Wow, hajmo vratiti tog raspada na kormilo Juventusa, nije nam bilo dovoljno.
Tudoru dati dovoljno vremena, ne vise od onog datog ojebini Motti.
Prije svega strpljenja treba imati sad jer ima izbora naprijed, a on mora naci dobitnu formulu uz rak-ranu koja je vezni red. A i na bekovima se muci i traga.
Danas najavljeni Adžić i Kenan, a ispred Openda, na beku i dalje McK. Nisam ja još siguran po pitanju Adžića, njega treba postepeno ubacivati, ovo može biti prevelik zalogaj, gotovim ga, ali jos nisam vidio u fazi igre u polju da daje nesto, nema dileme da ima tehniku, sut, ali od njega se nadam da moze postati neki playmaker, ima on to u sebi, ali ne znam je li ovaj mec to, vidjet cemo. Tudor bi trebao da fiksira nekih početnih 11 koliko moze u ovoj fazi jer ovako to djeluje da mijenja samo da bi mijenjao.
I to je formacijska promjena sto mi ne lezi, ima 6 igraca u vrhu napada da igra s 2 krila i devetkom i onda to ne igra nego neke dvije poluspice forsira s Opendom koji je prije krilni napadač. Opet ce desna strana biti mrtva do izmjene.
Donekle razumijem jer Chico je izgleda out jer je trenirao odvojeno citavu sedmicu, a Edon navodno nema jos u nogama cijeli mec.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT