MostarReds22 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:36Jucer Velež, danas Željo, sutra Sarajevo. Dok mi jedni druge kar.amo izbjeglice koje su nastanile jedan dio Mostara i citavu Banjaluku pokupise sve. I treba nam tako samo.

MostarReds22 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:36Jucer Velež, danas Željo, sutra Sarajevo. Dok mi jedni druge kar.amo izbjeglice koje su nastanile jedan dio Mostara i citavu Banjaluku pokupise sve. I treba nam tako samo.
Racunamo i skidanje gaca Sarajeva i Zelje Olimpicu i Zepcu da ih kuci k..j da bi se Borac izbacivao iz lige?antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:42Kolko ste ono puta vi ispadali? Samo pitamRiziko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:39Očigledno svima12345678922 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:32
Kome znači klub koji je ispado više puta iz iste ove lige ?![]()
![]()
![]()
I ispadat cete jos mnogo puta, samo da se ovaj cetnik makne
Halali buraz, do mene je onda12345678922 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:41Brate odgovorio sam ovom smradu iz Banja Luke, opusti se. Taj isti Borac je bio kanta za nabijanje više putaantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:38Ni prvi ni posljednji koji su ispadali pa se vracali.12345678922 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:32
![]()
Mi da smo imali tretman koji pojedini sto su imali godinama i sto imaju, barem jedno manje ispadanje bi imali od ovih svih ispadanja sto imamo.
Al tebi je bitno to koemntarisat. Ismijavat i jedne i druge, a ovamo ti borac koji ima isto toliko ispadanja ko i klubovi koje komentarises prave cirkus od lige.
Klasicni balijander
Možda ovim što su vam sve pare od prošlogodišnje evrope potrpali u svoje džepove ? Ili ovih 249 navijača i 151 čovjeka iz stranke koji mora biti na stadionu ? Ili nekom trećem ?Riziko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:39Očigledno svima12345678922 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:32
![]()
![]()
Ko je ovaj bolesnik?ledesma je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:35Pa rek'o sam im ja povedite seke da ih karramo i eto nas na sastanak, licno cu Mirvicu poslati dopis i dolazimoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:30Sarajevo mora pokazati da nije neozbiljan klub i da ima stav. Treba podrzati komsije u ovome jer jedino tako ima neki promil sanse da se nesto promijeni. Vjerujem da bi tada i Velež podrzao inicijativu. Ne treba se sada pozivati na Željin šupački odnos u prošlosti. Ako smo iskreno za promjene onda moramo stati zajedno.![]()
Sta hoce sad???
To je to.
Nema ustupaka ukoliko nas budu zaustavljali prema titulama
Sve dok svi klubovi i njihovi predstavnici imaju neke orahe u džepu teško da će se desit promjene, evo mislim da je moj Željo prvi imao nekih oraha, ali izgleda da ih je se riješio i da sad ne misli stat i pustit da nas se gazi..antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:48To je to.
I opet niko nista drasticno nece poduzeti, a materijala vec previse ima za totalni remont klupskog i reprezentativnog fudbala
Na cemu zasnivas ovu tvrdnju da ste sada nikad jaci. Po cemu ste jaci od prosle sezone.
Tako je ! I nista drugo !!! 100 posto ostalo su priice u prazno . Uefa je mafia samo takva veca od naseg cetqljskog saveza.bordobijeli je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:58Samo batine nema od dopisa ništa. Ovdje nema pravde i regularnosti . Mrak tunel sve drugo suplja priča.
Ide sad nagrada za Rudar, suđenje protiv sloge, a tih 36 je rano upisivat, 27 je sigurno - ostalo ide po potrebi kao prošle sezone kad je Radnik bio favorit na kladionicama 1.55 protiv Borca koji ima zaostatak od 1og boda za prvoplasiranom ekipom, i baš taj favorit 1.55 dođe kao kec dana
Prije ce nama nasiljit. Mi smo skoro na dnu, Zelju jos treba osakatit da prcija igra "postene" utakmice.
Nemamo takozvanih dusmana unutar klubaUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:53
Na cemu zasnivas ovu tvrdnju da ste sada nikad jaci. Po cemu ste jaci od prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: boki86, edvaE2, kolezeljovac, Zigazaga i 32 gosta.