Navijači su jedno , klub je drugo.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:43Ima istine, samo po cemu su Rodjeni toliki seljaci? Mislis zbog politike, onoga sto su radili konama zadnji put ili sta?jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:35Da odmah razjasnimo neke stvari u vezi B komponentne i ovim narativima o klubovima :
Sarajevo zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Željezničar zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Čelik zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Velež su postali preveliki seljaci i uništavaju i historiju i tradiciju kluba i tjeraju ljude da ih ne poštuju
Sloboda nema ni historiju ni tradiciju
Objektivno mimo ovih klubova dakle 4 kluba s tim da je jedan zastranio mi ni nemamo neke uber velike klubove koji mogu igrat ovu ligu , imaš tu Jednistvo iz Bihaća ali oni ne participiraju u modernim tokovima. Tako da ostanu ti 3 kluba od kojih je jedan u federalnoj. Sve i da se nešto ujedinimo nema nas.
Za mene veoma korektni kao navijaci i uvijek je lijepo tamo. Sad sto im se politika uvukla u klub to ne moze normalan navijac podrzavati, ali ovo je takva drzava da te bez politike nema nigdje.
Zbog politike, ljudi kojih ga vode, načina na koji ga vode. Te u konačnici se to i prelilo na ove sto nisu RA , koji su također postali bas veliki seljaci.
Znam dosta navijača Veleza i za njih imam poštovanje ali u zadnje vrijeme preovladavaju neandertalci.