Premijer liga BiH - aktuelno

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 sep 2025, 18:38

FKSzuti je napisao/la:
23 sep 2025, 12:41
QUARTERBACK je napisao/la:
23 sep 2025, 12:29
FKSzuti je napisao/la:
23 sep 2025, 01:26

To je apsolutno netačno, gledao si pogrešno dodavanje i početak akcije. Poslušaj šta je rekao Kaljanac.
Lopta je jasno bila u posjedu Sirokog, znaci sta za nase strucnjake znaci posjed lopte? samo ako ti je u nogama i imas 5 sekundi vremena da radis s njom sta hoces, a to nije istina posjed mozes imat i ako ti lopta nije u nogama i ako to traje krace od ovog
Jedini "posjed" koji šb ima u ovoj situaciji je ono izbijanje glavom a to nikako ne može biti posjed, ostalo su bili samo deflectioni. I ono u BL je itekako rubno ali je ipak borac imao posjed i zato je gol neopravdano poništen. Dakle tu se nije gledao pas na 42:08 (sat na grafici u prijenosu) nego na 42:26, odatle počinje ta akcija gdje je šb nikako nije prekinuo izuzev tog izbijanja glavom.
Prvo izbijanje igraca Sirokog glavom kad su u skoku 2-3 igraca i lopta dolazi do igraca Sirokog koji odlucuje odigrati pas glavom svom saigracu i grijesi, pa ne mogu se 5 puta dobacivati glavom a da se ne moze reci da su bili u posjedu lopte.. okej ovdje nisu 5 ali je igrac Sirokog jasno u posjedu lopte mogao je i primiti pa povuci ili odigrati nogom, on se odlucio na pas glavom

po vasoj logici oni su 2 puta izbijali glavom loptu, tu se opet vracamo na subjektivno rezonovanje, neko ce to vidjeti kao posjed lopte da je u pitanju gol za Borac ili Zrinjski pitao bih te ja kako bi se ovo posmatralo

pa i ona prva situacija gdje igraci Sirokog u rikosetu igraju 3 puta loptom i ona odlazi na stranu igracima Zelje, dakle i tu si imali posjed samo su izabrali da se sto brze rijese lopte jer je blizu peterca i samim time i gola

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 23 sep 2025, 18:40

WeekendOffender je napisao/la:
23 sep 2025, 18:34
opalaopala je napisao/la:
23 sep 2025, 18:29
FK Saopstenje prodaja ulaznica samo aktivnim clanovima. A kako tooo, a kako toooo ?
Majku vam kmecavsku za sve tribine stavili prodaju samo clanovima a drugima bi odredjivali kako da prodaju. Definitivno cigani 1/1
Klub ima clanova priblizno kapacitetu stadiona i naravno da ce clanovima kluba prodavati karte.

Velez ima kapacitet stadiona od 7000 i na 700 clanova kluba je smijesno traziti clansku za ulaznicu.
Velez je imao u tom trenutku 3 puta vise clanova nego koliko je tribina za koju je to uvedeno primala.

Je li dosta da se brukate ili cete nastaviti?

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 sep 2025, 18:40

WeekendOffender je napisao/la:
23 sep 2025, 18:34
opalaopala je napisao/la:
23 sep 2025, 18:29
FK Saopstenje prodaja ulaznica samo aktivnim clanovima. A kako tooo, a kako toooo ?
Majku vam kmecavsku za sve tribine stavili prodaju samo clanovima a drugima bi odredjivali kako da prodaju. Definitivno cigani 1/1
Klub ima clanova priblizno kapacitetu stadiona i naravno da ce clanovima kluba prodavati karte.

Velez ima kapacitet stadiona od 7000 i na 700 clanova kluba je smijesno traziti clansku za ulaznicu.
Nije istina sve si slagao. Velež ima 4000 članova i ona odluka za kupovinu karata na zapadnoj tribini koja ima 1100 mjesta je bila isključivo kao zaštita da bi članovi imali neku privilegiju tačnije da ne ostanu bez karte jer je zainteresovanost bila velika. Mogla se bez članske kupiti karta za jos dvije tribine plus su Manijaci dobili 250-300 karata nemam pojma koliko ih sljeduje

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 23 sep 2025, 18:42

Evander je napisao/la:
23 sep 2025, 18:36
nastrojeni21 je napisao/la:
23 sep 2025, 18:21
Evander je napisao/la:
23 sep 2025, 18:15
Zeljo ponudio 500 karata, to je cca 5%, posteno.
Isto tako, na Kosevu, ponudi im 1600 karata i to je to.
Nema se ko sta zaliti i ljutiti.

Derbi ne moze biti samo, kad se na Kosevu igra. Ili ce ga biti na oba stadiona, ili ne treba da bude ni na jednom.

