FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dva ponistena regularna gola.
Bravo momci na zalaganju i pameti na terenu. Odmoriti sad i spremiti se za derbi koji nadam se bar nece imati ovih gluposti da se potucemo kako treba.
Bravo momci na zalaganju i pameti na terenu. Odmoriti sad i spremiti se za derbi koji nadam se bar nece imati ovih gluposti da se potucemo kako treba.
- svrakino1921
- Kontakt:
Smiri bruda molim teNoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:27Iznervirao sam se familijosvrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:19Bravo Bruda
Oni se naosvajaše trofeja a mi ni blizu nismo trofeja bili i sad mi krivi za 4R inicijativu
![]()
Evo i treci gol nema ofsajda
Znaci dva gola su nam ponistiili
![]()
Familijo moja
Najmanje dva gola su bila čista. Nema nikakve najmanje sumnje. Šta se može, idemo dalje. Pokazali smo da možemo odigrati na vrhunskom nivou dvije utakmice u nizu. Idemo poderati grla i dlanove u derbiju. Momci to zaslužuju.
- svrakino1921
- Kontakt:
100% podrska igracima i strucnom stabu. Borba je nabitnija. Mi nemamo najjaci tj najkvalitetniji sastav ali kad se borimo to moze izaci na nesto. Nemam zamjerku za ovu tekmu, tri gola si zabio, nije do nas. Sto prije zaboraviti i nastaviti raditi jos bolje.
JEL OSTALO JOS KARATA ZA ISTOK?
SVI NA DERBI!
Mrš sa našeg podforuma!TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:02Drugi go je ofsajd da ne može biti veći..Nisam ja kriv što ne znate pravila
Najprije da smo oštećeni kod trećeg gola... To mi jedino smrdi od samog početka..
3 gola poništena, a glavni sudija nije nijednom pozvan da pogleda sumnjivu situaciju.
Zašto?
Zato jer je Željezničar prijetnja unaprijed dogovorenom ishodu sezone.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Bilo je price o pomjeranju derbija na nedjelju, nadam se da nece doci do toga. Ovo danas zaboraviti sto prije, dozvati se i nastaviti dalje. Hasumima jos jednom se nayebati redom svega, a ovi domaci poznavaoci fudbalskih pravila nek se napuse krca
Sve na stranu. Mislim da mi danas nismo bili pravi. Ipak je nedostajao Alić (vidjeli smo koliko može Obradov), a posebno Erik. Također smo vifdjeli i koliko Lagumdžija može, pofotovo kad igra bez Erika iza. Uglavnom okrenuti se derbiju..k
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Cvetanovski i danas odlican..nezaustavljiv.
Boljevica se treba rijesiti sto prije,na obostranu korist.
Boljevica se treba rijesiti sto prije,na obostranu korist.
Čovjek je dobio žuti nakon prvog nepostojećeg faula.
Poslije toga nije bio svoj.
Željo je danas odigrao više nego dobro, ali nisi mogao protiv sudija.
Tri gola smo dali.
Adjem je dao pravu dijagnozu. Nekom smo postali opasnost svojim igrama na terenu.
Kakvog smisla ima uopšte trositi novac vrijeme i nase mentalno zdravlje kad je sve prevara i lopovluka.
Ima li kraja ovome.
Kakvog smisla ima uopšte trositi novac vrijeme i nase mentalno zdravlje kad je sve prevara i lopovluka.
Ima li kraja ovome.
- TheTruth34
- Kontakt:
Za početak bi trebao da si duže od mene ovdje da možeš da se ponašaš tako.. A kao drugo, nauči i ti pravila, glavni sudija se ne poziva nikada radi ofsajd situacija... Zabrinjavajuće je koliko smo nepismeni... A svi ovi nepismeni bahati, mrškaju, psuju, lizali bi se sa piticama...FoxMulder je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:41Mrš sa našeg podforuma!TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:02Drugi go je ofsajd da ne može biti veći..Nisam ja kriv što ne znate pravila
Najprije da smo oštećeni kod trećeg gola... To mi jedino smrdi od samog početka..
3 gola poništena, a glavni sudija nije nijednom pozvan da pogleda sumnjivu situaciju.
Zašto?

Sve to navedeno ne poništava činjenicu da su nam danas poništena dva čista gola, šta je pa hajmo tako reći i više nego moglo uticati na krajnji ishod.TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:58Za početak bi trebao da si duže od mene ovdje da možeš da se ponašaš tako.. A kao drugo, nauči i ti pravila, glavni sudija se ne poziva nikada radi ofsajd situacija... Zabrinjavajuće je koliko smo nepismeni... A svi ovi nepismeni bahati, mrškaju, psuju, lizali bi se sa piticama...FoxMulder je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:41Mrš sa našeg podforuma!TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:02Drugi go je ofsajd da ne može biti veći..Nisam ja kriv što ne znate pravila
Zašto?
