Premijer liga BiH - aktuelno

Zigazaga
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zigazaga » 21 sep 2025, 23:25

Zeko87 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:19
Zigazaga je napisao/la:
21 sep 2025, 23:00
12345678922 je napisao/la:
21 sep 2025, 22:55

Ide sad nagrada za Rudar, suđenje protiv sloge, a tih 36 je rano upisivat, 27 je sigurno - ostalo ide po potrebi kao prošle sezone kad je Radnik bio favorit na kladionicama 1.55 protiv Borca koji ima zaostatak od 1og boda za prvoplasiranom ekipom, i baš taj favorit 1.55 dođe kao kec dana :bih:
Ako neko nevoli Borca kroz istoriju,to su Rudar i Prijedorčani.Ali druže pretjerujete baš u vezi Borca.
A šta ćemo ako Rudar za dva kola otkine bodove Borcu ?Kako ćeš onda opravdati tu svoju teoriju?
Kad se to ako desi javi nam se da ti se javno pokajemo za umišljanje.

👍

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 sep 2025, 23:26

Neka vas zakidaju :kuknjava: tek cete vi osjetiti sta je sudijsko zakidanje, ovako su nas godinama :kuknjava: Mirvic kad je sazivao sastanke, niko ne dođe :kuknjava:

Eto to je otprilike njihov nacin sagledavanje ovih sudijskih cirkusa, usput su ismijali i saopstenje Zelje.
Inace, veliki borci za dobrobit fudbala i regularnost lige.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 sep 2025, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 21 sep 2025, 23:27

Ako cemo realno, kad se od Zelje trazilo da se ukljuci u borbu protiv saveza Zeljo se tada borio za goli zivot, i bodovno i finansijski. Svi moguci alarmi u klubu su bili upaljeni i egzistencija kluba je bila u pitanju, al eto haj nek bude da smo ispali pi*ke, eto nek bude i sta sad? Sad ce se pitari nama inatit i opet necemo nista postic i sve tako u krug. Mada, realno, Zeljo je dozivljavao sudijske pljacke mnogo prije nego se Sarajevu ovo sve pocelo desavati, tako da nije da smo mi prvi pi*ke ispali. Al opet kazem, nebitno, evo sad cemo se inatit jedni drugima, ljudi nek uzimaju titule. Obesmislili su ligu, sport, drzavu, a vi se vrijedjajte medjusobno ovdje.

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 21 sep 2025, 23:28

UEFA Kmeeeeeee. VICOOO kmeeeee. Savezeeee kmeeeeeeee
Nk kmeeeeljo

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 sep 2025, 23:29

NoDi80 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:17
Pendulum je napisao/la:
21 sep 2025, 23:08
Sad cemo mi sve sami srediti i nece se niko zajebavati sa Zeljom
Nece nam niko stati na put
Ne treba nama niko nista siljiti, jaci smo od vas i ljepse igramo sto ce se pokazati na derbiju
Laku noć svima. :rol:
Da me normalni navijači Želje ne shvate pogrešno, smijem se Nodiju a ne vama.
Mozes se ti smijati koliko hoces
Nodi kako kaze tako i bude 90%
Reko sam nakon Kopera da cemo se boriti za prvo mjesto smijali ste
Rekao sam neki dan da cemo se boriti protiv svakog ko nam stane na putu smijali ste se
Rekao sam da ce Memic, Muharemovic biti jedni pd najboljih igraca smijali ste se
Rekao sam da cemo pobjediti zrinjski i borac smijali ste se
Rekao sam prije 2 godine da treba dovesti Sukilovica, Sosica, Jaganjca
Ima spisak cak 6 sadsnjih igraca je na tom spisku i Zeljo radi isto kao sto sam govorio prije 2 godine
Zeljo sve jaci , prije cemo mi napraviti jug i uci u grupnu fazu nego vi
Evo kazem da cemo vas pobjediti za derbi i da ce vam Ajla biti sefica naredne 2 godine
Ja sve vama smijem 10 godina
Milionska ulaganja milsami, torpedo te izbsci u europi
Dodje radnik zabije ti cetiri na kosevu
Ti se smij koliko hoces derbi 2:1 za nas
Ma sve si ti upravu samo mi šega. PS. Nadam se da griješiš što se tiče rezultata na derbiju. :salut:
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 21 sep 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 21 sep 2025, 23:29