Zelite tako? Bujrum, neka onda tako i bude.
Ja ne znam jesi li ti reta.rdiran ili sta, al pokusaj shvatiti da ste vi zadnjih par derbija poceli davat 5% dok ste dobijali u isto to vrijeme 13-15%. Valjda ti je jasno da se u ovom segmentu moze samo u postotcima pricat a ne u brojevima jer to nema smisla, a narocito u kontekstu mi vama tribinu i vi nama tribinu, genije ne postoje dvije iste tribine sa dva razlicita stadiona, ili kontas mozda nama dat zapad na kosevu a mi vama nas zapad? Prestani se brukat.
Retardiran ti je otac koji te glupog napravio.
To sto ste davali 1500 karata, ne znaci da ste dali i 1500 stolica. Dali ste 1500 karata, ali za max 600 stolica, ne vise sigurno.
Pritom, isto ste davali dok ste na Kosevu hladndo mogli uzimati i po 12 000 mjesta.

Evo jos jednom, velikim slovima
DERBI NE MOZE BITI SAMO KAD SE IGRA NA KOSEVU!!!
ILI CE BITI NA OBA STADIONA, ILI GA NE TREBA BITI NIKAKO!!!

I sta je problem, cemu ljutna ako bude 5%?
Ako smo vas kao do sad zahebavali, nije vam dobro bilo, a dobit cete opet isto. Sta se bunite onda?

Vi bi ste na Grbavici domacu utakmicu pred par stotina gostujucih nanvijaca, a na Kosevu bi 10 000 mjesta. Evo ti qrcina da si je duboko zavijes u grlo retardu.

Nema vise derbija po volji navijaca Zeljeznicara.
Nadam se da i ti neces moci doci na gostujuci derbi narednih 20 godina, kao sto ja nisam mogao.
Od sad mi vama 5% kapaciteta, vi nama 5% kapaciteta i tjt...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 sep 2025, 18:44

Zamisli koliko si izmanipulisan da stvarno mislis da u onom dijelu ima samo 600 stolica. S kim se vi raspravljate :rol:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 23 sep 2025, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 23 sep 2025, 18:44

Pitanje jedno vezano za utakmicu Široki- Željo...
Da li Marin Calusic ima bh papire ?

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 sep 2025, 18:46

Sasvim normalna odluka Željezničara da zaštiti svoje članove kako bi imali privilegiju za kupovinu karte ispred onih koji nisu. Zato vam se ukazivalo da bespotrebno vrištite kada se igralo kod nas. Isto smo uradili protiv Zelje, Posušja i tako će biti protiv svakoga

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 23 sep 2025, 18:46

Evander je napisao/la:
23 sep 2025, 18:36
nastrojeni21 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
23 sep 2025, 18:15
Zeljo ponudio 500 karata, to je cca 5%, posteno.
Isto tako, na Kosevu, ponudi im 1600 karata i to je to.
Nema se ko sta zaliti i ljutiti.

Derbi ne moze biti samo, kad se na Kosevu igra. Ili ce ga biti na oba stadiona, ili ne treba da bude ni na jednom.

Zelite tako? Bujrum, neka onda tako i bude.
Ja ne znam jesi li ti reta.rdiran ili sta, al pokusaj shvatiti da ste vi zadnjih par derbija poceli davat 5% dok ste dobijali u isto to vrijeme 13-15%. Valjda ti je jasno da se u ovom segmentu moze samo u postotcima pricat a ne u brojevima jer to nema smisla, a narocito u kontekstu mi vama tribinu i vi nama tribinu, genije ne postoje dvije iste tribine sa dva razlicita stadiona, ili kontas mozda nama dat zapad na kosevu a mi vama nas zapad? Prestani se brukat.
Retardiran ti je otac koji te glupog napravio.
To sto ste davali 1500 karata, ne znaci da ste dali i 1500 stolica. Dali ste 1500 karata, ali za max 600 stolica, ne vise sigurno.
Pritom, isto ste davali dok ste na Kosevu hladndo mogli uzimati i po 12 000 mjesta.

Evo jos jednom, velikim slovima
DERBI NE MOZE BITI SAMO KAD SE IGRA NA KOSEVU!!!
ILI CE BITI NA OBA STADIONA, ILI GA NE TREBA BITI NIKAKO!!!

I sta je problem, cemu ljutna ako bude 5%?
Ako smo vas kao do sad zahebavali, nije vam dobro bilo, a dobit cete opet isto. Sta se bunite onda?

Vi bi ste na Grbavici domacu utakmicu pred par stotina gostujucih nanvijaca, a na Kosevu bi 10 000 mjesta. Evo ti qrcina da si je duboko zavijes u grlo retardu.

