FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VAR je pogledao sve postove koji su prijavljeni, uglavnom psovanja, i sve je cisto.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kakve njuškemamonelafo je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:35https://www.nfsbih.ba/savez/izvrsni-odbor/ javno su dostupna imena ali i slike, nije tajna.

- Hrammm1921
- Kontakt:
Kakav bolan Siroki, za 5 kola ce se borit za 7-8poziciju , nemaju nikakav kvalitet , jedini pomena im je Sesar, ostalo goli qrac.
Mi nismo sekunde srece imali, prvi ofsajd milimetri, taj gol bi rijesio pobjednika u to sam siguran.. a tek drugi ofsajd cirkus , treci da ne govorim za 1:1
Mi nismo sekunde srece imali, prvi ofsajd milimetri, taj gol bi rijesio pobjednika u to sam siguran.. a tek drugi ofsajd cirkus , treci da ne govorim za 1:1
- mamonelafo
- Kontakt:
Kampanja protiv nas je tradicionalna, nije nova. Prenosi se s koljena na koljeno, kroz savez i sudije.gegenpressing je napisao/la: ↑22 sep 2025, 10:38Ovdje je ovaj Macič iz VAR-a bio pomoćni!mamonelafo je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:29Ako se sjetite utakmice ŠB vs Željezničar, prije više od deset godina, onda će vam sve biti jasno.
Nikad u životu neću zaboraviti kada je ovo objavio nfsbih. Nije bio vico, već vrli Begić.
Naš klub nisu krenuli sudački uništavati u mandatu i eri Gice, već i prije. Pa sjetite se penala Zrinjskom itd. Ovo je nastavak višegodišnje lakrdije na naštu štetu. I neka smo poslali, i neka je ovo bitka s vjetrenjačama, ali je trebalo.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
u subotu ocekujem da poguraju sarajevo, ali da kartoniraju sve njihove igrace sa 2 kartona da zrinjski lakse pobjedi na kosevu. Sarajevo "sretno", Borac i Zrinjski pobjegli, nas ce pogurati nekom drugom prilikom
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Ja baš očekujem kontru,da će nas pogurati zbog jučerašnje utakmice,mada smo dokazali da ni Zrinjski ni Borac kad je regularno suđenje nisu ništa bolji od nas trenutno,ali pojam "regularno suđenje" je kod nas naučna fantastika...linija16bbb je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:06u subotu ocekujem da poguraju sarajevo, ali da kartoniraju sve njihove igrace sa 2 kartona da zrinjski lakse pobjedi na kosevu. Sarajevo "sretno", Borac i Zrinjski pobjegli, nas ce pogurati nekom drugom prilikom
mozda nas poguraju radi kompenzacije, mozda nas ostete da nas dodatno zakucaju, mozda odsude realno. ko zna? svaka igra, svaka dobija.
-
- Kontakt:
Ako mi uzmemo, onda ponovo disemo za vrat borcu i zrinjskom, a oni moraju nadoknaditi medjusobno utakmicu. Pobjedom smo mi ponovo unutar 2 boda, a ako izgubimo to je vec 5.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:20Ja baš očekujem kontru,da će nas pogurati zbog jučerašnje utakmice,mada smo dokazali da ni Zrinjski ni Borac kad je regularno suđenje nisu ništa bolji od nas trenutno,ali pojam "regularno suđenje" je kod nas naučna fantastika...linija16bbb je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:06u subotu ocekujem da poguraju sarajevo, ali da kartoniraju sve njihove igrace sa 2 kartona da zrinjski lakse pobjedi na kosevu. Sarajevo "sretno", Borac i Zrinjski pobjegli, nas ce pogurati nekom drugom prilikom
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Jest,ali sljedeća utakmica poslije derbija nam je Radnik u Bijeljini,tako da i tamo treba očekivati Bilbije,Petroviće,Gigoviće,Njegomiroviće i prije mi djeluje da će nas tu zavalit,nego kući poslije jučer,još derbi,uglavnom lopovluk je u najavi svakako.linija16bbb je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:29Ako mi uzmemo, onda ponovo disemo za vrat borcu i zrinjskom, a oni moraju nadoknaditi medjusobno utakmicu. Pobjedom smo mi ponovo unutar 2 boda, a ako izgubimo to je vec 5.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:20Ja baš očekujem kontru,da će nas pogurati zbog jučerašnje utakmice,mada smo dokazali da ni Zrinjski ni Borac kad je regularno suđenje nisu ništa bolji od nas trenutno,ali pojam "regularno suđenje" je kod nas naučna fantastika...linija16bbb je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:06u subotu ocekujem da poguraju sarajevo, ali da kartoniraju sve njihove igrace sa 2 kartona da zrinjski lakse pobjedi na kosevu. Sarajevo "sretno", Borac i Zrinjski pobjegli, nas ce pogurati nekom drugom prilikom
-
- Kontakt:
Nista se nece desiti,proci ce par dana i nikom nista. Nemamo ledja,nemamo covjeka koji ce povisiti ton kao onaj ublehas husic.
Sve i svasta ocekujem u narednim kolima,derbi ce najmanje biti problem.
Sve i svasta ocekujem u narednim kolima,derbi ce najmanje biti problem.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Slažem se da derbi neće biti problem, ali će itekako problem nastati u Bijeljini...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
veci mi je strah za Bijeljinu nego za derbi, dajte barem posten fajt necemo mi dugo izdrzat
nek crknu dusmani, najjaci smo
Pa kako onda i zasta da igramo.Nemozes bit prvi nema para jer prvak moze lako u Konferencijsku ligu.Nemozes bit prvi nema ulagača tj investitora.Koji će **** ulagat za sta.Znaci ili ili.Nema ovdje sredine.Ili totalni bojkot ili skini gace i još ga pofuflaj.Do nas je.
