56
Obzirom da je moj stariji brat bio pod torturom Jojica, na pocetku sam htio napisati sta mislim o njegovom dovodjenju, ali postedio sam iz razloga, da ne bude da se hejta sve redom.

Mladen Jojic je na treningu razvojnog tima osamario Mandzukica, Delica i Jasarevica. Delic i Mandzukic uzimaju ispisnice i odlaze iz kluba, upitan je status Emana Jasarevica iz razloga sto su i njegovi svjesni da nigdje nece imati ovakav Ugovor. Nisam znao za Mandzukica kao igraca uopste, ali ovo su mi danas rekli.

Takodjer, Dzenan Podbicanin vjerovatno vise nece raditi individualno sa igracima Bosne, jer je Joja nezadovoljan njegovim radom, Mladen je ostao metodama rada u 1997. godini. Nije slucajno da se Prasovic pomjerio u prvi tim.

Kazu mi ljudi da se vise ne moze ni pricati s Dubravkom od njegove arogancije i bahatosti. Pogotovo kako je dosla lova i ozbiljan budzet se napravio, krcme se drzavne pare.

Ovo sa dvoranom i cijenama karata je samo vrh ledenog brijega. Poslije Bosne termine u Zetri ima KK Kos, a gle cuda vlasnik Kosa je Sejo Bukva, a gle cuda Sejo Bukva je direktor dvorane Zetra.

Generalni direktor ZOI - ja je Admir Bukva, dobro ista postoji jos uvijek, dobro nije sve srusio u par mjeseci kako je postao direktor.
Meni je ovo jezivo čitati. Nisam upoznat sa radom i metodama
Jojića, ali udarati igrače u 2025. godini i smatrati da je to okej je stvarno nedopustivo. Mandzukic treba izaci u medije jer se tim i takvim trenerima treba stati u kraj. Komplekse i frustracije liječiti na igračima, i sve to za 6 hiljada maraka, ako je tačna cifra koju si napisao.
Podbicanin je trener koji zasigurno može unaprijediti tehnički igrače i šteta je što je napustio klub.
Izvijesno je da je greška bilo prebaciti Prašovića u prvi tim, sa svim prednostima i manama. Generalno je stručni kadar jako tanak. Ko asistira Jojiću, ako ni Podbicanin vise nije tu? Šta je sa trenerom koji je radio u klubu zadnjih godina sa omladincima i seniorima, bio je sada u kadetskoj reprezentaciji?

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 24 sep 2025, 12:39

DirkNowitzki je napisao/la:
23 sep 2025, 18:56
Obzirom da je moj stariji brat bio pod torturom Jojica, na pocetku sam htio napisati sta mislim o njegovom dovodjenju, ali postedio sam iz razloga, da ne bude da se hejta sve redom.

Mladen Jojic je na treningu razvojnog tima osamario Mandzukica, Delica i Jasarevica. Delic i Mandzukic uzimaju ispisnice i odlaze iz kluba, upitan je status Emana Jasarevica iz razloga sto su i njegovi svjesni da nigdje nece imati ovakav Ugovor. Nisam znao za Mandzukica kao igraca uopste, ali ovo su mi danas rekli.

Takodjer, Dzenan Podbicanin vjerovatno vise nece raditi individualno sa igracima Bosne, jer je Joja nezadovoljan njegovim radom, Mladen je ostao metodama rada u 1997. godini. Nije slucajno da se Prasovic pomjerio u prvi tim.

Kazu mi ljudi da se vise ne moze ni pricati s Dubravkom od njegove arogancije i bahatosti. Pogotovo kako je dosla lova i ozbiljan budzet se napravio, krcme se drzavne pare.

Ovo sa dvoranom i cijenama karata je samo vrh ledenog brijega. Poslije Bosne termine u Zetri ima KK Kos, a gle cuda vlasnik Kosa je Sejo Bukva, a gle cuda Sejo Bukva je direktor dvorane Zetra.

Generalni direktor ZOI - ja je Admir Bukva, dobro ista postoji jos uvijek, dobro nije sve srusio u par mjeseci kako je postao direktor.
katastrofa... Bože me sačuvaj čovjek udara igrače pa jel ovo realno
SARAJEVO SIAMO NOI <3

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 24 sep 2025, 12:43

Sa pola ovih dostupnih mjesta u Zetri je negledljiva utakmica. Kakav cirkus jbt.

Rokitansky
Kontakt:

Post Postao/la Rokitansky » 24 sep 2025, 14:19

Ima li se gdje u gradu gledati tekma ?

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 24 sep 2025, 16:11

Ima li prijebos za veceras??

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 24 sep 2025, 16:17

DjaniTarik je napisao/la:
24 sep 2025, 16:11
Ima li prijebos za veceras??
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... -BOSN-KANG

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 sep 2025, 16:26

treba imati rezervnu opciju za MY TV za slucaj da stave kosarkaskog strucnjaka Plocu da komentarise
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: hamzaTM87, Maverick i 3 gosta.