Fokusirat na sarajevo i traziti nova tri boda pred gostovanje radniku
Do kraja se boriti za prvo mjesto i sta bude
Ima jos tri utakmice protiv sirokog, ima vremena da se im osvetimo za poraz
Fokusirat na sarajevo i traziti nova tri boda pred gostovanje radniku
Neugodno je gledati ovu nejac iz Vrapcica kako se stalno guraju gdje im nije mjesto. Mali klub, skoro bez navijaca. Nikako da shvatite da ste prolazna stanica i da cete uvijek ostati mali.opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:50Gazi malog selju, nogama po glavi. Najgori ujkanski klub zajedno sa medjugorcima. Gdje su sad saopstenja? Gdje saopstenje kluba zbog zabrane dolaska navijača, majku vam podaničku
Vi cete vjerovatno ganjati tu 4. poziciju, jer nije mi realno da Sarajevo ne proigra, preduga je sezona, a imaju bar na papiru dosta jak tim. Ali ovo Adzemovo "postali sno opasni" je suvisno, jer niste ni blizu kvalitetom navedena dva tima, a nabija vam pritisak samo tom izjavom. Ok, pobjedili ste Borca, ali i sami znate silom prilika jer su vas razmontirali na vasem terenu...spustite loptu na zemlju i polako radite.kolezeljovac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:44I opet ćemo Evropu izboriti..... Što nam je i cilj.... Kući smo dobili Zrinjski i Borac, a ubjeđen sam da i FKS dobijamo.... Puna Grbavica+nespremnost Husrefa i neznanje za ovaj kadar FKS su nam itekako šansaTribuneEst je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:41Prelos Zeljo danas. Imam osjecaj da ce na kraju kasniti 15+ bodova za Borcem i Zrinjskim.
Proslo kolo uzese Borca na frku i euforiju s tribina u zadnjih 15 min, a realno u 9/10 bi ih Borac napunio jer su daleko kvalitetniji.
Butmirac, nauci sta znaci imati posjed. Dzaba im se uvlacis i lazes sam sebe nece ti forumski skretnicari to uzeti u obzir kad vas negdje pokradu sudije, vjeruj glavna ce im tema biti plata Adema Ljajica a ne sudjenje.zaostrog je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:45Očekivati od zaostalih navijača iz Vrapčića da razumiju fudbal, previše. Jedini klub na dunjaluku koji je zaštićen ko polarni medvjed kod sudija, a ispada iz lige.
Naravno da je imao posjed. Nije bio čak ni pod pritiskom. Igrao je loptom kako je želio i u smjeru u kojem je želio. To je posjed. Posjed nije kad pogodi nekog lopta, kad ne igra što želi.
Slično samo su meni Lešinari drugi, a Ultrasi treći.....
Tu je to brate, oni se mijenjaju sedmicno u zavisnosti od nastupa i desavanja, ali sigurno je koji ce ostati zakucani na prvom mjestukolezeljovac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:05Slično samo su meni Lešinari drugi, a Ultrasi treći.....
Bolje je da psujes ljudima sve po forumu, bolje ti stoji to nego da pricas o navijacima i gasenju, a pritom ne znas da su Manijaci prva navijacki ugasena grupa iz BiH.
Prvi i treći su zaista offside pozicije. Oko drugog je veliki upitnik? Sam pogledaj snimak pa vidi je li novi posjed(napad) ili ne...
Manijaci nisu ugaseni, pao im jedan trans
Dusa draga,ko bi reko da je svake godine tridesetak bodova iza prvog ostao.....ledesma je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:17Majmune mi bi 5 godina duple krune osvajali da je sve bilo regularno, najjaca ekipa ubjedljivo svake godine ali svake, pisam vam se u usta gurbetska smrdljiva, nego su nas ovako masakrirali kao vas danasNoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:13Jedino su borac, sarajevo, zrinjski i velez osvajali trofeje u vicinom mandatu
Cisto ste iza Zeljeznicara, a velez nadamo se da ce ispasti, jer je sve cisto i zasluzuju da se bore za opstanak
Nema veze idemo sad kone cisto pobjediti
Sb bjezi tamo cirkus dvije utakmice zaredom kradja i podrzavas to **** tr u usta
Po meni bi svaki kontakt igrača s loptom se trebao računati kao posjed. I sami dodir. Ali sad je pravilo da igrač treba biti baš u posjedu lopte, znači kontrolirati je, a ne samo dodirnuti loptu. Sve 3 situacije, su zaleđe.
Pao im je udarni trans na navijacki nacin i tu se sva prica o Manijacima zavrsava. Pa bi ti bolje bilo da se ne ofiras i svako drugi dan pominjes neka gasenja na forumu gdje nema 3 covjeka sa 20 gostovanja u zivotu.NoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:09Manijaci nisu ugaseni, pao im jedan trans
Taj trans je bio novi na tribini i prije tog transa imas 3,4 udarana transa
Ofiras se ugaseni vama je palo sve sto imate