Kada su došli po Velež,
ja sam šutio;
Kada su došli po Sarajevo,
ja sam šutio;
Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 21 sep 2025, 23:30

Tuce11 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:29
Kada su došli po Velež,
ja sam šutio;
Kada su došli po Sarajevo,
ja sam šutio;
Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.
Legendo Zelju kad su krali ovi su se u jajima muckali.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 21 sep 2025, 23:32

Sada će na areni1premium Željo postići svoj treći gol, a drugi regularan, koji je poništen.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 21 sep 2025, 23:32

I nek dozivi neko ovog shreka pijacara, satra se lik vazdan, usro se za stolicom, nije prestao pisat :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 sep 2025, 23:32

Manijakdokraja9 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:27
Ako cemo realno, kad se od Zelje trazilo da se ukljuci u borbu protiv saveza Zeljo se tada borio za goli zivot, i bodovno i finansijski. Svi moguci alarmi u klubu su bili upaljeni i egzistencija kluba je bila u pitanju, al eto haj nek bude da smo ispali pi*ke, eto nek bude i sta sad? Sad ce se pitari nama inatit i opet necemo nista postic i sve tako u krug. Mada, realno, Zeljo je dozivljavao sudijske pljacke mnogo prije nego se Sarajevu ovo sve pocelo desavati, tako da nije da smo mi prvi pi*ke ispali. Al opet kazem, nebitno, evo sad cemo se inatit jedni drugima, ljudi nek uzimaju titule. Obesmislili su ligu, sport, drzavu, a vi se vrijedjajte medjusobno ovdje.
Iako si sustinski upravu, nisu oni sad obesmislili igru nego je samo vama sad postalo bitno sto su je obesmislili. Pa vidite i dozivljavate sto mi dozivljavamo vec godinama. Nama kuci na sred Koseva svirnu 20 faula vise nego Velezu. U njima nebitnoj utakmici da pokazu silu.

Probajte se izboriti za sebe, za nas ne. Kao i mi. Svakako su ti prijedlozi mi i vi skupa od strane nas bili obican fijasko u najavi. Ne mozemo mi bit na istoj strani. Jbga. Jednostavno je to tako.

Jedina opcija je bit strpljiv ove 4 godine koliko vec, cuvati zivce i kad dođemo mi (bilo koji) do nekakvih pozicija insistirati na postenom suđenju i fer uslovima za sve. Nadam se da niti mi niti vi ne bi bili ovo da su poluge moći kod nas a iskreno nisam bas siguran da ne bi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 sep 2025, 23:34

Ma Borac ima win situaciju dok je Vico tu imaju sve klubove rs i delegate u savezu na istoj strani , naravno Borac broj 1 a ostale zadovolji koliko može. Nikad neće biti jedinstva izmedju Sarajeva , Zeljeznicara ,Veleza itd a ove Durice , Kazlagice,Halkice samo lova interesuje . Zrinjski se koprca al ove sezone ni oni ne mogu to sve pratiti . Tako da smo poklopljeni i još dugo iz rupe ne cemo izaći.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 21 sep 2025, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 sep 2025, 23:35

NoDi80 je napisao/la:
Pa dobro, vjerovatno ti je smiješno i to što je u tih 10 godina samo 6:1 u trofejima za Sarajevo. :ljepota:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 21 sep 2025, 23:35

Ma dešavalo se nama ovo već prošle sezone kada smo pobjedili Borac. Na zadnjih 9 kola svirano 8 penala protiv nas. Samo degenek.
Grupa iznad svakog pojedinca.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 sep 2025, 23:37

NoProfit je napisao/la:
21 sep 2025, 23:35
NoDi80 je napisao/la:
Pa dobro, vjerovatno ti je smiješno i to što je u tih 10 godina samo 6:1 u trofejima za Sarajevo. :ljepota:
Nije mi to smijesno
Smijeno mi je kako kmecite da vas stalno kradu, a osvajate hinjski trofeje
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 sep 2025, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 21 sep 2025, 23:37

jurisicduska je napisao/la:
21 sep 2025, 23:32
Manijakdokraja9 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:27
Iako si sustinski upravu, nisu oni sad obesmislili igru nego je samo vama sad postalo bitno sto su je obesmislili. Pa vidite i dozivljavate sto mi dozivljavamo vec godinama. Nama kuci na sred Koseva svirnu 20 faula vise nego Velezu. U njima nebitnoj utakmici da pokazu silu.

