Ovaj Saša Magazinović neki dan "poziva vlast da ubrza radove u tunelu prema Mostaru." Kakav debil uhljebski.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Generalizujes. Nasa dijaspora se broji u milionima ali eto ti si na nekoliko primjera u svom okruzenju shvatio da sam ja, kojeg nikad u zivotu nisi niti vidio niti cuo, kompleksas. Kao i ostalih na stotine hiljada nasih ljudi vani. Prije bih rekao da si ti ustvari onaj s kompleksom. Smetati sto je komsija dosao s malo boljim autom, to je bahacenje jer je odlucio svoj novac potrositi na ono sto njega ispunjava. Eno ga, nije kaze za kifle imao a sad frajera glumi, dosao sa autom od 15tak,20 hiljada eura. Dosao s autom da se kurci. Pa da ljudska vrsta nema potrebu za dokazivanjem i lijecenjem kompleksa, sve oko nas bi isto izgledalo i isto kostalo. I svi bi isto zivjeli. Svi cemo golfa dvicu vozati da mi se ne bi Bruda iz Svrakinog osjecao ugrozeno iako isti Bruda nije nista teze od kasike digao u zivotu. Najbolje da svi pocrkaju od gladi da mu ne bi Bosnjo rekao da je kompleksas. Tad si dobar. Isto tako Bosnjo nije kompleksas kada ovakve postove kao Tekashi pise, kada se po portalima u komentarima u vezi drzava EU pocinju prizivati krize, ratovi i slicno jer ne moze Bosnjo da se pomiri s tim da komsija koji je mozda do jucer gladan bio, danas sit ide u krevet. Sta ce on, fukara do jucer bio. Sad se kurci, kupio auto na kredit, posao- kuca, ma nema cega se nisam naslusao i nacitao. Nema zivota u Njemackoj, peru guzice, robovi Svabama. Vi ste robovi razlicitim Dodicima, Isacima, Izetbegovicima, Niksicima. Razlike je sto ja sa svojom platom robovanja Hansu mogu sebi odmor na Maldivima priustiti a ti kad operes guzicu Rami, jedva rezije platis i jos ti se smiju u facu. ( Ne sad ti konkretno)19vendetta87 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 09:12Nije problem biti u vukojebini, vec otici iz vukojebine negdje u metropolu, i vratiti se nazad sa stavom kao da si je licno oslobodio.spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 01:18
Shvatite jednom, da masa ljudi nije otislo iz ove mocvare samo zbog novca. Ljudi idu zbog takvih kao sto si ti. Ja licno ne mogu da vas gledam vise, cast izuzecima kojih je vrlo malo.
Pokupili svu pamet svijeta, vukojebine iz kojih dolazite nemaju asfalt i struju ali zna kakav je zivot u Hamburgu.
Ne kazem, nismo ni mi cvjecke ovdje, ali ponasanje vecine dijasporaca je degutantno.
Sve ono sto ne smijete pomisliti tamo da radite (gasiranje autom, bahato parkiranje i sl.), ovdje vam je sasvim normalno.
Kao da u Bosni lijecite neke komplekse, kako bi nadoknadili nedostatak validacije od drugih ljudi u gradu gdje zivite i radite.
Gdje sam ja direktno spomenuo tebe kao primjer?spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 22:46Generalizujes. Nasa dijaspora se broji u milionima ali eto ti si na nekoliko primjera u svom okruzenju shvatio da sam ja, kojeg nikad u zivotu nisi niti vidio niti cuo, kompleksas.
Ne kazem, nismo ni mi cvjecke ovdje, ali ponasanje vecine dijasporaca je degutantno.
Nije ni bitno. Nije moja soba. Ln.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 23:12Gdje sam ja direktno spomenuo tebe kao primjer?spolacentra je napisao/la: ↑23 sep 2025, 22:46Generalizujes. Nasa dijaspora se broji u milionima ali eto ti si na nekoliko primjera u svom okruzenju shvatio da sam ja, kojeg nikad u zivotu nisi niti vidio niti cuo, kompleksas.
Procitaj jos jednom sta sam napisao. Ti si taj koji je na kraju generalizovao...
Ne znam jel on poznat kao artist, ali su mu pjesme bas popularne na tik toku kao sound.
Ma perverzija (meni) presluso sam 20 pjesama. Jezici istocne Evrope dusu dali za rep, jaci od Engleskog. Ovako mi zvucimo strancima kad pricamo (agresivno)19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 00:27
Ne znam jel on poznat kao artist, ali su mu pjesme bas popularne na tik toku kao sound.
Ova mu je najpopularnija.
http
Sad sam bas pretrazio o tom liku, mozda cak i jest, rođen je u Gruziji, ali je zbog rata izbjegao u Rusiju.
Ovaj19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 00:27Ne znam jel on poznat kao artist, ali su mu pjesme bas popularne na tik toku kao sound.
Ova mu je najpopularnija.
Taj mora da je fino zivio sa 1600 eura. To je ko u bosni 800 maraka. Jel skupljo flase za pfanda?AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2025, 22:52Ovi sto se zale na dijasporu su uglavnom buduca dijaspora, koja ce apsolutno isto to radit u slucaju da dobije priliku.![]()
Sjecam se svog rodjaka i kenjanja o dijaspori i kur.cenju. Otisao tamo, radio u posti za 1600€ netto i vozio auto od 35.000€.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JayCatwright i 6 gostiju.