FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
26
9%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 281

Hamagara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hamagara » 21 sep 2025, 21:29

Derbi ce biti go ****. I jedne i druge ce sudija izmasakrirati, igre aktivno 15 minuta , dva crvena i milion gkupih malih faulova sa sto vise prekidanje igre. X ko musaf, jer to jedino odgovara u cetnicima i ustasama. Tako da….
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 sep 2025, 21:41

nokee je napisao/la:
21 sep 2025, 20:33
Jasno se vidila velika razlika u postavljanju, disciplini u igri i postavljanju odbrane, prosto mi je nevjerojatno da je neko gledao utakmicu i nije primijetio to.
Ok nismo rasturili Veleža, falilo je i kreacije i vidi se i dalje manjak samopouzdanja ali nebo i zemlja u odnosu na utakmice prije pod Husrefom.

Ja sam optimista za derbi i ukoliko ih lijepo analiziraju i pripreme se, hladne glave možemo pobjediti.
Nasa najveca "mana" trenutno je manjak samopouzdanja koje nije lako vratiti poslije katastrofalnih rezultata.
Njihova prednost je domaci teren al zo moze nekad i sputati domaćina.
Generalno ako samo gledamo kvalitetu ona je na našoj strani, na ss je da to iskoristi.
Iskreno ja razliku vidio nisam, posebno u ovim segmentima koje spominjes. Jako slicna utakmica i igra kao protiv Sirokog s tim sto nam se sinoc otvorlio (prvi go se onako daje jednom ili nikako u sezoni). Drugi go, klasicna kretnja Mlinarica koju radi od pocetka sezone i u skoro svakoj utakmici dobine jednu onakvu sansu- sinoc kao u BL zabio. U Sirokomigra bila ista, al nas je onaj “penal” a posebno igrac vise, totalno poremetio. Ekipa nam je totalno zbunjena, isprepadana, bez trunke samopouzdanja. Nemas nekog “rukopisa” pa da se bar vidi sta to mi igramo. Pogledaj samo one kontre u drugom poluvremenu opet, onako raja na terminu upropaste sansu.
Na to sve dodaj Husrefa, ziherasa koji dole prevashodno ide da ne izgubi i to ti je to.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 21 sep 2025, 21:42

Ide Grbavica, ide pobjeda, 0:2

HAJDE SARAJEVOOO

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 21 sep 2025, 21:47

Hamagara je napisao/la:
21 sep 2025, 21:29
Derbi ce biti go ****. I jedne i druge ce sudija izmasakrirati, igre aktivno 15 minuta , dva crvena i milion gkupih malih faulova sa sto vise prekidanje igre. X ko musaf, jer to jedino odgovara u cetnicima i ustasama. Tako da….
Pa slicnog sam misljenja. Bice ogroman pritisak ovaj put, jer su nas stisli sa svih strana. Nadam se cemo izdrzat

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 sep 2025, 21:50

badboy je napisao/la:
21 sep 2025, 21:41
nokee je napisao/la:
21 sep 2025, 20:33
Jasno se vidila velika razlika u postavljanju, disciplini u igri i postavljanju odbrane, prosto mi je nevjerojatno da je neko gledao utakmicu i nije primijetio to.
Ok nismo rasturili Veleža, falilo je i kreacije i vidi se i dalje manjak samopouzdanja ali nebo i zemlja u odnosu na utakmice prije pod Husrefom.

Ja sam optimista za derbi i ukoliko ih lijepo analiziraju i pripreme se, hladne glave možemo pobjediti.
Nasa najveca "mana" trenutno je manjak samopouzdanja koje nije lako vratiti poslije katastrofalnih rezultata.
Njihova prednost je domaci teren al zo moze nekad i sputati domaćina.
Generalno ako samo gledamo kvalitetu ona je na našoj strani, na ss je da to iskoristi.
Iskreno ja razliku vidio nisam, posebno u ovim segmentima koje spominjes. Jako slicna utakmica i igra kao protiv Sirokog s tim sto nam se sinoc otvorlio (prvi go se onako daje jednom ili nikako u sezoni). Drugi go, klasicna kretnja Mlinarica koju radi od pocetka sezone i u skoro svakoj utakmici dobine jednu onakvu sansu- sinoc kao u BL zabio. U Sirokomigra bila ista, al nas je onaj “penal” a posebno igrac vise, totalno poremetio. Ekipa nam je totalno zbunjena, isprepadana, bez trunke samopouzdanja. Nemas nekog “rukopisa” pa da se bar vidi sta to mi igramo. Pogledaj samo one kontre u drugom poluvremenu opet, onako raja na terminu upropaste sansu.
Na to sve dodaj Husrefa, ziherasa koji dole prevashodno ide da ne izgubi i to ti je to.
Neces sa Husrefom vidjeti nikakav rukopis, to ne očekuj. Bas sam pisao o tom samopouzdanju, i to se slažemo, definitivno je manjak i to jako utice u nekim situacijama.
Ma vidilo se druže čvrstina nazad, Velez nije ulazio u prilike kao ekipe u predhodnim kolima, gdje je svaki prelazak centra bila prilika, sad je bio jedan odbijanac (Haskic) i jedna prilika na kraju isti igrač i tjt. Vidjela se ta disciplina nazad. Naprijed je moglo puno bolje, sredina tanka.
Ma s Husrefom nemojte očekivati nikakva čuda i sigurnost u bilo kojoj utakmici. Ja sam recimo sa Zekicem bio siguran svaki derbi da cemo biti bolji u polju. Tako je i bilo

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 21 sep 2025, 21:54

Ja sam samo vidio preloš Velež i nabijanja dugih lopti na Gulija dok mu je Hrkač na leđima. Pobjedi se ne gleda u zube, ali nemamo automatizme sekunde. Krdžalić nije bio loš, Kera standardno preore teren, Mušija pozitivno iznenadio , Guli pokazao da može biti timski igrač.

