Kad su kupili ostanak kod Sloge pretprosle sezone tada nisu pisali saopcenja

Kad su kupili ostanak kod Sloge pretprosle sezone tada nisu pisali saopcenja
Ma to je ona klasična priča, "rugao se lonac loncu a oba su šuplja".LavoviGabela je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:10Kad su kupili ostanak kod Sloge pretprosle sezone tada nisu pisali saopcenja![]()
Mi ne možemo Ajlu 3 godine, a vi Zulu ne možete 10 godina.NoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:58Nemamo takozvanih dusmana unutar klubaUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:53
Na cemu zasnivas ovu tvrdnju da ste sada nikad jaci. Po cemu ste jaci od prosle sezone.
Ovu godinu smo jako poslozeni, cisti i svi vjertovi pusu za bolji Zeljeznicar
To nije bio slucaj evo dug niz godina
Turo
Ja ti kazem Zeljo i Sarajevo je nebo i zemlja razlika u navijacima, upravi kluba
Vi ne mozete ajlu otjerat tri godine i dan nas je medju glavnima
Ne treba nama niko nista siljiti, jaci smo od vas i ljepse igramo sto ce se pokazati na derbiju
A do kad vi mislite biti teški monstrumi i kriminalci? Kakav je osjecaj to znati a i dalje podrzavati?Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:17Kako mislite da se borite protiv saveza a rukovodstvo klubova vam u sprezi sa tim savezom...!? Pucanje samom sebi u koljeno.
Na kraju će taj Vico presvući svaku livadu u ovoj vukojebini, izgraditi nacionalni stadion i odvesti repku na mundijal, a da je B na njegovom mjestu sva ta lova bi završila negdje u okolini Sarajeva u betonu i pločicama za bazen![]()
Da ne bude zabune, ne podržavam nikakav vid kriminala, ali ovo što sam naveo je surova istina...
Niti sta dodat niti sta oduzetWagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:38"Komponenta B" je stvarno posebna sorta. Svi laju na ustaše i četnike, ponekad još više jedni na druge a ne kuže da su jedini koji mogu nešto promjeniti.
Koja su točno vaša očekivanja, da se Borac ili Zrinjski žale jer im je dobro, ili da klub tipa Radnika ili Širokog, kojeg nitko od vas ne može vidjet, započne nešto? Može, sa žalbom savezu ili objavom na FB koja je efektivna ko Axe Africa na prdež![]()
Ako vam se nešto mjenja, mjenjajte, samo nemojte više srat, već previše godina je svaka stranica ove teme ista.
Najjače je što je već odavno ušlo u naslađivanje, nema više "koja lakrdija" nego "nek je i njih, nek vide kako je". Teži poremećaj![]()
I ovo je samo jedan od dokaza plitkosti navijaca kluba iz Vrapcica. Kakvi generalno komentari na jucerasnje situacije, oni se tu kao nesto prave posteni, kao znaju pravila, a u stvarnosti im je jedina zelja da sve ide na stetu Zeljeznicara. Jucer pored par shizopitara bili najglasniji u pravdanju ovih odluka, nije niko od navijaca Zrinjskog, cak ni Borca nego “nase”prepostene merhametlije.
Mislim da taj film nećemo gledati za naših života. Nažalost.
Nije riječ o BSH što stalno potencirate, nego o kriminalu. Kako će Vico vratiti milone maraka koje mu je politički utjecajan ujak omogućio, osim ako Borac neće biti stalno u vrhu, pa izlasci u Evropu, pa pare do Evrope, pa transferi itd itd. To je mnogo lakše sa pozicije prvaka ili eventualno ako si u top 3 ali ipak, sa akcentom na prvaka, Sad će početi komentari pa odigrali su Evropu, pa pa ovo pa ono. Znam, znam, ali odradio bih i ja Sydney Sweeney kad bi mi je neko doveo u sobu.Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:17Kako mislite da se borite protiv saveza a rukovodstvo klubova vam u sprezi sa tim savezom...!? Pucanje samom sebi u koljeno.
Na kraju će taj Vico presvući svaku livadu u ovoj vukojebini, izgraditi nacionalni stadion i odvesti repku na mundijal, a da je B na njegovom mjestu sva ta lova bi završila negdje u okolini Sarajeva u betonu i pločicama za bazen![]()
Da ne bude zabune, ne podržavam nikakav vid kriminala, ali ovo što sam naveo je surova istina...
