Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Meni je Mac Allister isto slabo startao ovu sezone. Danas ooet lose postavljanje u bloku i primamo gol iz toga, Bradley isto pusta onog alkosa da ga pretrci i ubaci. Gakpo je barem osvojio onu loptu kod prvog gola, mimo toga ocajan isto.
Volio bi da Wirtza vidim na LW, Szobo cener i Gomeza na jednom od bekova, on bi nam dao vise stabilnosti.
Previse diskontinuteta u igri, nedopustivo je da u jednom momnetu izgledas ko da mozes peticu lagano uvalit, a u drugom se potpuno gasis i pustas protivnika da radi sta hoce. Dugorocno to nije dobar plan, a ne moze se svaki put zabijati u 90+
Volio bi da Wirtza vidim na LW, Szobo cener i Gomeza na jednom od bekova, on bi nam dao vise stabilnosti.
Previse diskontinuteta u igri, nedopustivo je da u jednom momnetu izgledas ko da mozes peticu lagano uvalit, a u drugom se potpuno gasis i pustas protivnika da radi sta hoce. Dugorocno to nije dobar plan, a ne moze se svaki put zabijati u 90+
Srce, čast i ponos!
Bit ce tekmi sigurno koje ce i Wirtz i Isak pa čak i Gakpo rijesiti tako da odlicno je sto dobijamo sve redom dok se to ne desava.
Wirtz je najbolje minute odigrao uz Gravena i Szobu u sredini, a sad kako to iskombinirati da on igra umjesto Alexisa ne znam.
Wirtz je najbolje minute odigrao uz Gravena i Szobu u sredini, a sad kako to iskombinirati da on igra umjesto Alexisa ne znam.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Da je neko ponudio 6 tekmi i sve win do wina prihvatio bi objerucke prije pocetka sezone ali ne bih nikako pomislio da ce biti ovako rovovski svaka tekma gotovo. Gasenje ponovo u drugom neobjasnjivo, osim toga da li ste primjetili kolicinu pogresnih pasova u tom periodu, manjak kretanja pojedinaca i predvidivost, a to je sve posljedica opustanja i prelazak s trece brzine u drugu, bez potrebe, a kad vec to radis onda moras da kontrolises tekmu sigurnije. Spustili se level ispod sto se tice intenziteta, a i dalje salju rizicke pasove gdje su gubili lopte, to se ne radi ne ide jedno s drugim. Macca jos nije uhvatio formu i to se vidi, Bradley treba kontinuitet utakmice bez povrede da bude u elementu takodjer, Wirtz je vec ispricana prica i proigrat ce nekad ko ga ebe
Kerkez dobra tekma, Hugo je sexy naprijed
novi se prilagodjavaju lagano i opet kad sve uzmes u obzir 6 pobjeda s dosta igraca van forme je fantasticno ali ovo se mora poceti regulisati, game menadzment i te stvari da se hladnije i sigurnije vodi tekma bez ovih prelaza i cjepanja u glavama i tempu.

Ma kralj smirivanja igre se vratio nakon povrede, bit ce sve manje onako divlje igre kao s pocetka drugog poluvremena
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sutra city X i laganica u nastavak sezone
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Treba pomenuti vrlo dobru partiju Kerkeza danas. Statistika nije nešto wow, ali dobar posao je odradio.
Sve bolji i bolji. Mora samo glavu smiriti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slot nema sta izgubit ako proba sa Wirtzom na LW, Gakpo je svakako ocajan.
Definitivno.
Salah nam je previše isključen kad je Wirtz u sredini. A Wirtzu bi sigurno više odgovaralo da ide lijevo dok se ne navikne na tempo PL, ne mora biti klasično krilo. Gakpo je svakako ove sezone one trick pony.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj Gomeza dede mi ko da on debituje večeras 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Endo je baš zalutao u ovaj klub.
Ako nam je plan za AFCON Chiesa+Frimpong
Leoni dere
Ako nam je plan za AFCON Chiesa+Frimpong

Leoni dere
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne znam što se ja svake godine nerviram zbog ovih amatera jbt
Nevermind
Never in doubt, ide Ramo
Nevermind
Never in doubt, ide Ramo
Frimpong je bio najgori igrač na terenu uključujući i Chelsea na njihovoj tekmi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ali ste uboli sa Leonijem yebem vas u usta 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.