AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sa dolaskom Modrića i Rabiota dobili smo čvrstinu, stabilnost i iskustvo na sredini terena, ali bez mnogo kreacije. Velika šteta zbog odlaska Reijndersa, jer s njima trojicom u veznom redu mi bismo sada sigurno bili među glavnim favoritima.
Zasto Ricci nema mjesta u ekipi? Jel mi moze neko to objasnit? Ja tog tipa toliko gotivim i drago mi je da stigao kod nas, al zašto se dečko ne gura? Jer Tidzo je upravo tako došao do 57milki transfera.
Znaci pusti dečka da pokaže šta zna, i slijedece ljeto ga utali za 60 mil. A Pulisic ode na ljeto a mozda cak i u januaru. Kakva beštija. Svaka mu čast, bio sam protiv njega, al ni jedna povreda kod nas, a ubija na tekmama
Znaci pusti dečka da pokaže šta zna, i slijedece ljeto ga utali za 60 mil. A Pulisic ode na ljeto a mozda cak i u januaru. Kakva beštija. Svaka mu čast, bio sam protiv njega, al ni jedna povreda kod nas, a ubija na tekmama
sta je tebi to cudno ? De Klera si doveo,nije dijete upisali 100minuta normalno i ode u Atalantu.. Tamo standardno dobarenzo777 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:23Zasto Ricci nema mjesta u ekipi? Jel mi moze neko to objasnit? Ja tog tipa toliko gotivim i drago mi je da stigao kod nas, al zašto se dečko ne gura? Jer Tidzo je upravo tako došao do 57milki transfera.
Vela havle vela kuvete.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
E svasta, kod nas nista novo vazda se pili naopako i kad je dobro i kad je lose
Sve dok se pobjeđuje uz ovakvu igru nema smisla traziti zamjerke treneru. Za sad i ostalima daje finu minutazu, pa nek se izbore za svoje mjesto u prvih 11.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.