FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

ofanziva23
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la ofanziva23 » 23 apr 2011, 10:05

slika
Partizan i Zvezda su sezonu sveli na večerašnjih 90 minuta, ma koliko se pričalo da utakmica neće odlučiti prvaka. Jer ovo je najvažnija stanica na putu ka šampionskoj tituli, a sudeći po izjavama iz Zvezde, oni će i remi doživeti kao poraz.
Poslednji derbi sezone je ujedno i najvažniji, mada zimus nije tako izgledalo. Partizan je prokockao pet bodova prednost, pa će prvenstveni okršaj komšija odlučivati o svemu.

Jer i u Partizanu priznaju da je kup od sporednog značaja i da je jedini njihov cilj odbrana titule.

Zvezda je stigla prednost crno - belih, ali Robert Prosinečki kaže da sjajne partije i povratak atmosfere neće vredeti ništa, ako večeras uzdignutih ruku ne napusti Humsku.

Drugim rečima, za Zvezdu će i remi biti poraz. Ali i u Partizanu razmišljaju slično.

"Ne zanima nas podela bodova, igraćemo da pobedimo", poručili su iz redova šampiona.

Za legendarnog Mladena Krstajića ovo će biti poslednji derbi, ako ostane pri odluci da se penzioniše.

"Ne razmišljam o tome, bitno je da pobedimo", kaže kapiten šampiona.

"Mada ima dosta mečeva do kraja, bod nikome ne odgovara", kaže Pavle Ninkov koji hladne glave ulazi u utakmicu.

Ne ostavlja dilemu oko pristupa.

"Moramo da pobedimo ako želimo pehar", dodaje kapiten crveno - belih.

Treneri kriju karte, kada je sastav u pitanju.

"Nešto ću ostaviti za svlačionicu", rekao je Stanojević.

"Zavisi od povreda i bolesti", bio je kratak Prosinečki.

Srpski derbi počinje u 18:30, prenos je na RTS.

r_i_f_a_t
Kontakt:

Post Postao/la r_i_f_a_t » 23 apr 2011, 10:59

Pratim Partizan punih 28 godina i navijam za njega otkad znam za sebe ravno četiri decenije.
Jbg ta vremena koja su bila (ne ponovila se) su me odvojila od aktivnih odlazaka u Beograd.
Ali ljubav prema crno bijeloj boji kao što i pjesma kaže nikad prestat neće.
Danas igramo veliki derbi nadam se i želim pobjedu protiv Zvezde. Isto tako se nadam da ćemo odbranit titulu i onda na ljeto igrat poslednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.
Ne bih da ispadne kao provokacija ali me čudi da danas neće bit Delija. :?
Sretno Partizane!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 apr 2011, 11:51

Стјепан " je napisao/la:Mislim da ćemo počet danas u ovom sastavu derbi bez obzira što Stanojević nije želio dat.

--------------Stojković------------------
Miljković---Savić---Krstajić---Lazevski
---------------Petrović------------------
Tomić---------Smiljanić-------------Ilić
------------Tagoe------Iliev-------------
' ? " се ? $ $ " ¥ ' ", а " " ' ". % се $ ? ",? $ - то " то,јер ? $ је " у ' ' $ $ стартне поставе.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 apr 2011, 12:00

Све то % " & $ ",јасно је $ је " & " " $ " $ $,$ је " у " $," је $ њега & " " за & " (на страну % се $ о - " у "),% је $ " " на " ".
% се & " & ? је $ ? у $ ? " " је " " " у ",наравно опет - све " $ " " његове " ?,$ ? $ - то " $ постава 4-4-2.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 apr 2011, 12:32

& је вјероват ' " " - Стефан ¥. :)
:?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2011, 13:11

Bivši direktor Partizana ne ostavlja sumnju oko pobednika derbija i kaže da Zvezdi daju veštačko disanje, ali da im to neće pomoći.
Bjeković i dalje vodi svoj rat protiv Crvene Zvezde.

"Mene ne mogu da prevare i ne mogu mi ništa. Zvezda se veštački oživljava da li zbog Rusa ili trenera iz Hrvatske, ne interesuje me. Meni je najveća satisfakcija što preklinju Putina da ih kupi. Ali im to neće pomoći...", kaže Bjeković.

On smatra da je upravo to "veštačko disanje" način na koji se urušava srpski fudbal.

"Dobro je da Partizan ima nekoga ko bi se mogao relativno nazvati rivalom, posle toliko godina Zvezdine patnje. Ne dopada mi se kako Partizan igra, ali i kao takav je bolji u svemu od Zvezde. Gde je Zvezda poslednjih deset godinam u Srbiji i u Evropi? Hoće na silu, ali to ne ide. Prvi ću čestitati, ali ne igrama van terena", dodao je nekadašnji direktor.

Ovo se cekalo sedam dana,@vuce jesam ti rek'o da su Lukic i Snajder male mace. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 apr 2011, 14:25

Све & & у праву,% се " оно % се " ' $ $ сезоне.
$ се у & $ $ &,? $.
[youtube][/youtube]

" &!
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 apr 2011, 15:43

О ' " све ове $?!
Radoman priznao: 1996. sam oštetio Partizan
Čovek koji je od 1992. do 2004. godine odsudio 180 utakmica na prvoligaškoj sceni, od čega čak 11 derbija, po čemu je i rekorder, delio je pravdu Crvenoj zvezdi i Partizanu u najtežim vremenima.Na 10 prvenstvenih derbija i jedan u Kupu nije nijednom pokazao na belu tačku, ali priznaje da je jednom napravio veliku grešku, i to na štetu Partizana.

– Mislim da je to bilo 1996. godine, igralo se na stadionu Partizana, Milojević je branio za Zvezdu i srušio je Vukićevića. Nisam svirao penal jer nisam dobro video, a kada sam kasnije pogledao TV snimak shvatio sam da sam pogrešio. Što je najgore utakmica je završena 0:0. Ali, šta je tu je - objašnjava Radoman.
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2011, 16:37

28TAGOE je napisao/la:О ' " све ове $?!
Radoman priznao: 1996. sam oštetio Partizan
Čovek koji je od 1992. do 2004. godine odsudio 180 utakmica na prvoligaškoj sceni, od čega čak 11 derbija, po čemu je i rekorder, delio je pravdu Crvenoj zvezdi i Partizanu u najtežim vremenima.Na 10 prvenstvenih derbija i jedan u Kupu nije nijednom pokazao na belu tačku, ali priznaje da je jednom napravio veliku grešku, i to na štetu Partizana.

– Mislim da je to bilo 1996. godine, igralo se na stadionu Partizana, Milojević je branio za Zvezdu i srušio je Vukićevića. Nisam svirao penal jer nisam dobro video, a kada sam kasnije pogledao TV snimak shvatio sam da sam pogrešio. Što je najgore utakmica je završena 0:0. Ali, šta je tu je - objašnjava Radoman.
Kazem vam ja zanimljiv lik ovaj sa Pala.
Zasto ne prikazes ljudima citav intervju sa Radomanom da ukazes na neke stvari,evo odmah iza tog pasusa dolazi ovo:
Radoman nikada nije krio da mu je u mladosti Partizan bio bliži srcu, ali da to nikako nije uticalo na njegov posao.
Dakle ovom recenicom odmah se pobija tvrdnja kojom si ti hteo da kazes da je namerno Zvezdi pomogao. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 23 apr 2011, 16:43

Nisam otisao na derbi prvi put posle par godina, ali podrzavam ove sto su otisli i nadam se da ce pomoci Partizanu da pobedi.

