FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
26
9%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 281

KarlMarx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KarlMarx » 21 sep 2025, 23:14

ako su pametni, derbi će početi sa izvođenjem početnog udarca i sjest 2 minute na teren, u znak bojkota na suđenje i onda nataviti igrati.

dva kluba koja donose najviše od tv prava, od brenda lige, od baze navijaca u BiH.

Ostalo ako iko išta suportno od tog kaže ne misli dobro za BiH fudbal!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 sep 2025, 23:51

S prosjacima ni u džamiju.

Odbijanje poziva u 4R se ne smije zaboraviti. Taman i da je unaprijed bilo osuđeno na propast (što u suštini i jeste) morali su se odazvati na taj sastanak.

Da ne spominjem koliko su guštali na svaku pljačku nad FK Sarajevom prošlih sezona. I sad bih ja trebao s njima rame uz rame? Neka hvala. :nene:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 sep 2025, 00:05

NoProfit je napisao/la:
21 sep 2025, 23:51

Odbijanje poziva u 4R se ne smije zaboraviti. Taman i da je unaprijed bilo osuđeno na propast (što u suštini i jeste) morali su se odazvati na taj sastanak.

Da ne spominjem koliko su guštali na svaku pljačku nad FK Sarajevom prošlih sezona. I sad bih ja trebao s njima rame uz rame? Neka hvala. :nene:
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Ponavljati na svakoj stranici ako treba !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 22 sep 2025, 00:08

NazorUso je napisao/la:
22 sep 2025, 00:05
NoProfit je napisao/la:

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
I do kad cemo tako???
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 22 sep 2025, 00:20

Beli98 je napisao/la:
22 sep 2025, 00:08
NazorUso je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
I do kad cemo tako???
U se i u svoje kljuse. Ako ne može drugačije, izboriti se da imamo status u savezu kakav imaju i Zrinjski i Borac, pa ko koga. Ako ne može ni to, neka ostane ovako kako jeste, ali s njima u neku borbu poslije godina ismijavanja pljački i iživljavanja nad nama, ponavljam, neka hvala.

Ovo što rade, jako često Zrinjski, a Borac neprestano, ih nikad neće učiniti velikim klubovima, zato i imaju hiljadu i kusur ljudi u prosjeku u sezonama kada osvajaju sve živo što se ovdje može osvojiti i igraju najveće i historijske evropske utakmice. A kad tad će se i ovo završiti.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 sep 2025, 00:25

NoProfit je napisao/la:
22 sep 2025, 00:20
Beli98 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
I do kad cemo tako???
U se i u svoje kljuse. Ako ne može drugačije, izboriti se da imamo status u savezu kakav imaju i Zrinjski i Borac, pa ko koga. Ako ne može ni to, neka ostane ovako kako jeste, ali s njima u neku borbu poslije godina ismijavanja pljački i iživljavanja nad nama, ponavljam, neka hvala.

Ovo što rade, jako često Zrinjski, a Borac neprestano, ih nikad neće učiniti velikim klubovima, zato i imaju hiljadu i kusur ljudi u prosjeku u sezonama kada osvajaju sve živo što se ovdje može osvojiti i igraju najveće i historijske evropske utakmice. A kad tad će se i ovo završiti.
Ako pratimo neki raspored ovo se nece zavrsiti jos 20 godina.Eh sad kakva ce H komponenta bit i hoce li bit ovako ekstremni ne vjerujem ali mi se necemo pitati jos 2 decenije to je sigurno.Naravno postoji uvijek AKO
Ako ne stanemo i ne promjenimo nesto.

Oni su se trebali odazvati na nase pozive ali planovi su smijesni bili.Ratujes lafo nesto 2 mjeseca pa 2 mjeseca sutis pa opet ratujes pa gazda grli Vicu pa te syebu par utakmica pa ti sviraju bezveze stvari da smire na nekim utakmicama,ti ne nabijes loptu na porodiliste nego igras i sad evo ne znam ni na cemu smo.Valjda do prve kradje sutimo.
Kruze svakakve price koje ne bi pisao jer mislim da su gluposti.

Meni je gore stanje na tribinama i kakve smo pic.ke postali da niko nista od par dobacivanja ne smije ni na stadionu ni na ulici.Od uprave na celu sa zenama i american boss i ne ocekujem nista.

Ja ih mrzim najvise na svijetu ali radije cu stat s njima da se sutra fer borimo nego trpiti ovaj genocid na terenu jos x godina.Naravno od ovoga nema nista nego ce ostati na jednom saopstenju kao i kod nas.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 sep 2025, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 sep 2025, 00:28

Haloo ba kako se ovo moze gledat,napravili su 7 godina da se liga igra tj da Zrinjski i Borac osvajaju i tako ce biti i dalje,rastjeruju nam navijace,simpatizere,investitore,sponzore zGadili su bukvalno loptu u BIH i sve ide glatko bez ikakvog revolta,protesta,reakcije sve su poklopili od Arene sjeverne koreje,sudija,sudijske organizacije ovo je totalno ludilo. Lik nam na oci mjenja statut i sebi daje jos 4 godine ovog zla,utice na izbore u Kantonu,ide sa Darijom na kafu pa sta treba da nam se uradi da se dignemo napokon?

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 22 sep 2025, 00:36

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 sep 2025, 00:25
NoProfit je napisao/la:
Beli98 je napisao/la:

I do kad cemo tako???

