Ne.. Jer nije toliko očit.. Pustiš da akcija teče..Zato imaš VAR
Molim vas.. Nemojte da se ofiramo i budemo ko papci sa kobilje glave.. Naučite pravila.. Evo mi ovom pet puta crtamo.. On i dalje ne konta...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne.. Jer nije toliko očit.. Pustiš da akcija teče..Zato imaš VAR
To je cisto manipulisanje i prevaraTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:31Ne.. Jer nije toliko očit.. Pustiš da akcija teče..Zato imaš VAR
Molim vas.. Nemojte da se ofiramo i budemo ko papci sa kobilje glave.. Naučite pravila.. Evo mi ovom pet puta crtamo.. On i dalje ne konta...
Klub jasno treba prozvati sve javno i navijaci trebaju stati uz klub
Pa nije ga svirao svakako. Nego je VAR reagovao. Ili hoćeš da kažeš da je VAR trebao javiti usred napada "prekidaj to".
Jesil ti dobarAzzuri je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:26Ne postoji ofsajd prije 20 sekundi ili prije 3 minute..ofsajd je ofsajd nebitno kad je bio, a igrac koji je bio u ofsajdu je uticao na napad. Jeste ranije ali je uticao…a posjed siroki nije imao jer nije posjed kada igrac izbije loptu nego kada krene normalan napad.Medjutim, cinjenica je da se ovo Borcu ne bi sviralo 100%, zato smireno, nas cilj je 3 mjesto i eventualno kup i tako se trebamo postaviti..
Al kaze to se ne racuna, “moraju krenut u pravi napad”. Buhaha sve strucnjacisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:44Jesil ti dobarAzzuri je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:26Ne postoji ofsajd prije 20 sekundi ili prije 3 minute..ofsajd je ofsajd nebitno kad je bio, a igrac koji je bio u ofsajdu je uticao na napad. Jeste ranije ali je uticao…a posjed siroki nije imao jer nije posjed kada igrac izbije loptu nego kada krene normalan napad.Medjutim, cinjenica je da se ovo Borcu ne bi sviralo 100%, zato smireno, nas cilj je 3 mjesto i eventualno kup i tako se trebamo postaviti..
Igrac Širokog je imao posjed lopte i nabio je loptu u kontru
O čemu ti ovdje palamudiš
Znam da je teško to prihvatiti ali treba biti muškarac i biti svjestan toga.. Ne znam pravila, nije čitav svijet protiv nas, nije nikakva urota viših sila... Jednostavno smo izgubili.. Nedostatak sportske sreće.. Milimetrili kod sva tri opravdano poništena gola.. Dobili smo jedan žuti karton (iako je Lagumdžija nakon toga napravio još četiri prekršaja) dok je Široki koji je bio domaćin imao četiri žuta kartona... Jedan šut u okvir gola smo imali za 90 minuta... Manite se pitarluka i bijelosvjetskih zavjera.. Imali smo sve uslove da pobijedimo..Kakva suđenja su inače, ja bih sad potpisao da nam svi sude kao Bilbija danas.. Ja bih npr prvi Odinaki dao žuti zbog onakvog protesta i unošenja u facu... Nismo i nažalost zasluženo smo izgubili..
Izbio našem u noge. I mi nastavili napad.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:44Jesil ti dobarAzzuri je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:26Ne postoji ofsajd prije 20 sekundi ili prije 3 minute..ofsajd je ofsajd nebitno kad je bio, a igrac koji je bio u ofsajdu je uticao na napad. Jeste ranije ali je uticao…a posjed siroki nije imao jer nije posjed kada igrac izbije loptu nego kada krene normalan napad.Medjutim, cinjenica je da se ovo Borcu ne bi sviralo 100%, zato smireno, nas cilj je 3 mjesto i eventualno kup i tako se trebamo postaviti..
Pa kako izgleda taj pravi napadElddar je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:46Al kaze to se ne racuna, “moraju krenut u pravi napad”. Buhaha sve strucnjacisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:44Jesil ti dobarAzzuri je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:26Ne postoji ofsajd prije 20 sekundi ili prije 3 minute..ofsajd je ofsajd nebitno kad je bio, a igrac koji je bio u ofsajdu je uticao na napad. Jeste ranije ali je uticao…a posjed siroki nije imao jer nije posjed kada igrac izbije loptu nego kada krene normalan napad.Medjutim, cinjenica je da se ovo Borcu ne bi sviralo 100%, zato smireno, nas cilj je 3 mjesto i eventualno kup i tako se trebamo postaviti..
Educirajte se malo sta znaci posjed u nogometu, procitajte sta, pogledajte koju drugu ligu ili utakmicu. Upravo to sto si ti rekao je posjed, normalna izgradnja napada a ne izbijanje glavom u noge nasem igracuElddar je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:46Al kaze to se ne racuna, “moraju krenut u pravi napad”. Buhaha sve strucnjacisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:44Jesil ti dobarAzzuri je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:26Ne postoji ofsajd prije 20 sekundi ili prije 3 minute..ofsajd je ofsajd nebitno kad je bio, a igrac koji je bio u ofsajdu je uticao na napad. Jeste ranije ali je uticao…a posjed siroki nije imao jer nije posjed kada igrac izbije loptu nego kada krene normalan napad.Medjutim, cinjenica je da se ovo Borcu ne bi sviralo 100%, zato smireno, nas cilj je 3 mjesto i eventualno kup i tako se trebamo postaviti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.