English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne kontam sto ostavi na klupi engleskog salaha haha
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sto vadi najbolje krilo Maduekea taman se razigro i poceo zabijat,sta je sa najboljim napadacem Gyokeresom igra li on ili je povredu kakvu pokupio nisam upratio
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Sad ce crvendac za arsenal, taman kao izgovor za pastetu i africka plemena na X-u 

- Quartararo
- Kontakt:
Dobro sam naslutio Ezea i Saku na poluvremenu. I odmah opasniji Arsenal. Cenim da izjednačuju uskoro, hoće li okrenuti, videt ćemo. 

Ma ćelovina taktički povuko ekipu, ubiće ih na kontre.. Do 70te ide 0-2 i gasi svjetlaQuartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:46Dobro sam naslutio Ezea i Saku na poluvremenu. I odmah opasniji Arsenal. Cenim da izjednačuju uskoro, hoće li okrenuti, videt ćemo.![]()

Da mi je neko rekao da će jednog dana ekipa Guardiole ovako panično ispucavati loptu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ko zna koja losa utakmica izmedju ova dva tima nasuprot onome sto se ocekuje, ni blizu onih derbija Liverpoola i Citya
A za to je najveci krivac Arteta
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav haram ball Pepa, stovatelji na infuziji
I Pep se baš trudi sa 5oricom nazad, jedini ofanzivni igrač na terenu mu Dokuakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:08Ko zna koja losa utakmica izmedju ova dva tima nasuprot onome sto se ocekuje, ni blizu onih derbija Liverpoola i Citya
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta je ovo, Jozun preuzeo Citya. I izmjene su u tom ritmu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pep na bokovima ima Nunesa o OReillya. Top
5 ekipe imaju bolje i na klupi.
5 ekipe imaju bolje i na klupi.
4-IN-A-ROW
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakve dvije ciganske ekipe dan te je.bo
Izgubi lik dva najbitnija meca 0-1 cisto jer je ckapi. Kad si takav onda zasluzis da ti Madjar zabije golcinu i da ti danas odbrana jednom ispadne. Ne treba zaboravit da je i protiv Uniteda igrao jednako i samo tamo imao srece da on uzme 1-0.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:14Jest vala smorilo ovo s kornerima, to ima smisla za manje ekipe koje ne raspolazu ovakvim timom i financijskim kapacitetom da u svakoj utakmici zabiju 5 komada iz igreMasqareda je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:12Uzas u sta je terorista pretvorio Arsenal. Jedna od dosadnijih ekipa za gledanje u ligi. Jos kad krene velika priprema oko svakog prekida kao da je Stoke City iz najboljih dana.Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:18
Au bruda sastava. Nije valjda da ste se već oprostili od borbe za titulu?![]()
![]()
Evo Nwaneria u 85. umjesto da je zapoceo sa njim u vezi kad vec nema Edegora.

Kakva je buducnost ovom Nwaneriju ovdje, lik na kraju klupe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Steta samo sto je Siti na -6 ,bolje bi bilo da je Araenal ovo uzeo oni ionako nisu neki ozbiljni konkurenti za titulu,valjda zabiju za X da produze bar nepobjedivost protiv ovih big six timova
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mnogo je ovakvih mečeva i biće ih sve više. Ko fol prejake ekipe i niko ne rizikuje.
Udri, nabij i trči magarče.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.