Ako pratimo neki raspored ovo se nece zavrsiti jos 20 godina.Eh sad kakva ce H komponenta bit i hoce li bit ovako ekstremni ne vjerujem ali mi se necemo pitati jos 2 decenije to je sigurno.Naravno postoji uvijek AKO

Oni su se trebali odazvati na nase pozive ali planovi su smijesni bili.Ratujes lafo nesto 2 mjeseca pa 2 mjeseca sutis pa opet ratujes pa gazda grli Vicu pa te syebu par utakmica pa ti sviraju bezveze stvari da smire na nekim utakmicama,ti ne nabijes loptu na porodiliste nego igras i sad evo ne znam ni na cemu smo.Valjda do prve kradje sutimo.

Meni je gore stanje na tribinama i kakve smo pic.ke postali da niko nista od par dobacivanja ne smije ni na stadionu ni na ulici.Od uprave na celu sa zenama i american boss i ne ocekujem nista.
Poenta je da neću u nikakvu borbu s onima koji su mi se smijali kad mi je bilo muka. Samo to. Svi ostali dolaze u obzir za mene, oni ne.

Dakle, nisu mogli ni šutjeti kad nas pljačkaju, ja bar šutim kad njih pljačkaju. Oni su se meni smijali.

Zašto meni trebaju oni da ja s njima sjedim 2 minute na početku derbija? To mogu uraditi i svaku drugu utakmicu i to će odjeknuti dokle god treba da odjekne.

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 22 sep 2025, 00:40

KarlMarx je napisao/la:
21 sep 2025, 23:14
ako su pametni, derbi će početi sa izvođenjem početnog udarca i sjest 2 minute na teren, u znak bojkota na suđenje i onda nataviti igrati.

dva kluba koja donose najviše od tv prava, od brenda lige, od baze navijaca u BiH.

Ostalo ako iko išta suportno od tog kaže ne misli dobro za BiH fudbal!
Nek oni sjede 2 minute ne bi li nasi uspjeli zabiti koji go. To nam je jedina sansa da dodjemo do bod(ov)a

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 22 sep 2025, 00:41

Ovo je idealna šansa da se konačno nešto promijeni. Ako...veliko ako.... se oni ne povuku i naprave neki dogovor sa Vicom. Zna Gico da se kula lako moze srušiti i sigurno večeras vec smišlja plan kako nas opet razbiti. Sarajevo, Željo i Velež mogu ovo srušiti ako zajedno nastupe. Ako zaprijete napustanjem lige i uništavanjem saveza. Duric ne moze niko predstavljati a pogotovo ne Bosnjake protiv kojih su se njegovi borili. Savez bez predstavnika kantona Sarajevo je nelegalan. Ne moze kanton koji ima dva najbitnija kluba biti bez glasa. Mozda je ovo i zadnja šansa u slijedecih 10 godina da se nesto napravi.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 22 sep 2025, 00:48

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 sep 2025, 00:25
NoProfit je napisao/la:
Beli98 je napisao/la:

I do kad cemo tako???

Ja ih mrzim najvise na svijetu ali radije cu stat s njima da se sutra fer borimo nego trpiti ovaj genocid na terenu jos x godina.Naravno od ovoga nema nista nego ce ostati na jednom saopstenju kao i kod nas.
Kakva h komponenta, oni su uvijek u savezu, isto mrtvi jevereji.
beus je u potpredsjednik 12-13 godina, i nikad se nece on gurat jer je covjek potkupio boga i tako ce ti bit dok ne krepa pasce

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 22 sep 2025, 01:13

Pa eto nek shrek sada strane na stranu zelje i neka pozove i velez pa neka se bore protiv saveza.
Ali nece jer je on njihova kuja

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 22 sep 2025, 07:30

Nas su u ovom prvom nepunom krugu osakatili kao neke za dvije sezone, pa niti se oglašavamo niti šta konkretno činimo. Nameće se zaključak da nam ili ne smeta ovakvo stanje ili nemamo hrabrosti da se suprotstavimo. Ne znaš koja je gora opcija.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Fouzi1
Kontakt:

Post Postao/la Fouzi1 » 22 sep 2025, 08:06

Zeko87 je napisao/la:
22 sep 2025, 07:30
Nas su u ovom prvom nepunom krugu osakatili kao neke za dvije sezone, pa niti se oglašavamo niti šta konkretno činimo. Nameće se zaključak da nam ili ne smeta ovakvo stanje ili nemamo hrabrosti da se suprotstavimo. Ne znaš koja je gora opcija.
Nema svrhe se oglasavati jer svaki put kada bi to uradili digla bi se neka frka koja traje dan dva i na kraju nista. Koliko smo puta izdavali saopstenja za javnost, zvali na sastanak, objavili jos i video svih sudijskih kradja itd i nista. Valjda smo skontali da nema svrhe zaliti pa sad samo trpimo..

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 sep 2025, 08:15

Beli98 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
I do kad cemo tako???
Do 2029 haman, dok vico ne ispuca svoje mandate i dok može krojiti tabelu kako se njemu hoće!!!!!!
U novi boj ...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 sep 2025, 08:17

Iskreno, da sam na Mirvicevom mjestu ja bih organizovao sastanak sa gubarima i ponovo još jače udario. Imaju oni dobrih poznanstava s drugim prijateljskim klubovima, pokušat ako ništa. Ako se sta uspije mi smo na dobitku više nego gubari, samo nek je pošteno pa ko koga..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, ledesma, stokastoka23 i 28 gostiju.