Kao prvo niko, ali niko sa ovog foruma a da je iz BL, ne podržava sudijsku protekciju bilo kojeg kluba...Nađi samo jedan post gdje je bilo ko iz BL napisao jednu rečenicu u kojoj pravda bilo kakav vid kriminala u suđenju !? Ako smo napisali nešto da vam se ne sviđa ili odgovorili argumentom vi ste to odmah ocijenili kao da mi podržavamo kriminal...Jednostavno nemoguće je da je ama baš za sve ovdje kriv Borac, i sve što se na bilo kojoj utakmici desi u krajnjem tekstu dolazi se do Borca.Na kraju krajeva taj isti Borac je definitivno najmonstruoznije, najradikalnije i na najmanje sportski načnin bio kažnjavan zbog dvostrukih aršina koji su se vodili pod patronatom B komponente u savezuledesma je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:19A do kad vi mislite biti teški monstrumi i kriminalci? Kakav je osjecaj to znati a i dalje podrzavati?Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:17Kako mislite da se borite protiv saveza a rukovodstvo klubova vam u sprezi sa tim savezom...!? Pucanje samom sebi u koljeno.
Nije daleko od istine jer B je nesposobna.Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:17Kako mislite da se borite protiv saveza a rukovodstvo klubova vam u sprezi sa tim savezom...!? Pucanje samom sebi u koljeno.
Gdje njemu da replicirašKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:29I ovo je samo jedan od dokaza plitkosti navijaca kluba iz Vrapcica. Kakvi generalno komentari na jucerasnje situacije, oni se tu kao nesto prave posteni, kao znaju pravila, a u stvarnosti im je jedina zelja da sve ide na stetu Zeljeznicara. Jucer pored par shizopitara bili najglasniji u pravdanju ovih odluka, nije niko od navijaca Zrinjskog, cak ni Borca nego “nase”prepostene merhametlije.
Zbog toga ste tu gdje i jeste, jadni poltroni![]()
Upravo ovim sto si naveo itekako podrzavas kriminal... A slazem se da je to surova istina, jer ima doticni sve u svojim rukama.Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:17Kako mislite da se borite protiv saveza a rukovodstvo klubova vam u sprezi sa tim savezom...!? Pucanje samom sebi u koljeno.
Nazalost. Tome se raduju samo klosari, ovaj jad od djecurlije sto se ganja po gradu gdje treba i jedne i druge sastaviti sa betonom!!!
Vide da ste pi.cke i da ste ludi samo po forumima i portalima.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:07Mene evo zanima iskreno kako ove sudije ovo smiju raditi. Živiš u Bosni i Hercegovini, pola ljudi ludo, ti ih zayebavaš. Ja da sam sudija bilo bi me strah iskreno i čekao bih dan kad će mi neko kosti slomiti..baš mi je nejasno kako imaju muda za ovo
Kako misliš da bi ih kaznili, i radi čega točno? Kad utakmica krene obje ekipe imaju pravo igrati kako žele, ako obje ekipe odluče da ne napadaju imaju to pravo, sve je regularno što se tiče pravila. Imamo slučaj od relativno nedavno kad je bila agenda BLM i dosta ekipa klečalo, doduše prije utakmice. Imamo i situaciju iz 2004. Švedska - Danska kad je rezultat 2-2 osiguravao prolazak obje momčad pa su igrali do 2-2 a onda se zadnjih 10 minuta obje ekipe bezze dobacivale u zadnjoj liniji bez ambicije da napadnu, pa ih opet nitko nije kaznio, jer i nemaš na osnovu čega. Tako i za ovaj vid protesta, nema ih se na osnovu čega kazniti.ExBlueone je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:06Je li ti misliš da bi to prošlo bez kazne za obje ekipe? Slažem se da je vrijeme za neku pismenu akciju i na nivou, a koja će skrenuti pažnju i ukazati na postojeći problem. Ali ovi će jedva dočekati da nas pokažnjavaju, mada načelno podržavam.ik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 08:49Kakve navijačke grupe, uozbiljite se, nemoj te biti djeca. Samo klubovi mogu povesti borbu protiv ovog kriminala u savezu. Evo derbi je idealna prilika za to, kao što netko reče, prve 2 minute susreta nek igrači obje ekipe sjednu na teren u znak protesta. To bi sigurno prenijeli portali i privuklo bi više pažnje nego ovi smješni dopisi UEFI koje neće nitko ni pročitati. Ali kao što sam već rekao, nema sloge ni među ostalim klubovima tako da ništa od toga.
Čak nema potrebe za cijelih 90 minuta. Treba utakmicu odigrati pošteno. Dovoljno je par uvodnih minuta da portali prenesu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Uvijeknapravojstrani i 20 gostiju.