Nema vise derbija po volji navijaca Zeljeznicara.
Nadam se da i ti neces moci doci na gostujuci derbi narednih 20 godina, kao sto ja nisam mogao.
Hahahahaha sad je problem i broj stolica. Svaki video vaseg navijanja sa Grbavice dokazuje da je to laz. Vjerujem da je sigurno bilo derbija gdje ste mozda bili malo skuceniji nego sto treba al ni blizu kako vi to predstavljate, posebno u zadnje vrijeme.

Ko je ljut sa 5%? Procitaj opet sta sam napisao, mucni malo glavom. Sa klubom koji izmislja imaginarne staticare to je jedino rjesenje.

Ne treba nam 10 000 mjesta, s ozbirom da vas dolazi 2-3 milje, 1800+- koliko nas sljeduje sa 5% je i vise nego dovoljno.

To sto ne mozes 20 godina na derbi, zahvali se ovom i njemu slicnima.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 23 sep 2025, 18:49

slika

FK Željezničar
Prodaja ulaznica: FK Željezničar – FK Sarajevo

Prodaja ulaznica za naredni susret sa Sarajevom vršit će se u sljedećim terminima:

Srijeda: 12:00 – 18:00 sati u biletarnici – Aktivni članovi
Četvrtak: 10:00 – 18:00 sati u biletarnici – Aktivni članovi
Petak: 10:00 – 18:00 sati u biletarnici – Aktivni članovi
Subota: 10:00 – 18:30 sati u biletarnici – Aktivni članovi
Cijene ulaznica su sljedeće:

Sjever: 12 KM
Sjever djeca: 6 KM
Istok: 15 KM
Istok djeca: 8 KM
Zapad A1: 40 KM
Kako bi svi aktivni članovi imali priliku kupiti ulaznicu (trenutno 11.319 članova), jedan član će imati mogućnost kupovine jedne ulaznice.

Prilikom kupovine elektronski se poništava članska kartica i eventualni naredni put kupovina neće biti moguća sa poništenom karticom. Prilikom kupovine ulaznice potrebno je pokazati fizičku karticu ili QR kod sa aplikacije.

FK Željezničar obavještava navijače da, zbog velikog interesovanja, svaki posjetioc mora imati ulaznicu.

Zbog uočenih malverzacija i zloupotrebe online ulaznice za derbi utakmice, odlučeno je da neće biti online prodaje. Eventualna zloupotreba donosi “probleme” na ulazu i gužvu, te potencijalni veći broj posjetioca od dozvoljenog kapaciteta što bi prouzrokovalo rizik sa sigurnosnog aspekta.

Utakmica se igra u subotu s početkom od 18:30 sati.

IDEMO 120 000 konv.maraka zarade od ulaznica

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 23 sep 2025, 18:55

Samba71 je napisao/la:
23 sep 2025, 18:44
Ima

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 23 sep 2025, 18:58

KONTRASVIH je napisao/la:
Zutti je napisao/la:
23 sep 2025, 17:48

Boli tebe qurac. Ti za vrijeme gostujućih utakmica svog kluba tipkaš po forumu i raspravljaš se o nekim desetim temama. Yebe se tebi što navijačima Sarajeva i Želje, pored gostovanja van grada, zabranjuju i gostujuće derbije. Baš zato mi nije jasno što se javljaš na ovu temu, al dobro.
Nije tacno. Al razumijem nemoc u tvom postu jer nemas odgovor na vase ciganisanje prosli derbi i samim tim vam spinovi padaju u vodu. Al bolje i ovako nego da se blamiras kako nekog “pecas”.

I zanemarit cemo i to sto si navijac kluba ciji su navijaci poznati po tome da vise tipkaju po forumu na DOMACIM utakmicama nego sto ih bude na stadionu. :thumbup:
KONTRASVIH
Post 16 sep 2024, 18:24

Ma horor kakva opsesija i zbunjenost :rol: :rol: :rol:
16.9. - Gabela, pola prvog poluvremena u toku, a on o pitarima, opsesijama i zbunjenosti.

Jel tačno ono što sam rekao ili sam izmislio/spinovao/izvukao iz konteksta/xy?

Odgovorio bih ti na sve ispod, nije teško za oboriti, al kao što rekoh, nisi kompetentan za raspravu oko posjeta, gostovanja, karata i sličnih stvari jer...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 sep 2025, 19:12

Ti za vrijeme gostujućih utakmica svog kluba tipkaš po forumu i raspravljaš se o nekim desetim temama
I pronadje jedan post i to od prije godinu dana, kojeg usput samo jos vise potvrdjuje. Kakve traume, nerealno :rol: :rol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 sep 2025, 19:17

svrakino1921 je napisao/la:
23 sep 2025, 18:49
slika

FK Željezničar

Prodaja ulaznica za naredni susret sa Sarajevom vršit će se u sljedećim terminima:

Kako bi svi aktivni članovi imali priliku kupiti ulaznicu (trenutno 11.319 članova), jedan član će imati mogućnost kupovine jedne ulaznice.

