NoProfit je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:20
Beli98 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:08
I do kad cemo tako???
U se i u svoje kljuse. Ako ne može drugačije, izboriti se da imamo status u savezu kakav imaju i Zrinjski i Borac, pa ko koga. Ako ne može ni to, neka ostane ovako kako jeste, ali s njima u neku borbu poslije godina ismijavanja pljački i iživljavanja nad nama, ponavljam, neka hvala.
Ovo što rade, jako često Zrinjski, a Borac neprestano, ih nikad neće učiniti velikim klubovima, zato i imaju hiljadu i kusur ljudi u prosjeku u sezonama kada osvajaju sve živo što se ovdje može osvojiti i igraju najveće i historijske evropske utakmice. A kad tad će se i ovo završiti.
Ako pratimo neki raspored ovo se nece zavrsiti jos 20 godina.Eh sad kakva ce H komponenta bit i hoce li bit ovako ekstremni ne vjerujem ali mi se necemo pitati jos 2 decenije to je sigurno.Naravno postoji uvijek AKO
Ako ne stanemo i ne promjenimo nesto.
Oni su se trebali odazvati na nase pozive ali planovi su smijesni bili.Ratujes lafo nesto 2 mjeseca pa 2 mjeseca sutis pa opet ratujes pa gazda grli Vicu pa te syebu par utakmica pa ti sviraju bezveze stvari da smire na nekim utakmicama,ti ne nabijes loptu na porodiliste nego igras i sad evo ne znam ni na cemu smo.Valjda do prve kradje sutimo.
Kruze svakakve price koje ne bi pisao jer mislim da su gluposti.
Meni je gore stanje na tribinama i kakve smo pic.ke postali da niko nista od par dobacivanja ne smije ni na stadionu ni na ulici.Od uprave na celu sa zenama i american boss i ne ocekujem nista.
Ja ih mrzim najvise na svijetu ali radije cu stat s njima da se sutra fer borimo nego trpiti ovaj genocid na terenu jos x godina.Naravno od ovoga nema nista nego ce ostati na jednom saopstenju kao i kod nas.