![]()
Ko se je prije registrovao na forum ili ko je "pismen"' a ko ne je sasvim irelevantno za ovaj forum. Zar ne ?
- TheTruth34
- Kontakt:
Naravno da je relevantno što smo nepismeni (ne pričam o gramatici, pričam o osnovama ovog sporta, koji svi pratimo) i što kada im to pokušavam nacrtati, da smo jadniji od k.itica što ne poznajemo fudbalske osnove a nešto kukamo, ja budem problem i navijač nekog drugog kluba.. A sigurno više godišnjih imam, nego neki godina..
Erick Deni
Vini (Boljević) Madžid Cvetanoski
Rakić (Jaganjac)
Da li je preofanzivno za derbi?
Erick Deni
Rakić (Jaganjac)
- svrakino1921
- Kontakt:
Zavisi koji je sudija u VAR sobiTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:14Naravno da je relevantno što smo nepismeni (ne pričam o gramatici, pričam o osnovama ovog sporta, koji svi pratimo) i što kada im to pokušavam nacrtati, da smo jadniji od k.itica što ne poznajemo fudbalske osnove a nešto kukamo, ja budem problem i navijač nekog drugog kluba.. A sigurno više godišnjih imam, nego neki godina..
Erick Deni
Rakić (Jaganjac)
Mislim da nisu preofanzivni al fali još neko ko ce skontat promjenu posjeda lopte
- kolezeljovac
- Kontakt:
Viniju davati od 60-te minute da igra do kraja sezone
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne mozemo drugacije svakako.TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:14Naravno da je relevantno što smo nepismeni (ne pričam o gramatici, pričam o osnovama ovog sporta, koji svi pratimo) i što kada im to pokušavam nacrtati, da smo jadniji od k.itica što ne poznajemo fudbalske osnove a nešto kukamo, ja budem problem i navijač nekog drugog kluba.. A sigurno više godišnjih imam, nego neki godina..
Erick Deni
Rakić (Jaganjac)
Fk Željezničar.
Lijeci se pod hitno od tolike mržnje.TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:11Svjesni su momci da danas nisu bili na nivou i nadoknaditi će to na derbiju..tenpenny je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:07Jestel osjetili malo kone na svojoj kozi danas ovu sramotu od sudjenja.Ovo je Sarajevu svaka tekma dole kad igra sa cetama ili ustasama.Cetnici i Ustase nam unistavaju drzavu u svakoj sferi namjereno.Znaci dobro je Adzem reko kad postanes opasan ide var sudije kartoni itd.Moraju nesto Sarajevo i Zeljo zajedno uraditi da im se razjebe cetnicko ustasko sijelo jer ovo nema vise smisal.Sportski pozdrav kone.
Kada je Vico poklanjao korona titule i dijelio kup, sve je bilo ok.. Ismirov haver.. Imate vi toplu braću iz Mostara.. A znamo mi da nema većih dušmana od 1946 godine za naš klub, od vas iz pionirske doline..
Tako ce i biti za derbi, nadam se.TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:14Naravno da je relevantno što smo nepismeni (ne pričam o gramatici, pričam o osnovama ovog sporta, koji svi pratimo) i što kada im to pokušavam nacrtati, da smo jadniji od k.itica što ne poznajemo fudbalske osnove a nešto kukamo, ja budem problem i navijač nekog drugog kluba.. A sigurno više godišnjih imam, nego neki godina..
Erick Deni
Rakić (Jaganjac)
Samo Jaganjac umjesto Rakica, sve ostalo je kako treba. To je to u sustini.
- TheTruth34
- Kontakt:
I ja bih isto Boljevića startao, vakat je da proradilet3 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:40Tako ce i biti za derbi, nadam se.TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:14Naravno da je relevantno što smo nepismeni (ne pričam o gramatici, pričam o osnovama ovog sporta, koji svi pratimo) i što kada im to pokušavam nacrtati, da smo jadniji od k.itica što ne poznajemo fudbalske osnove a nešto kukamo, ja budem problem i navijač nekog drugog kluba.. A sigurno više godišnjih imam, nego neki godina..
Erick Deni
Rakić (Jaganjac)
Samo Vinicius umjesto Boljevica i Jaganjac umjesto Rakica. Al to je to u sustini.