E jes jes baš taj fazon

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Braca, kako se ti sisas, daj nam savjet, sta zene vole vidjeti na glavi muskarca?
Boli njih sta je na glavi, bitno je sta je u novcaniku19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:58Braca, kako se ti sisas, daj nam savjet, sta zene vole vidjeti na glavi muskarca?![]()
I u gaćama.
Pretpostavljam da volis mladje kao i ja. Tako da samo Jacka prati bruda.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:58Braca, kako se ti sisas, daj nam savjet, sta zene vole vidjeti na glavi muskarca?![]()
Da nisu Ameri glavni bili bi Rusi i Kinezi sto bi po nas sigurno bilo gore. Tako da samo neka donose pravdu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:40
Neki dan Azerbejdžan i Albanija, ovaj put Kambodža i Armenija![]()
Dan kada sam ovo počeo koristiti je bio jedan od najboljih u mom životu. Svako 2-3 dana sam sebi ošišam glavu za 5 minuta i rahat.
Žene vole ovu frizuru jedino ako na računu imaš koliko i Grealish.
Trebao je provjeriti da li je Crna Gora i dalje u ratu sa Japanombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:40
Neki dan Azerbejdžan i Albanija, ovaj put Kambodža i Armenija![]()
Mozes da biras djevojku koju zelis, jer te sve zele, a ti skidas @Hightoweru trebe...stvarno si pohlepan.Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:10Jasno da ženama friz nije ni bitan već uopšteno ljepota, dobra muška građa, priča i kešovina. Srećom po mene, sve posjedujem. Šišam se svakako uvijek na ćelavo, nemam vremena da često posjećujem frizera.
Upravo razmišljam da otvorim i treću tvrtku, želim još više zarađivati, pohlepan sam pomalo.![]()
Previše je 80km. To bi bilo isto da se iz Sarajeva odeš šišati u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.