Prilikom kupovine elektronski se poništava članska kartica i eventualni naredni put kupovina neće biti moguća sa poništenom karticom. Prilikom kupovine ulaznice potrebno je pokazati fizičku karticu ili QR kod sa aplikacije.

FK Željezničar obavještava navijače da, zbog velikog interesovanja, svaki posjetioc mora imati ulaznicu.

Zbog uočenih malverzacija i zloupotrebe online ulaznice za derbi utakmice, odlučeno je da neće biti online prodaje. Eventualna zloupotreba donosi “probleme” na ulazu i gužvu, te potencijalni veći broj posjetioca od dozvoljenog kapaciteta što bi prouzrokovalo rizik sa sigurnosnog aspekta.

Ovo otprilike znaci da nijedan al bas nijedan navijac Sarajeva nece moci kupiti kartu i gledati utakmicu.
Ovakvo sranje se nikad nije do sada dogodilo u historiji derbija.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 23 sep 2025, 19:22

23 sep 2025, 19:12
Ti za vrijeme gostujućih utakmica svog kluba tipkaš po forumu i raspravljaš se o nekim desetim temama
I pronadje jedan post i to od prije godinu dana, kojeg usput samo jos vise potvrdjuje. Kakve traume, nerealno :rol: :rol:
Stvarno misliš da sam ja išao i detaljno tražio ili da ću ti izvući svaki post koji si ikad za vrijeme utakmice Želje napisao i time dokazati šta sam rekao? Pa ti si gluplji nego što sam mislio.... :rol:

Da ti pojasnim - samo mi je ostalo u sjećanju da sam te podjebavao za to. Krenuo tražiti po svojim postovima, a prije traženja postova ukucao magičnu riječ "forum". Od ukupno 4 moja posta koja sadrže tu riječ jedan post je bio odgovor na tvoje pisanje o pitarima, opsesijama i čemu već ostalom... Kad bih krenuo vaditi postove vjerovatno bih naletio i na neke koji su pisani za vrijeme tekmi na Grbavici, al ko ga yebe, nije toliko bitno. Poenta je da nisi relevantan za teme oko gostovanja, karata, posjeta, navijača i slično, to je fakt koliko god tebi to smetalo.

Mislim da nema potrebe da dalje silujemo temu ovom pričom.

Sportski pozdrav.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 23 sep 2025, 19:23

Samba71 je napisao/la:
23 sep 2025, 18:44
Jesi li to namirisao grešku :rol: :rol: :rol: ajd neka netko na ovom forumu ima tko konta PL BiH! Ima Bh papire! Nego jesu li se smirile strasti nakon emisije sinoć i priznanja Kaljanca da su golovi oprsvdano ponisteni?! Ili je Željo pritisak na suce s te utakmice htio prebacit na gradski derbi hm hm???

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 sep 2025, 19:24

Jedino gore od ovih slucajnih pobjeda i lazne slike o sebi je povampirenje pojedinaca.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 23 sep 2025, 19:26

mma_hz je napisao/la:
23 sep 2025, 19:17
svrakino1921 je napisao/la:
23 sep 2025, 18:49
slika

FK Željezničar

Ovo otprilike znaci da nijedan al bas nijedan navijac Sarajeva nece moci kupiti kartu i gledati utakmicu.
Ovakvo sranje se nikad nije do sada dogodilo u historiji derbija.
Pa uprava vam odbila mjesta za gostovanje to je vas problem . Sto bi uzeo neki pitar umjesto mene kartu ako sam ja clan vec godinama jest da za mene nije problem jer uzimam i sezonski svake godine. A imamo vise clanova od kapaciteta stadiona . Isto smo bukvalno vam dali kao vi nama kosevu vi nama 5 posto i mi vama fakat ste napravili problem gdje ga nema jer sve sto ste vi nama uradili mi smo vama .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 sep 2025, 19:29

Zuti je mozda cak gori i od Tobeta i njegovog raspravljanja samog sa sobom. Hladno izvukao post star godinu dana, jos i s kim smo igrali, i opet pise romane.

Kakva opsjednutost, nerealno :rol:

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 23 sep 2025, 19:39

23 sep 2025, 19:29
Zuti je mozda cak gori i od Tobeta i njegovog raspravljanja samog sa sobom. Hladno izvukao post star godinu dana, jos i s kim smo igrali, i opet pise romane.

Kakva opsjednutost, nerealno :rol:
Joj Zeljo sta im radis, sta je ovo u pm

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 sep 2025, 19:43

Vratiti istom mjerom i gotovo, znači mi tamo nećemo imati podršku čitavu sezonu, možda i duže jer oni jug neće završiti za 2 godine.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.