Sve ostalo za plakati i zaboraviti. Osim tri boda
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 21 sep 2025, 21:56

Ma to ti je vise do indisponiranog i bezkrvnog Veleza. Skinuli gace na Bradini.. I oni su ove sezone pretanki, ni nalik na ekipu i igru kakvu su najavljivali. Njima je opstanak plafon.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 sep 2025, 22:04

Jesu se sada novinari raspisali, j.bo im željkan sve. Kada smo mi u pitanju onda stidljivo koju riječ napišu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 sep 2025, 22:11

fks74 je napisao/la:
21 sep 2025, 22:04
Jesu se sada novinari raspisali, j.bo im željkan sve. Kada smo mi u pitanju onda stidljivo koju riječ napišu.
Neka, neka , ismijavali se našim dopisima i nama kad smo pričali o kriminalu a sad pokucalo i na njihova vrata čim se malo približili vrhu .

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 sep 2025, 22:22

Pljujemo sve id igraca,uprave a to su sporedne stvari,nas fudbal se unistava sistematski,nad nama se izivljavaju godinama i dzaba ti Messi ovdje neces biti prvak,aloo evo 6 godina niko vrhu nije primirisao osim Borca i Zrinjskom,imal nas narod oci.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 sep 2025, 22:23

fks74 je napisao/la:
21 sep 2025, 22:04
Samo na Faktoru 7 članaka. :rol:
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 21 sep 2025, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 21 sep 2025, 22:23

Treba derbi poceti sa minutom sutnje. Ovo je lakrdija nad drzavom BiH. Nikad mi necemo biti prvaci. Vidjet cete lakrdije na derbiju

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 sep 2025, 22:23

Neka samo nek se zale i salju dopise, punom parom naprijed

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 sep 2025, 22:26

De ba kakvi oni qrac palac, obecat ce im evropu i mir u kuci.. znaju oni da promjenama u savezu na bolje mozemo samo mi profitirati, nije njima to cilj, nego nemoj nas, seke im hebem u pakaš
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 sep 2025, 22:27

Galantni je napisao/la:
21 sep 2025, 22:23
Treba derbi poceti sa minutom sutnje. Ovo je lakrdija nad drzavom BiH. Nikad mi necemo biti prvaci. Vidjet cete lakrdije na derbiju
Ma ice da bude x uz mnogo kartona da obje ekipe osakate za nardne tekme. Samo kod nas ima 3 kartona suspenzija, da bi to lakse mogli raditi. Kakav kriminal, ali izgleda nadlezne boli k za to
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 sep 2025, 22:27

Fačo na lajv presici prica o suđenju kod nas :rol:

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 21 sep 2025, 22:33

boki86 je napisao/la:
21 sep 2025, 22:23
Neka samo nek se zale i salju dopise, punom parom naprijed
Ali svako za sebe, da ne kazem ko ih j.... Mi se godinama borimo i nista nismo postigli a oni bi nakon jedne sve mijenjali. Kljucni problem nije Vico vec B komponenta tj. mi balije i Savez u kojem imas uposlene 3 porodice, e to je kriminal.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 sep 2025, 22:35

Nek i nasi odma skupe lakrdije ove i prosle sezone i nek posalju.
Dosta je vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 sep 2025, 22:37

MaroonWhite1946 je napisao/la:
21 sep 2025, 19:07
NazorUso je napisao/la:
21 sep 2025, 18:24
r3m1 je napisao/la:
21 sep 2025, 18:19

Napisao je da je to bila dobra asistencija Kyeremehu, a nismo postigli gol. Sve je moguce kod lika.
Vidi, Adem je nanijetio, Aljahami bre brate...
To sto nije gol nije do njega.
Svaka ti je za samara.
Bujrum
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 21 sep 2025, 22:47

svi klubovi su u ringispilu
dva nikad nece biti ostecena
ostali kako nas zapadne
od ostalih ne treba se ljutiti na te klubove nece se gurati radi njih samih

evo nek nasi sklope ko komsije i salji na adresu
pusti ti suplju da nema nista od toga
kad Sarajevo i Zeljo posalju ne moze proci neopazeno

najveci problem je taj sto su masu ubjedili da se ne moze nista promijeniti
ne samo ova lakrdija u fudbalu nego generalno u zivotu
a moze se

nadam se da cemo se jednom opametiti hajmo razmisljati malo zdravo
bilo je svega u proslosti al hocemo li do sudnjeg dana spocitavati mi njima i oni nama to, mi nismo htjeli s njima oni da kazu vi niste htjeli s nama

koliko smo zatrovani nismo ni svjesni
hajmo vise pokazati malo mozga i damu

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: badboy, Google Adsense [Bot], MSOZ101, Zeko87 i 58 gostiju.