Probajte se izboriti za sebe, za nas ne. Kao i mi. Svakako su ti prijedlozi mi i vi skupa od strane nas bili obican fijasko u najavi. Ne mozemo mi bit na istoj strani. Jbga. Jednostavno je to tako.

Jedina opcija je bit strljiv ove 4 godine koliko vec, cuvati zivce i kad dođemo mi (bilo koji) do nekakvih pozicija insistirati na postenom suđenju i fer uslovima za sve. Nadam se da niti mi niti vi ne bi bili ovo da su poluge moći kod nas a iskreno nisam bas siguran da ne bi.
Nama je uvijek bilo bitno sto su je obesmislili i svi smo pricali o tome ovdje. Ne racunam par indijanaca i izroda sto jedva cekaju da provociraju, a i kad te kradu stalno, pocnes kukat i kad te ne kradu, pa je to ovdje poticalo neke rasprave izmedju nas, pa ispade da nismo s vama. Sto se tice klubova, ja razumijem zasto je Zeljo htio pricati o sudjenju na kraju sezone, ko ne razumije da Bog da mu klub dozivio identicnu situaciju, ni bolju ni goru, pa ce razumijet. E sad, sto se vas klub uvrijedio i nije htio prihvatit tu ponudu i htio SVE ODMA, meni nije jasno.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 21 sep 2025, 23:37

12345678922 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:01
Rano je da otkidate bodove Borcu.. moraju prvo napravit dobru zalihu moj dobri.. Sloga evo 4 godine igra, otkinuli samo jednom bodove i to pazi kad.. u zadnjem kolu kad im je trebalo za opstanak, baš kao i Radnik iz Bijeljine, zato sad prima 4 komada za poluvrijeme.. Od 36 kola, Radnik igra 32 maksimalno 33 ako opet budu trebali bodovi..

A Rudaru i Prijedorčanima svako dobro, jedno od najljepših gostovanja u rsu.
Nije tacno. Utakmica 2:2 u Modrici, Borac vodio 0:2, sami pocetak sezone.

Wagner96
Kontakt:

Post Postao/la Wagner96 » 21 sep 2025, 23:38

"Komponenta B" je stvarno posebna sorta. Svi laju na ustaše i četnike, ponekad još više jedni na druge a ne kuže da su jedini koji mogu nešto promjeniti.

Koja su točno vaša očekivanja, da se Borac ili Zrinjski žale jer im je dobro, ili da klub tipa Radnika ili Širokog, kojeg nitko od vas ne može vidjet, započne nešto? Može, sa žalbom savezu ili objavom na FB koja je efektivna ko Axe Africa na prdež :salut:

Ako vam se nešto mjenja, mjenjajte, samo nemojte više srat, već previše godina je svaka stranica ove teme ista.

Najjače je što je već odavno ušlo u naslađivanje, nema više "koja lakrdija" nego "nek je i njih, nek vide kako je". Teži poremećaj :crazy:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 sep 2025, 23:38

NoDi80 je napisao/la:
21 sep 2025, 23:37
NoProfit je napisao/la:
21 sep 2025, 23:35
NoDi80 je napisao/la:
Nije mi to smijesno
:rol: :rol:

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 21 sep 2025, 23:38

FK Željezničar se zahvaljuje FK Sarajevo na pozivu na sastanak premijerligaša, ali klub smatra da nije pravi trenutak da se razgovara o tekućim problemima te najtrofejniji bh. klub neće prisustvovati današnjem sastanku.

slika

slika

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 21 sep 2025, 23:38

Ništa od ovih žalbi ako ih Ustamujić ne sastavlja..
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”