Do pobede!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 23 apr 2011, 20:55

TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2011, 23:06

Grobari, cestitam vam na pobjedi, svaka cast! Kao sto sam i juce napisao na Zvezdinoj temi, ovo je derbi i vaze samo 90 odigranih min. a nista prije toga nije bitno, ni forma, ni pojedinci...samo tih 90 i kusur min se gleda! Zasluzeno ste pobijedlii i na tome vam svaka cast, a nesto vise o nasoj igri na odgovarajucoj temi, da ne gusim ovde... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

r_i_f_a_t
Kontakt:

Post Postao/la r_i_f_a_t » 23 apr 2011, 23:10

Svaka vam čast crno bijeli jedan bosanac je presrećan večeras. :)

Je..ni link mi nije funkcionisao pa sam prvo poluvrijeme jedva odgledao,drugo sam pak sa uživanjem gledao. Šta reći bili smo bolji rival,znali šta hoćemo,titula je blizu,nije još osvojena ali smo jako blizu,nadat se da će do kraja ove utakmice se ozbiljno shvatit,izmedju ostalog igramo sa timovima sa dna tablice i to treba korak po korak,najgora je utakmica ona prva posle derbija. Što se cigana tiče oni će se borit za to drugo mjesto s Vojvodinom.

Što se same atmosfere tiče,nisu se danas Grobari previše umorili jer sam sam do 92. bio na tribini i znam šta znači navijanje,al jbg to je i zbog toga što na suprotnoj strani nije bilo nikog.

I da jedan važan detalj je i sudija,msm da svaki realan gledalac današnjeg derbija će se složit da je čovjek bez greške sudio,bez greške.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 apr 2011, 23:35

[youtube][/youtube]

$!

¥ " $ на $,¥ ? " не $ " $,¥ " " ?,¥ " " ' " ",¥ ? $ ово........$ СЕЗОНЕ! :mrgreen: :mrgreen:
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 apr 2011, 23:42

' % - & " је ?,? " $ је ? " $ пет $. % " је " % & $ " је $ & ? ? ј..ао $ је то за ?. :mrgreen:
- ' ? " она $ ? $,$ се $ " " % " $ - " " ' за " &,$ $ $ " ? $ је " $ $ ' за ? & " освајање $ &. :mrgreen: :mrgreen: $ " $ " са %,ја све ? $ - " " у ? :mrgreen: :mrgreen:
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 apr 2011, 23:47

Aleksandar Stanojević ponovio je da je njegov tim potpuno zasluženo pobedio i pored, kako je istakao, želje mnogih da se dominacija Partizana konačno prekine.

''Imam neki osećaj, možda se i varam, možda je u pitanju i teorija zavere, ali sam ubeđen da dobar deo javnosti želi da Zvezda bude prva, a ne mi. Činjenica je da smo Zvezdu izbacili iz Kupa, a u velikom delu javnosti je bilo predstavljeno kao da je Zvezda u finalu Kupa. Ne mislim da smo večerašnjom pobedom osigurali titulu, ali je veliko zadovoljstvo kada 'večitog rivala' dva puta pobedite u prvenstvu i izbacite ga iz Kupa'', istakao je Stanojević.

On je dodao i da je i iz jedne vrste revolta bio možda i previše temperamentan tokom meča.

''Izvinjavam se ako sam bio nestašan, ali je i normalno da se posle takvog odnosa javnosti kod nas javi i određeni bunt. Želeli smo da to pokažemo na terenu i mi uvek pričamo na terenu'', objašnjava Stanojević.
slika
СТАНОЈЕ ? ЗА СВЕ !
LARISSA RIQUELME!

pirotehnika
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnika » 23 apr 2011, 23:53

Slavite braćo Grobari širom svijeta ovu veliku pobjedu.
Ja neću puno davit valja napolje izać proslavit,pa noća snimak još jednom odgledat,tek sutra će se nešto više pisat.

VOLIM GA KO OKA DVA!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 24 apr 2011, 00:00

$ - ' - " ТЕЈГО[youtube][/youtube]
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 24 apr 2011, 00:09

" " " - &.

" &!
LARISSA RIQUELME!

r_i_f_a_t
Kontakt:

Post Postao/la r_i_f_a_t » 24 apr 2011, 00:16

Sad mi je i jasno zašto je predsjednik komšinice grickao grisini u svojoj garsonjeri....
Zar im nije bio na stadionu prvi čovjek (jbg gledao sam putem linka,nemam total,pa prvo sam slabo mogao upratit)?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.