bravo
ali sigurno nisi znao da su teleskopi sjever i jug zašarafljeni za zidove dvorane
navodno ne mogu ih pomjerat
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Bukvalno je jučer na svim medijima bio trening + izjave. A s obzirom na cijene ulaznica i ne treba biti više od 100 ljudi svakako.totasef1 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:58Ulozene su pare u ekipu i cijelu ovu sezonu, igraju za ulazak u Evropu i nikakve medijske popracenosti, marketinga ovih dana, ja bas jutros kolegi pricam da bih volio ici na utakmicu jer sam ocekivao da je sad nekad u 7 dana i kad udjem na stranicu i vidim utakmica danas. I malo poslije toga jedan jedini clanak o utakmici na Sportsport i na Klixu koji su vec sada negdje pri dnu.
Ajd reko da kupim kartu i u soku sam kakve su cijene karata a mozda jos vecem da naplacuju i djeci, osim bukvalno bebama koje bi ti sjedile u krilu.
Nece prodati vise od 2,000 karata.
Za ovaj koncept sam se konsultovao sa inženjerom, zato je i naglaŝeno da je potrebna montažna metalna konstrukcija za te teleskope. Ako za zašarafljeno, nije ankerisano i zavareno, znači odŝarafiŝ, pa zašarafiš za tu pomenutu strukturu koju treba izraditi za potrebe ovog sistema (investicija).svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:46
bravo
ali sigurno nisi znao da su teleskopi sjever i jug zašarafljeni za zidove dvorane
Pa dječija je 4 u ćošku, za odrasle 10, nisu neka mjesta, ali valjda bar to bude puno.hamzaTM87 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:11Apsolutno se slazem da svako ko ce zauzeti mjesto u dvorani i treba da plati kartu, pa i ti Ultrasi i djeca od 12 godina, ali jedini problem je cijena. Kada bi ta djecija karta bila 5 KM, onda je skroz ok, ali ovako je sve cjelokupni bezobrazluk.
Po ovom grafu na Entrio (gdje su pretpostavljam sve sezonske vec unesene kao zauzeta mjesta), ne znam je li 500 karata prodato… s tim da nas narod i dalje vise voli kartu uzeti uzivo i pred pocetak utakmice. Ali da ce biti poluprazna dvorana i sa svim podjeljenom ulaznicama, sigurno da hoce
Trebalo bi na MyTv.
gazijabih je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:15Za ovaj koncept sam se konsultovao sa inženjerom, zato je i naglaŝeno da je potrebna montažna metalna konstrukcija za te teleskope. Ako za zašarafljeno, nije ankerisano i zavareno, znači odŝarafiŝ, pa zašarafiš za tu pomenutu strukturu koju treba izraditi za potrebe ovog sistema (investicija).svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:46
bravo
Ona mjesta je bruka ikako pustiti u prodaju, na TV imaš pet puta bolji ugodaj a ustedis i tog cenera.kovacic je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:18Pa dječija je 4 u ćošku, za odrasle 10, nisu neka mjesta, ali valjda bar to bude puno.hamzaTM87 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:11Apsolutno se slazem da svako ko ce zauzeti mjesto u dvorani i treba da plati kartu, pa i ti Ultrasi i djeca od 12 godina, ali jedini problem je cijena. Kada bi ta djecija karta bila 5 KM, onda je skroz ok, ali ovako je sve cjelokupni bezobrazluk.
Po ovom grafu na Entrio (gdje su pretpostavljam sve sezonske vec unesene kao zauzeta mjesta), ne znam je li 500 karata prodato… s tim da nas narod i dalje vise voli kartu uzeti uzivo i pred pocetak utakmice. Ali da ce biti poluprazna dvorana i sa svim podjeljenom ulaznicama, sigurno da hoce
Meni je ovo jezivo čitati. Nisam upoznat sa radom i metodamaDirkNowitzki je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:56Obzirom da je moj stariji brat bio pod torturom Jojica, na pocetku sam htio napisati sta mislim o njegovom dovodjenju, ali postedio sam iz razloga, da ne bude da se hejta sve redom.
Mladen Jojic je na treningu razvojnog tima osamario Mandzukica, Delica i Jasarevica. Delic i Mandzukic uzimaju ispisnice i odlaze iz kluba, upitan je status Emana Jasarevica iz razloga sto su i njegovi svjesni da nigdje nece imati ovakav Ugovor. Nisam znao za Mandzukica kao igraca uopste, ali ovo su mi danas rekli.
Takodjer, Dzenan Podbicanin vjerovatno vise nece raditi individualno sa igracima Bosne, jer je Joja nezadovoljan njegovim radom, Mladen je ostao metodama rada u 1997. godini. Nije slucajno da se Prasovic pomjerio u prvi tim.
Kazu mi ljudi da se vise ne moze ni pricati s Dubravkom od njegove arogancije i bahatosti. Pogotovo kako je dosla lova i ozbiljan budzet se napravio, krcme se drzavne pare.
Ovo sa dvoranom i cijenama karata je samo vrh ledenog brijega. Poslije Bosne termine u Zetri ima KK Kos, a gle cuda vlasnik Kosa je Sejo Bukva, a gle cuda Sejo Bukva je direktor dvorane Zetra.
Generalni direktor ZOI - ja je Admir Bukva, dobro ista postoji jos uvijek, dobro nije sve srusio u par mjeseci kako je postao direktor.
katastrofa... Bože me sačuvaj čovjek udara igrače pa jel ovo realnoDirkNowitzki je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:56Obzirom da je moj stariji brat bio pod torturom Jojica, na pocetku sam htio napisati sta mislim o njegovom dovodjenju, ali postedio sam iz razloga, da ne bude da se hejta sve redom.
Mladen Jojic je na treningu razvojnog tima osamario Mandzukica, Delica i Jasarevica. Delic i Mandzukic uzimaju ispisnice i odlaze iz kluba, upitan je status Emana Jasarevica iz razloga sto su i njegovi svjesni da nigdje nece imati ovakav Ugovor. Nisam znao za Mandzukica kao igraca uopste, ali ovo su mi danas rekli.
Takodjer, Dzenan Podbicanin vjerovatno vise nece raditi individualno sa igracima Bosne, jer je Joja nezadovoljan njegovim radom, Mladen je ostao metodama rada u 1997. godini. Nije slucajno da se Prasovic pomjerio u prvi tim.
Kazu mi ljudi da se vise ne moze ni pricati s Dubravkom od njegove arogancije i bahatosti. Pogotovo kako je dosla lova i ozbiljan budzet se napravio, krcme se drzavne pare.
Ovo sa dvoranom i cijenama karata je samo vrh ledenog brijega. Poslije Bosne termine u Zetri ima KK Kos, a gle cuda vlasnik Kosa je Sejo Bukva, a gle cuda Sejo Bukva je direktor dvorane Zetra.
Generalni direktor ZOI - ja je Admir Bukva, dobro ista postoji jos uvijek, dobro nije sve srusio u par mjeseci kako je postao direktor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.