Da, do kraja sezone bi mogli i početi.

Generalno loša praksa i treba se stati u kraj. No ne vidim da se vi bunite recimo kad gostujući navijači dodju na Kosevo i Grbavicu pretežito 35min, a idu van u 76-80Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:13Ovo je bas smijesno i pokazuje dokle ide ismijavanje lige, klubova, navijaca, drzave...al bas cirkuzanje
Pa eto zaključak je kod treće situacije, da i pored VAR tehnologije koja je uvdena, ona nije po potrebi u funkcijibrig je napisao/la: ↑22 sep 2025, 10:54Eo raspravlja se za situaciju zaustavlja se snimka a sudac odlucuje u sekundi je ili nije. Po slikama koljeno bijelog je ispred noge plavog. Uvijek je ili blize liniji ili na liniji dok plavi nije. Znaci ofsajd je. Šta je bilo sa Var ne znam al bi opet bio ofsajd. Milimetri da al jest. Za drugu situaciju ne znam sta gledaju pod posjed. Valjda se savez oglasi.
Na grbavici gostujuci navijaci udju u prvih 5 minuta, a izadju na kraju utakmice.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:24Generalno loša praksa i treba se stati u kraj. No ne vidim da se vi bunite recimo kad gostujući navijači dodju na Kosevo i Grbavicu pretežito 35min, a idu van u 76-80Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:13Ovo je bas smijesno i pokazuje dokle ide ismijavanje lige, klubova, navijaca, drzave...al bas cirkuzanje![]()
To je čista laž, makar za Grbavicu. Gostujući navijači ulaze prije tekme, i odlaze poslije tekme. Obično se zatvore tribine 15 minuta dok se ne isprazne gostujuće tribine.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:24Generalno loša praksa i treba se stati u kraj. No ne vidim da se vi bunite recimo kad gostujući navijači dodju na Kosevo i Grbavicu pretežito 35min, a idu van u 76-80Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:13Ovo je bas smijesno i pokazuje dokle ide ismijavanje lige, klubova, navijaca, drzave...al bas cirkuzanje![]()
Jok eto recu da nije ofsajd a na svakom mogucem snimku koji postavljate se vidi da je ofsajd, minimalan ali ofsajd.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:29I ovo je samo jedan od dokaza plitkosti navijaca kluba iz Vrapcica. Kakvi generalno komentari na jucerasnje situacije, oni se tu kao nesto prave posteni, kao znaju pravila, a u stvarnosti im je jedina zelja da sve ide na stetu Zeljeznicara. Jucer pored par shizopitara bili najglasniji u pravdanju ovih odluka, nije niko od navijaca Zrinjskog, cak ni Borca nego “nase”prepostene merhametlije.
Zbog toga ste tu gdje i jeste, jadni poltroni![]()
Bukvalno napisano na sta mislim sto se i vidi, al treba aktivirati one dvije vijuge da bi skontao.ik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:06Pa nije tu Bilbija svirao offside prije pomoćnog, nego je pomoćni mahao da je offisde a onda Bilbija poslušao. Gubiš se malo, puno lupaš gluposti, smiri se.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:02Prva situacija na ovom klipu, vidi se da su jedva docekali dosuditi ofsajd, pogotovo ako se uzme u obzir da je bila pred kraj tekme i da VAR nije reagovao zbog ovog:![]()
Leotar sezona 2002/03 dali su ja mislim 82 golaCombattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:29Zna li neko možda info koji klub je dao najviše golova u toku jedne sezone ?
Jeste, odmah poslije one utakmice, ali to je bilo prije 4 godine. I samo tad je i bilo.Zagor je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:46Pa gorilo je sabrijino auto.. nije da nije bilo incidenata..Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:39Vide da ste pi.cke i da ste ludi samo po forumima i portalima.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:07Mene evo zanima iskreno kako ove sudije ovo smiju raditi. Živiš u Bosni i Hercegovini, pola ljudi ludo, ti ih zayebavaš. Ja da sam sudija bilo bi me strah iskreno i čekao bih dan kad će mi neko kosti slomiti..baš mi je nejasno kako imaju muda za ovo
Od ovih sa foruma sto laju, da neko sretne Vicu na ulici pola bi ih samo proslo, a pola bi ga zamolilo da se uslikaju.
Niko ne bi smio nista da mu dobaci, a pogotovo nesto uradi, isto vazi i za sudije.
Neko od sudija bi imao neki problem do sad da nije tako, zar ne?
Sezona 2000/2001LondonBlues je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:33Leotar sezona 2002/03 dali su ja mislim 82 golaCombattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:29Zna li neko možda info koji klub je dao najviše golova u toku jedne sezone ?
Ima istine, samo po cemu su Rodjeni toliki seljaci? Mislis zbog politike, onoga sto su radili konama zadnji put ili sta?jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:35Da odmah razjasnimo neke stvari u vezi B komponentne i ovim narativima o klubovima :
Sarajevo zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Željezničar zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Čelik zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Velež su postali preveliki seljaci i uništavaju i historiju i tradiciju kluba i tjeraju ljude da ih ne poštuju
Sloboda nema ni historiju ni tradiciju
Objektivno mimo ovih klubova dakle 4 kluba s tim da je jedan zastranio mi ni nemamo neke uber velike klubove koji mogu igrat ovu ligu , imaš tu Jednistvo iz Bihaća ali oni ne participiraju u modernim tokovima. Tako da ostanu ti 3 kluba od kojih je jedan u federalnoj. Sve i da se nešto ujedinimo nema nas.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, rishovski, robertkosar, svrakino1921, TribuneEst, Uvijeknapravojstrani i 48 gostiju.