Clanovi bi trebalo da su dobili e - mail vezano za kandidiranje u skupstinu. U uvjetima, izmedju ostalog, stoji da izabrani kandidat mora doprinijeti Klubu svojim radom, iskustvom ili drugim doprinosom. Za odlazeci saziv je vec kasno, ali, mislim da bi Klub trebao javno reci cime i na koji nacin izabrani clanovi u novom sazivu ispunjavaju taj uvjet. Nas 11 hiljada ima pravo znati..
Dakle ime i prezime i konkretan doprinos..
Dakle ime i prezime i konkretan doprinos..
Pisao sam ranije. Možda je ružno što prozivam čovjeka jer on nema ništa s ovim dešavanjima. Međutim, samo se pitam, kao bivši igrač, a sada navijač FK Željezničar, da li Edin Džeko može učiniti nešto u savezu, s obzirom da je kapiten reprezentacije i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena. Može li utjecati u savezu da suđenje i pravila budu za sve timove jednaki? Mi ne želimo nikakvu protekciju. Neka bar nešto kaže, oglasi se.
Valjda ga sva ova nepravda boli kao navijača kao i sviju nas.
On nema šta izgubiti, pri kraju je karijere
u subotu jako, tribine puna podrška. Pobjeda nas baš osvaja, s druge strane, oni ako izgube opet su u bunaru. jako i do pobjede
VTŽ
VTŽ
-
- Kontakt:
Buraz ja sam licno njegovog oca pitao par puta ima li ikakvu zelju da se vrati,ovim rijecima covjek mi kaze." Mislim ne znam,ali koji ce mu to **** u zivotu,nije budala"... Ako gram istine ima u tome,nesto ne vidim da ga generalno zanima to petljanje zbog Zelje.ZaZelju je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:16Pisao sam ranije. Možda je ružno što prozivam čovjeka jer on nema ništa s ovim dešavanjima. Međutim, samo se pitam, kao bivši igrač, a sada navijač FK Željezničar, da li Edin Džeko može učiniti nešto u savezu, s obzirom da je kapiten reprezentacije i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena. Može li utjecati u savezu da suđenje i pravila budu za sve timove jednaki? Mi ne želimo nikakvu protekciju. Neka bar nešto kaže, oglasi se.
Ne sumnjam ja da je njemu i slicnim Zeljo u srcu,ali nisu oni zaboravili neke stvari koje su im smetale i nekako su se izdigli iznad okvira te samo puke djecacke ljubavi.
Mesa i dan danas kaze da ga je Zeljo zajebao za kafic,Dzeko se mozda naklofao para vise nego iko,ali nije mu ih niko poklonio,jednostavno covjek je prevazisao to dijete koje svako nosi u sebi. Da li mu je trebala Fiorentina u 40 toj,nije....ali nismo svi isti,ali svako ima svoje razloge.
Coca se vratio i odigrao 2 godine za svoju dusu,iako je svasta on prosao sa Amarom,nimalo ugodno nije bilo. Zuka je mogao isto,nije htio. Stila je uradio kaoni Coca. Nisi svi ljudi isti.
Zeljo je fenomen,i ovu odanost navijaca nema niko u BiH,ali 100 puta sam i ja pokusavao na tu kartu empatije i ljubavi mocnih zaigrati,ali svaki put sam se razocarao,kad su pare i ugled u pitanju,svi povlace rucnu.
Oglasila se bagra sa očekivanim saopštenjem. Al dobro. ćerat ćemo se.
Kakvo samo krkansko i papansko "priopćenje", pa da sam našao trojicu alkosa ispred lokalne birtije napravili bi pismeniji i razumniji odgovor. Ponjamke se na njihov VAR i linije što nam crtaju na Pecari svako par godina i tako od 2011.
Kakvo samo krkansko i papansko "priopćenje", pa da sam našao trojicu alkosa ispred lokalne birtije napravili bi pismeniji i razumniji odgovor. Ponjamke se na njihov VAR i linije što nam crtaju na Pecari svako par godina i tako od 2011.
To je onaj što je branio Iličića dok je bez lopte udarao naše igračeZaZelju je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:16Pisao sam ranije. Možda je ružno što prozivam čovjeka jer on nema ništa s ovim dešavanjima. Međutim, samo se pitam, kao bivši igrač, a sada navijač FK Željezničar, da li Edin Džeko može učiniti nešto u savezu, s obzirom da je kapiten reprezentacije i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena. Može li utjecati u savezu da suđenje i pravila budu za sve timove jednaki? Mi ne želimo nikakvu protekciju. Neka bar nešto kaže, oglasi se.
Trebate shvatiti da su Bošnjaci razjedinjeni i ubijeni narod bez grama patriotizma i savjesti a vrlo su "lahki" na izdaji i prodaji
Ne kažu džaba glupi Bošnjak
Zadnja izmjena: GIBRA, dana/u 22 sep 2025, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- mamonelafo
- Kontakt:
Tetku im u slez3nu.ExBlueone je napisao/la: ↑22 sep 2025, 14:44Oglasila se bagra sa očekivanim saopštenjem. Al dobro. ćerat ćemo se.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ExBlueone, kolezeljovac i 47 gostiju.